ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ

Καλημέρα. Βραδιά Europa League η αποψινή και εδώ πρέπει να είμαστε… διπλά επιφυλακτικοί γιατί εκτός από τα γνωστά… αντίκτυπα του κορωνοϊού στον συγκεκριμένο θεσμό οι μεγάλες ομάδες συνηθίζουν να προβαίνουν σε εκτεταμένο ροτέισον. Οπότε οι εκπλήξεις… παραμονεύουν και για όλα θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Εγώ για παράδειγμα δεν δέχομαι το 1.40 των Γιούνγκ Μπόις απέναντι σε μια ΤΣΣΚΑ Σόφιας που την προηγούμενη αγωνιστική μετά από καλή εμφάνιση πήρε ισοπαλία μέσα στην Ιταλία από τη Ρόμα.

Η Ρέιντζερς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς συμπλήρωσε 16 νίκες και δύο ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων 43 – 4 (!) σε Σκωτία και Ευρώπη. Θα κοντράρω αυτή την ομάδα στο 1.80; Δεν νομίζω…

Η Ομόνοια τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την Αϊντχόφεν ήταν πολύ καλή και μπορώ να σας το διαβεβαιώσω διότι παρακολούθησα και τα δύο παιχνίδια. Με την Αϊντχόφεν στάθηκε πολύ άτυχη διότι εκεί που πίεζε για το 2-1, δέχθηκε σε ανύποπτο χρόνο γκολ… Δεν υποτιμώ τη φορμαρισμένη Γρανάδα, αλλά προσωπικά δεν θα κόντραρα τους Κύπριους σε τιμές αουτσάιντερ. Το διπλό της Γρανάδα θα έπρεπε να ξεκινά από 2.00 για να μπούμε στην διαδικασία να το ξανασυζητήσουμε.

Η Άλκμααρ έχει 2 στα 2 και το διπλό της Νάπολι που αποδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η Ολλανδική ομάδα αναδεικνύεται ως ένα από τα… σκληρά καρύδια του θεσμού. Καλή ομάδα και η Σοσιεδάδ, αλλά όχι για 1.60…

Η Λέστερ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και σαν να μην έφταναν αυτά, απόψε ο Ρότζερς θα κάνει ροτέισον. Η Μπράγκα είναι πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι οι μπουκ την αδικούν με τα σετ των αποδόσεων…

Η Μίλαν η οποία ξεκίνησε εντυπωσιακά φέτος λόγω… Ιμπραΐμοβιτς, σίγουρα έχει στρέψει την προσοχή της στο ιταλικό πρωτάθλημα που προπορεύεται. Απόψε θα επιχειρηθεί ροτέισον και η Λιλ είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα που θα επιχειρήσει να φύγει τουλάχιστο με το βαθμό της ισοπαλίας από το Μιλάνο. Ούτως ή άλλως οι Ιταλοί βολεύονται και με το Χ διότι έως τώρα έχουν 2 στα 2 στον όμιλο.

Λόγω ροτέισον φοβάμαι και τη Βιγιαρεάλ στο ματς με τη Μακάμπι. Οι δύο ομάδες έχουν από έξι βαθμούς και η Σίβασπορ με την Καραμπάγκ κανένα. Αυτό σημαίνει ότι αν σήμερα πάνε στους 7 τότε είναι σχεδόν απίθανο να χάσουν την πρόκριση για την επόμενη φάση. Προσοχή σε αυτό το 1.40 λοιπόν…

Η Βόλφσμπεργκερ από την Αυστρία έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου και την προηγούμενη αγωνιστική πήγε και έριξε τέσσερα (!) γκολ μέσα στην Ολλανδία στη Φέγενορντ. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την άλλη μεριά, μετρά δύο 0-0 στον όμιλο και κατά την προσωπική μου άποψη οι μπουκ λανθάνουν με τις αποδόσεις τους.

Από εκεί και πέρα βλέπω εύκολα ή δύσκολα να επικρατούν η Λεβερκούζεν, η Νάπολι, η Σέλτικ και ο Ερυθρός Αστέρας γιατί είναι εμφανώς ανώτεροι των αντιπάλων τους και χρειάζονται βαθμούς. Οι Σέρβοι δεν είναι τόσο καλύτεροι από τη Γάνδη, αλλά θα ποντάρω στον Αστέρα επειδή οι Βέλγοι έχουν αρκετά προβλήματα απουσιών λόγω κορωνοϊού και όχι μόνο. (1.80 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Για το τέλος άφησα τα ματς των δύo ελληνικών ομάδων. Φέτος κανένας από τους δύο «δικέφαλους» δεν ενθουσιάζει και απόψε ο ΠΑΟΚ θα έχει νέο προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος πήρε τη θέση του Φερέιρα που πήγε στην Παλμέιρας. Η Αϊντχόφεν έχει και αυτή προβλήματα απουσιών λόγω κορωνοϊού και δεν μου άρεσε ούτε με τη Γρανάδα ούτε με την Ομόνοια. Θα δώσω λοιπόν ελαφρύ προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς χωρίς να αποκλείσω όμως και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας που ίσως στο τέλος αποδειχτεί βολική.

Στον 7ο όμιλο τέλος, τόσο η ΑΕΚ όσο και η Ζόρια σήμερα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση. Όποια από τις δύο χάσει αποχαιρετά πρόωρα τον θεσμό, ενώ με το Χ λογικά θα μας… χαιρετήσουν και οι δύο. Όπως λέγαμε και πριν η ΑΕΚ δεν εντυπωσιάζει, αλλά κάτι το ντεφορμάρισμα των ουκρανών, κάτι το γεγονός ότι η «Ένωση» υπερτερεί σαφέστατα σε εμπειρία, με ωθούν προς το… καλοδεχούμενο διπλό που πληρώνει καλά και πιο συγκεκριμένα 2.58 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΠΑΟΚ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (2.42 – 3.65 – 3.18)

Σε μηδενική γκανιότα γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ για το Europa League. (19.55μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ