ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΛΟΝΔΡΕΖΕΣ

Καλημέρα. Όπως κάθε Σάββατο, έτσι και σήμερα, θα ξεκινήσουμε από την Βρετανία…

Στην Τσάμπιονσιπ η Ρόδεραμ υποδέχεται τη Μπάρνσλεϊ και αν κρίνουμε από αυτά που έχουμε δει έως τώρα, οι δύο εύλογες επιλογές είναι το διπλό και το over. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκαν τέσσερα γκολ από τη Νιούκαστλ, δεν νομίζω ότι έχουν βάσιμες ελπίδες για να παραμείνουν στην κατηγορία. Έχουν σαφώς υποδεέστερο υλικό συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες και ήδη απέχουν 10 βαθμούς από τη σωτηρία τους. Αμυντικά μπάζουν από παντού και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν τη χειρότερη άμυνα με 15 γκολ διαφορά από τον δεύτερο. Η Μπάρνσλεϊ από την άλλη μεριά, είναι ανεβασμένη αγωνιστικά και προέρχεται από σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 επί της φορμαρισμένης Λιντς. Μακριά από το γήπεδό της έφτασε ήδη τα έξι διπλά και αυτή είναι η τρίτη καλύτερη επίδοση της κατηγορίας. Όπλο της ομάδα του Γιόρκσαϊρ είναι η επιθετική της γραμμή που παραμένει ιδιαίτερα αποτελεσματική. Δεν είναι τυχαίο, ότι έχει την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση μάλιστα μετά από την πρωτοπόρο Νιούκαστλ.

Στο Ρέντινγκ – Κάρντιφ βρίσκω λογική και πιθανή την επικράτηση των γηπεδούχων. Οι λονδρέζοι επέστρεψαν στις νίκες την περασμένη Τρίτη, καθώς επικράτησαν της Φούλαμ με 1-0. Βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και θα επιδιώξουν την επιστροφή τους στην Πρέμιερ. Μέσα στο Λονδίνο τα πηγαίνουν αρκετά καλά, καθώς έχουν υποστεί μόνο δύο ήττες σε 14 παιχνίδια. Η Κάρντιφ από την άλλη μεριά, αν και έχει ανέβει αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα, δεν παύει να αποτελεί μια μικρομεσαία ομάδα χωρίς ιδιαίτερες φιλοδοξίες. Μακριά από την Ουαλία αποδυναμώνεται παραδοσιακά, ενώ αντιμετωπίζει και σημαντικά αμυντικά προβλήματα, καθώς διατηρεί μια από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. (2.10 ο άσσος στην INTERWETTEN.GR)

Εξίσου πιθανή είναι και η νίκη της ανεβασμένης και… αναβαθμισμένης ΚΠΡ. Οι Λονδρέζοι υποδέχονται την αδύναμη μακριά από την έδρα της Μπέρτον, η οποία έρχεται από οκτώ ήττες σε εννέα παιχνίδια. Προβάδισμα στους γηπεδούχους λοιπόν. (2.06 ο άσσος, στην GOALBET)

Σε χαμηλές αποδόσεις βρίσκουμε τον άσσο της Νόργουιτς, αλλά προσωπικά δεν θα ακολουθήσω διότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολύ μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην φετινή της απόδοση. Δείχνει σαφώς πιο… συνεπής στα over, αφού συμπλήρωσε 20 σε 27 αγωνιστικές. Η επίθεσή της είναι εξαιρετική, αλλά αμυντικά υπάρχει εμφανές πρόβλημα. Επειδή και η Μπέρμιγχαμ συνηθίζει να παίζει επιθετικά, δεν αποκλείω να σημειωθούν αρκετά τέρματα.

Στη πρώτη κατηγορία, μόνο με τα τέρματα θα μπορούσαμε να… παίξουμε σήμερα. Η Μπέρι εξακολουθεί να φέρνει τα αγαπημένα της over, καθώς πλέον συμπλήρωσε 20 στα 28 με 10 στα 13 μέσα στο γήπεδό της. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά και την τέταρτη παραγωγικότερη επίθεση παρά το γεγονός ότι βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Στο Όλνταμ – Μπράντφορντ αντιθέτως, αναμένονται… χασμουρητά μέχρι απελπισίας. Η Όλνταμ το έχει παρακάνει με τα under, καθώς συμπλήρωσε 23 στα 27, με 12 στα 13 μέσα στην έδρα της! Διατηρεί με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα έχει και μια από τις καλύτερες άμυνες. Έρχεται από οκτώ σερί under, ενώ στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, μόνο σε ένα σημειώθηκαν πάνω από δύο γκολ!

Από… κοντά σε επιδόσεις έρχεται και η Μπράντφορντ, η οποία συμπλήρωσε 20 under σε 28 αγωνιστικές. Επιθετικά αντιμετωπίζει προβλήματα, αμυντικά όμως τα πηγαίνει περίφημα καθώς έχει δεχθεί τα λιγότερα τέρματα (23) μετά από τη Μπόλτον.

Στο Σκάνθορπ – Πορτ Βέιλ τέλος, θεωρώ ότι μπορούμε να συνδυάσουμε τον άσσο με το over. Η Σκάνθορπ διατηρεί το αήττητο της έδρας της, ενώ έχει και την καλύτερη εντός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα με 30 γκολ σε 13 παιχνίδια. Η Πορτ Βέιλ από την άλλη μεριά, μακριά από το γήπεδό της εξαφανίζεται, αφού έχει μόνο μία νίκη σε 12 παιχνίδια.

Στη δεύτερη κατηγορία η πρωτοπόρος Ντόνκαστερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς έρχεται από έξι νίκες και μία ισοπαλία. Στις τελευταίες 13 αγωνιστικές, ηττήθηκε μόνο από τη δεύτερη Πλίμουθ. Σήμερα φιλοξενείται από την «άχρωμη» Γέοβιλ, η οποία έχει να κερδίσει από τις 3 Δεκεμβρίου στο ματς με την Κρόουλι. Από τότε ακολούθησαν τρεις ήττες και τέσσερα ισόπαλα αποτελέσματα. Στον πρώτο γύρο η Ντόνκαστερ είχε κερδίσει εύκολα με σκορ 4-1 και αναμένω μια ακόμα επικράτηση. (2.10 το διπλό, στον STOIXIMAN.GR)

Για την έκπληξη έχω κυκλώσει δύο παιχνίδια. Πρόκειται για το Καρλάιλ – Μπαρνέτ και το Μάνσφιλντ – Λέιτον Όριεντ. Η Καρλάιλ έχει πέσει αγωνιστικά και συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη. Η δε Μπαρνέτ τα καταφέρνει μια χαρά μακριά από την έδρα της και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στις οκτώ τελευταίες εξορμήσεις της, ηττήθηκε δύσκολα μόνο από τη δυνατή φέτος Λούτον.

Η Λέιτον Όριεντ θέλει προσοχή ,διότι πρόκειται για μια τελείως αλλοπρόσαλλη ομάδα. Μέσα στο γήπεδό της έχει υποστεί δέκα ήττες, αλλά μακριά από αυτό, μόλις πέντε. Σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια Μάνσφιλντ, η οποία κάνει συχνά γκέλες στην έδρα της. Αν εν τω μεταξύ, κοιτάξουμε τα μεταξύ τους παιχνίδια, θα διαπιστώσουμε ότι η Λέιτον Όριεντ έφυγε χωρίς ήττα στις τέσσερις πιο πρόσφατες επισκέψεις της εκεί μέσα.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ δυστυχώς δεν ευνοεί το πρόγραμμα για πονταρίσματα. Τέσσερις ομάδες που είχα στο μυαλό μου να ποντάρω, κοντράρονται μεταξύ τους. Αναφέρομαι στις αναμετρήσεις Μπάροου – Φόρεστ Γκριν και Τρανμίρ – Ντάγκεναμ. Η Ίστλιχ και η Ντόβερ που έχουν ένα λογικό προβάδισμα καθώς είναι ανώτερες των αντιπάλων τους δεν προσφέρονται σε ικανοποιητικές αποδόσεις. Για πιθανή έκπληξη τέλος, ας προσέξουμε την αναμέτρηση της Όλντερσοτ με την Γιορκ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανέβει πολύ αγωνιστικά και αυτό οφείλεται στις εξαιρετικές μεταγραφές στις οποίες προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου. Ο Μιλς κάνει καλή δουλειά και εκτός από την αγωνιστικότητα έχει ανεβάσει ιδιαίτερα και την ψυχολογία των παικτών της ομάδας…

Περνάμε τώρα στη Σκωτία. Στην Πρέμιερ υπάρχουν ένα σωρό φαβορί χαμηλών αποδόσεων με τα οποία δεν θεωρώ ότι αξίζει να ασχοληθούμε. Αρκετά καλύτερα πάντως πληρώνει το διπλό της Ρος Κάουντι. (2.05 στην SPORTINGBET.GR).

Η ομάδα του Μακ Ιντάιρ ενισχύθηκε ιδιαίτερα μεταγραφικά στην προσπάθεια που καταβάλει για να παραμείνει στα play off. Ο ίδιος ο προπονητής του συλλόγου δήλωσε πλήρως ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει στα χέρια του. Σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια Κιλμάρνοκ, που έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Εδώ και πέντε αγωνιστικές σημείωσε μόλις ένα τέρμα και από την αρχή της σεζόν έχει πετύχει μόλις τέσσερις νίκες σε 21 παιχνίδια. Να προσθέσουμε ότι παρελθόν αποτελεί ο καλύτερός της παίκτης, ο Κουλιμπαλί, ο οποίος πήρε μεταγραφή για την Αλ Αχλί της Αιγύπτου. Ο συγκεκριμένος επιθετικός είχε πετύχει τα μισά γκολ της ομάδας. Να σημειώσουμε τέλος, ότι η Ρος Κάουντι έχει τέσσερα σερί διπλά εκεί μέσα με συντελεστή τερμάτων 1-11…

Στην Τσάμπιονσιπ βρίσκω χαμηλό το 1.77 της Ρέιθ Ρόβερς. Δεν γίνεται να δίνεις τόσο μικρή απόδοση σε μια ομάδα που συμπλήρωσε 11 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη σε όποιον θεσμό και αν αγωνίστηκε.

Στην Λιγκ 1, η Αλόα εξακολουθεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μακριά από την έδρα της τα πηγαίνει πολύ καλύτερα καθώς έχει έξι νίκες έναντι τριών. Διατηρεί μάλιστα και την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση σε όλες τις κατηγορίες της Σκωτίας μετά από τη Σέλτικ. Σήμερα φιλοξενείται από την Άλμπιον Ρόβερς που συμπλήρωσε πέντε ήττες σε εννέα παιχνίδια στο γήπεδό της. Να προσθέσουμε, ότι στον πρώτο γύρο η Αλόα είχε περάσει «αέρα» από εκεί μέσα με σκορ 0-4!

Η Λίβινγκστον είναι το φαβορί απέναντι στη Μπρέχιν, αλλά προσωπικά θα προτιμήσω το over που πληρώνει και καλύτερα. Η επιλογή μου αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι αυτή που έχει φέρει τα περισσότερα over σε όλες τις κατηγορίες της Σκωτίας. Για την ακρίβεια συμπλήρωσε 17 στα 20 με 8 στα 9 στην έδρα της. Οι φίλοι του live, ας λάβουν υπόψη τους ότι η Λίβινγκστον συνηθίζει να ρολάρει στο δεύτερο ημίχρονο…

Το πρόγραμμα της Λιγκ 2 δεν είναι ικανοποιητικό για ποντάρισμα. Για τους φίλους των over και πάλι, υπάρχει η αναμέτρηση Ανάν – Στέρλινγκ Άλμπιον. Οι δύο αυτές ομάδες έχουν τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία, καθώς έχουν δεχθεί από 37 τέρματα. Η Ανάν έρχεται από επτά σερί over, ενώ γενικότερα στα μεταξύ τους παιχνίδια είθισται να σημειώνονται πολλά γκολ. Στον πρώτο γύρο για παράδειγμα η Ανάν είχε επικρατήσει με σκορ 3-2.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένα από τα υπόλοιπα βρετανικά πρωταθλήματα.

Οι Γερμανοί… ξανάρθανε, αλλά μετά από τόσο μεγάλη διακοπή, ουδείς.. σώφρων παίκτης θα ρισκάρει τα χρήματά του στην Μπουντεσλίγκα. Αν τα πιάναμε από εκεί που τα… αφήσαμε, τότε το διπλό της Χάιντενχαϊμ θα είχε στοιχηματική αξία, καθώς αυτή η Άουε κυριολεκτικά δεν βλεπόταν.

Στην τρίτη κατηγορία, η Όσναμπικ η οποία έχει τη δεύτερη καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα, υποδέχεται την Μούνστερ που συμπλήρωσε επτά ήττες σε εννέα ματς μακριά από το γήπεδό της. Οι φιλοξενούμενοι αποδυναμώθηκαν μεταγραφικά και αυτό είναι ένα στοιχείο που ενδυναμώνει τον άσσο. (1.95 στην VISTABET.GR)

Στο Καμπιονάτο η κατρακύλα της Κιέβο συνεχίζεται, καθώς η ομάδα συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-13. Κόντρα στην δυνατή και αξιόπιστη φέτος Λάτσιο, δεν νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη τύχη. Επειδή πάντως ο άσσος δεν κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις, θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και τη λύση του over, διότι οι γηπεδούχοι σημειώνουν εύκολα το τέρμα. Για την Κιέβο τα είπαμε και πριν. Τα 13 γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα μιλούν από μόνα τους…

Στην Ισπανία η Ατλέτικο φιλοξενείται από τη μέτρια Αλαβές, η οποία έχει μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα οι μαδριλένοι θα πετύχουν το στόχο τους και θα φύγουν με το διπλό από εκεί μέσα. Για να ανεβάσω όμως την απόδοση, σκέφτηκα να συνδυάσω τη νίκη της Ατλέτικο με το under 2.5 γκολ. Η ομάδα της Μαδρίτης βλέπετε, διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, ενώ η Αλαβές έχει τα περισσότερα (12) under στο πρωτάθλημα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ανεξαρτήτως έδρας, οι δύο αντίπαλοι συμπλήρωσαν οκτώ σερί under στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Είμαι πρόθυμος να ρισκάρω λοιπόν, είτε στο 0-1, είτε στο 0-2…

Από τη Γαλλία δεν προκύπτει κάποια ασφαλές σημείο. Οι… κυνηγοί των εκπλήξεων πάντως, ας ξανακοιτάξουν τον αγώνα της Ανζέ με τη Μετς. Οι δύο ομάδες είναι του ιδίου βεληνεκούς και οι αποδόσεις θα έπρεπε να είναι μοιρασμένες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η γηπεδούχος Ανζέ συμπλήρωσε εννέα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Επίσης, εξακολουθεί να μαστίζεται από πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών, λόγω τραυματισμών και Κόπα Άφρικα. Η Μετς έχει καλή παράδοση εκεί μέσα τα τελευταία χρόνια και δεν αποκλείω να την διατηρήσει…

Στην Ολλανδία η Ουτρέχτη, η οποία έχει υποστεί μόνο μια ήττα σε εννέα εκτός έδρας παιχνίδια, φιλοξενείται από τη Γκόου Αχεντ Ιγκλς η οποία διατηρεί μια από τις χειρότερες έδρες της κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι αποκλείστηκαν από το κύπελλο και πλέον στρέφουν όλο τους το ενδιαφέρον και την προσοχή στο πρωτάθλημα…

Στο Βέλγιο τέλος, υπάρχουν δύο αναμετρήσεις όπου τα σετ των αποδόσεων δεν συμβαδίζουν με την αγωνιστική ταυτότητα των ομάδων. Στο Κόρτραϊκ – Λόκερεν δεν προκύπτει από πουθενά το 1.80 του άσσου. Από πού και ως που δηλαδή φαβορί μια ομάδα που συμπλήρωσε οκτώ συνεχόμενες ήττες; Αυτή την περίοδο η Κόρτραϊκ αποτελεί μια από τις πιο ντεφορμέ ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη! Η Λόκερεν έχει καλή παράδοση εκεί μέσα, καθώς από το 2008 που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε οκτώ παιχνίδια…

Ούτε και στη Μπέβερεν όμως αξίζει το 1.75 του άσσου. Η ομάδα με τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, έχει πετύχει μόλις τέσσερις νίκες σε 22 αγωνιστικές. Η Βέστερλο δεν είναι βέβαια τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει αγωνιστικά και έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς από ανώτερους αντιπάλους. Για τους φίλους των over να προσθέσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 19 στα 23 και 11 στα 12 μακριά από το γήπεδό τους…

Καλή τύχη.

STOIXIMAN.GR

ΦΕΝΤΕΡΕΡ – ΝΑΔΑΛ

Την Κυριακή το πρωί (10:30) διεξάγεται ο μεγάλος τελικός τένις του Australian Open, με κόντρα Φέντερερ-Ναδάλ.

Ο αγώνας προσφέρεται με μηδενική γκανιότα από τον STOIXIMAN.GR με πολλά  αποκλειστικά ειδικά στοιχήματα για το παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα προσφερθεί επίσης σε Live Streaming για τους χρήστες του STOIXIMAN.GR που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ