ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Καλημέρα. Όσοι ασχολούνται με under, over και τα τοιαύτα, θα γνωρίζουν ότι ένα πρωτάθλημα στο οποίο σημειώνονται γκολ με το… τσουβάλι είναι το ισλανδικό! Για του λόγου το αληθές παραθέτω κάποια στατιστικά στοιχεία από τέσσερα σημερινά παιχνίδια από την β κατηγορία.

Η Όλαφσβικ και η Θροτούρ που παίζουν μεταξύ τους διαθέτουν τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 8 στα 8 οver και g-g μαζί και τα 7 από αυτά τα παιχνίδια έληξαν στο οver 3.5! Η δε Όλαφσβικ έχει 7 στα 8 over στο πρωτάθλημα!

Η Βεστμανάεγιαρ μόνο σε ένα ματς δεν έχει καταφέρει να σκοράρει φέτος. Σήμερα υποδέχεται την Σέλφος η οποία έχει 7 στα 8 over και την τρίτη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Εδώ λογικά πάμε για συνδυασμό άσσου με over.

Η Θορ Ακουρέιρι μετρά 7 στα 8 over. Παίζει με την Βέστρι που έχει 8 στα 8. Εδώ πάμε για over και g-g.

Η Αφτουρέλντινγκ μετρά 7 στα 8 over και g-g μαζί. Παίζει με την Γκρότα που έχει 6 στα 8 over. Στα δε μεταξύ τους παιχνίδια τα over πάνε σύννεφο και το ίδιο ελπίζω να συμβεί και απόψε σκοράροντας και οι δύο ομάδες.

Φεύγουμε από την Ισλανδία για να περάσουμε στη Νορβηγία όπου η Βαλερέγκα υποδέχεται την Σάρπσμποργκ. Οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν πολύ καλά έως τώρα και αποτελούν το φαβορί απέναντι σε μια ομάδα πολλών… σκαμπανεβασμάτων. Παρόλα αυτά όμως η τιμή του 1.50 δεν με ικανοποιεί για ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα. Θα το αφήσω για το live και έχω στο μυαλό μου ένα fun bet που είναι το διπλό ημίχρονο – άσσο τελικό, διότι η Βαλερέγκα πολλές φορές αργεί να πάρει μπρος.

Την προηγούμενη αγωνιστική για παράδειγμα που κέρδισε τη Στάμπαεκ και τα δύο γκολ τα έβαλε στο φινάλε της αναμέτρησης. Αυτά τα κάνει συχνά…

Η Μιοντάλεν έχει έξι στα επτά 2-3 γκολ. Το ίδιο στοίχημα το επιβεβαιώνει συχνά και η Οντ που παίζεται στο διπλό.

Εδώ η αλήθεια είναι ότι οι μπουκ μάλλον έχουν κάνει λάθος δίνοντας ως πρώτο σημείο τον άσσο μιας ομάδας που δεν έχει ακόμα νίκη στην έδρα της. Η Οντ αντιθέτως είναι φορμαρισμένη και έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα τελευταία 10 μεταξύ τους παιχνίδια.

Στη Βραζιλία η Μπραγκαντίνο συνεχίζει πρώτη και αήττητη την πορεία της στο πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Επειδή την έχω παρακολουθήσει, διαθέτει μια εξαιρετική επιθετική γραμμή και αν βελτιώσει λίγο την άμυνά της, μπορεί να φτάσει ακόμα και στην κατάκτηση του τίτλου. Η Σεαρά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και έτσι θα δώσω πρώτη τύχη στους ανεβασμένους γηπεδούχους.

Στο Ιράν τέλος, απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές για το φινάλε και η Ναφτ Μ.Ι.S. με την Σανάτ Ναφτ έχουν από 28 και 29 βαθμούς αντίστοιχα, με τη γραμμή του υποβιβασμού να βρίσκεται στους 22. Σήμερα παίζουν μεταξύ τους και θεωρώ ότι με τον ένα βαθμό ουσιαστικά θα έχουν καταφέρει τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού. Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε μάλλον με ένα βολικό Χ το οποίο αξίζει της… προσοχής μας. Και οι δύο ομάδες φέρνουν πολλές ισοπαλίες και οι γηπεδούχοι έχουν 10 στα 24 Χ. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 5 ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια μακριά από την έδρα τους. Εν τω μεταξύ από το 2015 που παίζουν μεταξύ τους, τα 4 από τα 7 παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή.

Καλή τύχη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] EURO: ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ (2/7, 19.00μμ)

Η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] προσφέρει σε ενισχυμένη απόδοση το να κερδίσει η Ισπανία και τα δύο ημίχρονα. Πιο συγκεκριμένα το προσφέρει στην τιμή του 4.60.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ