ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

Καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα είναι μέτριο στοιχηματικά, καθώς περιλαμβάνει είτε παιχνίδια κυπέλλων, είτε κάποια εξ αναβολής ματς μικρότερων κατηγοριών στη Βρετανία. Ξεκινώντας από τα δεύτερα, βλέπουμε χαμηλές αποδόσεις στα δύο φαβορί της ημέρας. Αναφέρομαι στους άσσους της Μπράιτον και της Σέφιλντ Γιουν.

Η Μπράιτον έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα τελευταία 20 παιχνίδια της! Την περασμένη Παρασκευή πέτυχε σπουδαία νίκη επί της δυνατής και φιλόδοξης Σέφιλντ Γουεν. και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό πίσω από τη Νιούκαστλ. Σήμερα υποδέχεται την μέτρια Κάρντιφ, η οποία αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από την Ουαλία. Η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ δέχεται εύκολα το τέρμα στα εκτός έδρας παιχνίδια της και γι΄αυτό το λόγο εξάλλου, διατηρεί και μια από τις χειρότερες άμυνες. Συμπλήρωσε εννέα over στις δώδεκα εξορμήσεις της και δεν θεωρώ ότι είναι ικανή να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την εξαιρετική Μπράιτον. Επειδή όμως επαναλαμβάνω, η απόδοση είναι χαμηλή, μόνο αν το σημείο συνδυαστεί με το over θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρή επιλογή…

Στο άλλο ματς, οι αποδόσεις δεν συμβαδίζουν με το αγωνιστικό προφίλ των ομάδων. Η Φλίτγουντ κάνει εξαιρετική σεζόν και διανύει περίοδο φόρμας. Έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες με συντελεστή 6-1, ενώ συμπλήρωσε και ένα αήττητο δέκα αγωνιστικών. Η τελευταία της ήττα στο πρωτάθλημα, σημειώθηκε στις 12 Νοεμβρίου, στο 2-1 από την Πορτ Βέιλ. Ακόμα και σε αυτό το ματς όμως, η Φλίτγουντ προηγήθηκε στο σκορ και τα δύο τέρματα τα δέχθηκε προς το τέλος της αναμέτρησης… Η Σέφιλντ από την άλλη μεριά, έρχεται από δύο αναπάντεχα αρνητικά αποτελέσματα. Το περασμένο Σάββατο έφερε 2-2 μέσα στο Σέφιλντ απέναντι στην ντεφορμέ Τζίλιγχαμ, ενώ είχε προηγηθεί και η τεσσάρα της 14ης Ιανουαρίου από την Γουόλσολ που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδα. Έτσι λοιπόν, θεωρώ ότι δεν αξίζει να ποντάρει κανείς στο 1.45 του άσσου. Ή δεν παίζουμε τίποτα, ή κυνηγάμε την έκπληξη, ή το αφήνουμε για το live

Στο Όλνταμ – Πιτέρμπορο, θα προτιμήσω αποκλειστικά και μόνο το under. Η Ολνταμ βλέπετε, σπάει όλα τα κοντέρ, καθώς συμπλήρωσε 22 under στα 26 αγωνιστικές! Μέσα στην έδρα της μάλιστα, έχει 11 στα 12 με συντελεστή τερμάτων 5-11. Διατηρεί μακράν δηλαδή, τη χειρότερη επίθεση, αλλά ταυτόχρονα, διαθέτει και μια από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας. Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο το γεγονός ότι η ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει την τέταρτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Και η Πιτέρμπορο όμως, είναι ομάδα των under, καθώς έφτασε τα 9 στα 13 μακριά από το γήπεδό της.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ εννοείται ότι η φόρμα της Λίνκολν δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ταυτόχρονα όμως, δεν μπορώ να… αμελήσω και το γεγονός ότι η Μπάροου έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 13 παιχνίδια στο γήπεδό της, έχοντας την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Βάζοντάς τα λοιπόν στη ζυγαριά, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση ίσως τελικά οδηγηθεί σε μία ενδεχομένως βολική ισοπαλία…

Αυτά λοιπόν από τη Βρετανία.

Στο Βελγικό πρωτάθλημα η Γκενκ λογικά δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στη νίκη απέναντι στην πιο ντεφορμέ ομάδα του πρωταθλήματος που δεν είναι άλλη από την Κορτράικ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τις επτά σερί ήττες και σε αυτό το διάστημα δέχονται γκολ με το… τσουβάλι. Λογικά η Γκενκ λοιπόν, θα φτάσει στην πέντε διαδοχική νίκη της απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο. Για να ανεβάσουμε την απόδοση θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε τον άσσο με το over.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στα πάσης φύσεως κύπελλα που διεξάγονται σήμερα. Ξεκινώντας από τα δικά μας, η Ξάνθη που παραδοσιακά ενδιαφέρεται και ασχολείται με το κύπελλο λογικά θα φτάσει στην επικράτηση απέναντι στον ΟΦΗ από τον οποίο παραιτήθηκε ο Νίκος Νιόπλιας. Για την ομάδα της Κρήτης ακολουθεί το σπουδαίο ντέρμπι με τον Άρη για το πρωτάθλημα και οι Θρακιώτες είναι ιδιαίτερα καλοί και σταθεροί φέτος.  

Στο αγγλικό Λιγκ Τρόφι θα δώσω προβάδισμα στη Λούτον (φωτο) για δύο λόγους. Πρώτον, η Γέοβιλ χάνει πολύ από τη δυναμικότητά της όταν απομακρύνεται από την έδρα της και δεύτερον εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών καθώς θα απουσιάσουν πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές της.

Στο Ιταλικό κύπελλο τόσο η Νάπολι όσο και η Φιορεντίνα, θα κατεβάσουν σχετικά αξιόπιστες ενδεκάδες, οπότε λογικά θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι. Δίνω προβάδισμα στους φορμαρισμένους γηπεδούχους, αλλά τελικά μάλλον θα το αφήσω για το live όπου θα έχει αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία ο άσσος.

Στο Ισπανικό κύπελλο οι αγώνες είναι επαναληπτικοί και στο πρώτο παιχνίδι η Αλαβές είχε κερδίσει εκτός έδρας της Αλκορκόν με 0-2. Αυτό σημαίνει πως αν η Αλκορκόν επιθυμεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την πρόκριση, θα πρέπει οπωσδήποτε να μπει επιθετικά από το πρώτο κιόλας λεπτό. Αυτός είναι και ο λόγος που κοιτάζω με… ενδιαφέρον το καλοπληρωμένο over (2.70 στην GOALBET)

Στο Κόπα Άφρικα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων και για το τρίτο γκρουπ θα αναμετρηθούν το Τόγκο με το Κογκό. Σε αυτά τα αφρικάνικα παιχνίδια είθισται να σημειώνονται αρκετές εκπλήξεις, διότι τα αουτσάιντερ παίζουν πολύ αμυντικά. Αυτή τη φορά όμως το Τόγκο χρειάζεται μόνο τη νίκη και θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να ανοιχτεί. Οι Κογκολέζοι είναι ανώτεροι, ποιοτικότεροι, εμπειρότεροι και έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς έχουν ηττηθεί μόνο μία φορά σε 11 παιχνίδια. Θα δώσω πρώτη τύχη λοιπόν στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό.

Για το Μεξικάνικο κύπελλο τέλος, που διεξάγεται τα ξημερώματα, προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να συλλέξω τα νέα που θα επιθυμούσα. Προς το παρόν θεωρητικά και λογικά τόσο η Γουαδαλαχάρα, όσο και η Κρουζ Αζούλ, έχουν το προβάδισμα, καθώς υπερέχουν αγωνιστικά των αντιπάλων τους. Ακόμα όμως δεν είμαι διατεθειμένος να ποντάρω και με οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθω στο twitter (@fontastsounis)

Καλή τύχη.  

STOIXIMAN.GR

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

Παίξε στο STOIXIMAN.GR στην αγορά Πρώτος Σκόρερ (Παίκτες) στον αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα (24/1/2017) και σε περίπτωση που πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδειχθεί ο Γιάννης Μπουρούσης ή ο Κέι Σι Ρίβερς, θα σου επιστρέψουμε το πρώτο σου στοίχημα στην αγορά εφόσον αυτό είναι χαμένο, μέχρι και το ποσό των 25€.

Μιλάνο – Ολυμπιακός

Παίξε στο STOIXIMAN.GR στην αγορά Πρώτος Σκόρερ (Παίκτες) και σε περίπτωση που πρώτος σκόρερ του αγώνα Μιλάνο – Ολυμπιακός (25/1/17) αναδειχθεί ο Κρούνοσλάβ Σιμόν ή ο Βασίλης Σπανούλης, θα σου επιστρέψουμε το πρώτο σου στοίχημα στην αγορά εφόσον αυτό είναι χαμένο, μέχρι και το ποσό των 25€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ