ΠΟΛΕΜΟΣ… ΝΕΥΡΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

Καλημέρα. Με το Τσάμπιονς Λιγκ θα ξεκινήσουμε και σήμερα τη στήλη μας.

Η Μπαρτσελόνα δεν πιστεύω ότι θα κινδυνεύσει από τη Λυών. Η ποιοτική διαφορά των δύο αντιπάλων είναι τεράστια και αργά ή γρήγορα η Λυών θα υποκύψει στις… ορέξεις των καταλανών. Η απόδοση του άσου όμως, όπως αναμενόταν είναι… εξόχως χαμηλή και έτσι αναγκαστικά θα πρέπει να επιλέξουμε κάτι άλλο. Επειδή ο Μέσι ξαναβρήκε εσχάτως τη φόρμα του, θα τον επιλέξω ως τον παίκτη που θα ανοίξει το σκορ της αποψινής αναμέτρησης… (στο 3.00 το προσφέρει το ανανεωμένο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Ο αγώνας που κλέβει την παράσταση όμως, δεν είναι άλλος από το Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ. Οι δύο ομάδες χρωστάνε μία καλή εμφάνιση στο… φιλοθεάμον κοινό, διότι στο πρώτο ματς, δυστυχώς μας απογοήτευσαν. Το 0-0 αποτύπωσε πλήρως την εικόνα του συγκεκριμένου παιχνιδιού και ελπίζω αυτή τη φορά να σταθούμε τυχεροί και να απολαύσουμε ένα πολύ πιο πλούσιο θέαμα.

Αυτό όμως θα συμβεί μόνο  εάν μία από τις δύο ανοίξει σχετικά νωρίς το σκορ, γιατί αν περνάει η ώρα χωρίς την επίτευξη κάποιου τέρματος, ο Κόβατς θα φοβάται τον Κλοπ και ο Κλοπ τον Κόβατς… Το τελευταίο διάστημα πάντως, οι δύο ομάδες παρουσιάζουν τελείως διαφορετικό εαυτό στα πρωταθλήματά τους. Η Μπάγερν έχει θεαματική βελτίωση κυρίως στον επιθετικό τομέα, ενώ από την άλλη μεριά η Λίβερπουλ προχωράει… ασθμαίνοντας.

Πλέον για πρώτη φορά φέτος έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας και είναι εμφανές ότι οι παίκτες της, δεν μπορούν να διαχειριστούν τόσο τη σωματική όσο και την ψυχολογική αλλά και τη νοητική κόπωση, που αποφέρουν τα πολλά συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Οι βαυαροί είναι πιο… σκληρόπετσοι σε κάτι τέτοια και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που θα τους δώσω ένα – ελαφρό έστω – προβάδισμα για τη νίκη – πρόκριση σήμερα το βράδυ…

Στην Τσάμπιονσιπ, η Νόργουιτς η οποία συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες, λογικά δεν θα κινδυνεύσει από τη Χαλ που έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και οι γηπεδούχοι που διεκδικούν άνοδο, έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς…

Την ΚΠΡ αντιθέτως δεν την εμπιστεύομαι σε τόσο χαμηλές αποδόσεις. Η λονδρέζικη ομάδα βλέπετε, συμπλήρωσε οκτώ ήττες σε δέκα παιχνίδια! Εδώ και 12 αγωνιστικές, κατάφερε να νικήσει μόνο τη Λιντς με το ισχνό 1-0. Η Ρόδεραμ από την άλλη μεριά, έχει εξελιχθεί σε… μαστόρισσα των Χ, καθώς τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έληξαν χωρίς νικητή. Συνολικά μετρά 15 ισοπαλίες φέτος και αυτή είναι η υψηλότερη επίδοση στην Τσάμπιονσιπ, καθώς και μία από τις υψηλότερες παγκοσμίως…

Με τις μικρές γερμανίδες δεν θα ασχοληθώ καν, ενώ δυστυχώς απουσιάζει το στοιχηματικό ενδιαφέρον στα ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες, λόγω των εξαιρετικά χαμηλών αποδόσεων.

Θα προχωρήσουμε λοιπόν με πολύ χαλαρά πονταρίσματα και καλό θα είναι να φυλάξουμε μερικά χρήματα και για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ολοκληρώνονται τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. (Δανία, Αυστρία, Βέλγιο.)

Καλή τύχη και τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] με τα… φρέσκα πονταρίσματα της ημέρας.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΜΠΑΓΕΡΝ – ΛΥΩΝ (2.18 – 3.75 – 3.60)

Ο αγώνας προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα* και με αμέτρητα στοιχήματα. Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ