ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΩΡΙΣ… ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!

Καλημέρα. Για 2η συνεχόμενη μέρα είμαστε αναγκασμένοι να επικεντρωθούμε στα ματς των εθνικών ομάδων… Θα είμαι και πάλι φειδωλός, διότι η πλειονότητα των ομάδων, δεν δείχνουν να έχουν πάρει και τόσο σοβαρά αυτή τη Nations League…

Στον 1ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας, οι Ολλανδοί υποδέχονται τους Γάλλους σε ένα ματς όπου το Χ δείχνει να βολεύει. Η Γαλλία θα τερματίσει οριστικά πρώτη και η Ολλανδία θα αποφύγει την 3η θέση εάν δεν γνωρίσει… συντριβή την τελευταία αγωνιστική από την παραπαίουσα Γερμανία. Το να κάνουν δύο νίκες οι Ολλανδοί κόντρα σε Γαλλία και Γερμανία, μου φαίνεται ένα μάλλον… ακραίο σενάριο.

Στο 1ο γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας, η Ουκρανία που έχει εξασφαλίσει την 1η θέση, φιλοξενείται από τη Σλοβακία η οποία χρειάζεται νίκη προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Καθαρά για το κίνητρο άσσος, η απόδοση του οποίου γνωρίζει σημαντική πτώση από προχθές, ίσως και λόγω των πολλών απουσιών των ουκρανών. (2.25 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στον 4ο όμιλο της ίδιας κατηγορίας, οι ουαλοί με τους δανούς κοντράρονται για την πρωτιά και αναμένεται ένα ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι. Επειδή αυτό που θα κοιτάξουν πρωτίστως οι δύο προπονητές είναι να μην δεχθούν ένα γρήγορο και… οδυνηρό τέρμα, σκέφτομαι να ρισκάρω στα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου που τα βρίσκουμε στο 2.20 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”].

Στον 3ο όμιλο της τρίτης κατηγορίας όπως έχει τοποθετήσει τις ομάδες η ΟΥΕΦΑ, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Την πρωτιά τη διεκδικούν η Νορβηγία και η Βουλγαρία που έχουν από εννέα βαθμούς. Θα τους δώσω πρώτη τύχη λοιπόν, απέναντι σε Σλοβενία και Κύπρο που δεν τις βλέπω και τόσο… ορεξάτες σε αυτόν τον νέο θεσμό… Τα διπλά πληρώνουν πολύ καλά και μπορούν να τοποθετηθούν και σε ένα σύστημα με ζητούμενα σημεία. (2.38 το διπλό της Βουλγαρίας στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]  και στο 2.20 βρίσκουμε το αντίστοιχο  της Νορβηγίας στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”PAMESTOIXIMA.GR”].)

Στον 4ο όμιλο της τέταρτης κατηγορίας τέλος, δεν υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η ΠΓΔΜ που έπεσε σε ένα πανεύκολο γκρουπ μαζί με Αρμενία, Λιχτενστάιν και Γιβραλτάρ, λογικά δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα από τους ουραγούς. Το ίδιο πιθανή είναι και η επικράτηση της ανώτερης Αρμενίας μέσα στο Γιβραλτάρ, αλλά δυστυχώς κανένα από αυτά τα δύο διπλά δεν προσφέρεται για… σοβαρό ποντάρισμα.

Με τα ματς των πιτσιρικάδων δεν ασχολούμαι, αλλά τελείως πληροφοριακά, θα ήθελα να αναφέρω, ότι γνωρίζει σημαντική πτώση η απόδοση του διπλού της Πορτογαλίας U 21, στο ματς με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας…

Στη Β Ισπανίας τέλος, «μυρίζει» ισοπαλία στο αποψινό ματς. Η Γρανάδα που προπορεύεται, χάνει εξαιρετικά δύσκολα, αλλά από την άλλη μεριά δεν θα είναι εύκολο για εκείνη, να πάρει το διπλό στην αήττητη έδρα της Λας Πάλμας. Εν τω μεταξύ, σχεδόν τα μισά φετινά παιχνίδια της τελευταίας, έχουν λήξει χωρίς νικητή, αφού μετρά έξι ισοπαλίας σε 13 αγωνιστικές. Σίγουρα οι δύο ομάδες θα επιζητήσουν τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, αλλά εδώ θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με μία αναμέτρηση όπου δεν αποκλείεται να αποδειχθεί θετική, βολική ή ακόμα και συμβιβαστική η ισοπαλία…

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο θα τα ξαναπούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ