ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ…

Καλημέρα. Είθισται η αρχή κάθε νέου έτους να μας γεμίζει με προσμονή για κάτι καλύτερο, ανώτερο και ποιοτικότερο στη ζωή μας. Αυτό ακριβώς θα ευχηθώ και εγώ σε όλους σας… Να έχετε δηλαδή μια καλή και ποιοτική ζωή γεμάτη από υγεία και καλή συντροφιά…

Στα… δικά μας τώρα, όπως θα διαπιστώσατε και μόνοι σας, το πρόγραμμα έχει ελάχιστα παιχνίδια λόγω της ημέρας. Στην ουσία υπάρχουν δύο ματς από την Πρέμιερ και ένα από την Τσάμπιονσιπ.

Στην Πρέμιερ η Μάντσεστερ υποδέχεται την Άστον Βίλα σε ένα ματς το οποίο θεωρώ ότι κρύβει παγίδες. Η Άστον Βίλα βλέπετε, είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη αγωνιστικά και μακριά από την έδρα της το τελευταίο διάστημα κατάφερε να κερδίσει την Άρσεναλ και να φέρει Χ με την Τσέλσι. Η δε Γιουνάιτεντ κέρδισε ασθμαίνοντας την προηγούμενη αγωνιστική τη Γουλβς με ένα γκολ που πέτυχε ο Ράσφορντ στο 93ο λεπτό. Δεν αποκλείεται βέβαια η Γιουνάιτεντ να κερδίσει, αλλά δεν έχω σκοπό να… αγχωθώ πρωτοχρονιάτικα για αυτό το 1.60 του άσσου. Για μένα είναι προτιμότερο το g-g διότι η Άστον Βίλα συνηθίζει να σκοράρει σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια.

Στο άλλο ματς η Έβερτον υποδέχεται τη Γουεστ Χαμ και εδώ τουλάχιστο ο άσσος κυκλοφορεί σε τιμές που είναι αρκετά αξιόλογες. (2.04 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]) Η Έβερτον έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, εκ των οποίων οι τρεις ήταν κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους όπως είναι η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Λέστερ. Η Γουεστ Χαμ είναι αρκετά καλή επιθετικά, αλλά ιδιαίτερα μέτρια πίσω. Η δε πρόσφατη παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων με τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Ως εναλλακτική επιλογή θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα 2-3 γκολ στα οποία αρέσκεται η Έβερτον.

Αναφορικά με το ματς της Τσάμπιονσιπ, το διπλό της Ντέρμπι γνωρίζει πτώση σχεδόν σε όλους τους μπουκ. Προσωπικά δεν έχω την ίδια άποψη, διότι οι δύο αυτές ομάδες είναι του ιδίου βεληνεκούς. Η Σέφιλντ μπορεί να ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν, το τελευταίο διάστημα όμως έχει στρώσει αρκετά. Θα μπορούσαμε και εδώ πάντως να δούμε τα 2-3 γκολ τα οποία έχουν επιβεβαιώσει οι γηπεδούχοι στα 8 από τα 10 τελευταία παιχνίδια τους.

Φίλες και φίλοι μπορεί σήμερα το πρόγραμμα να μην περιλαμβάνει τίποτα, αύριο όμως διεξάγονται πολλά παιχνίδια κυρίως – πού αλλού – στη Βρετανία.

Θα είμαστε εδώ και στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] για να τα δούμε και έως τότε εύχομαι να περάσετε μια όμορφη Πρωτοχρονιά με την αγαπημένη σας συντροφιά και παρέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ