ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΕΣ

Καλημέρα. Ο κορονοϊός έχει εισχωρήσει καλά στην Ευρώπη και έτσι βλέπουμε πλέον αναβολές και σε πρωταθλήματα εκτός Βρετανίας. Ακόμα και σε παιχνίδια που διεξάγονται όμως, υπάρχουν ομάδες που έχουν ελλείψεις λόγω του ιού, οπότε θα πρέπει να είμαστε διπλά προσεχτικοί.

Αυτό θα το κάναμε ούτως ή άλλως διότι πάντα την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων είθισται να σημειώνονται αρκετές εκπλήξεις.

Θα ξεκινήσουμε με Ιταλία όπου πέφτει παντού η απόδοση του άσσου της Ουντινέζε. Κανένα… ξάφνιασμα διότι η Σαλερνιτάνα φροντίζει να μας αποδεικνύει κάθε εβδομάδα ότι δεν ήταν έτοιμη να αγωνιστεί στα μεγάλα ιταλικά σαλόνια. Έρχεται από επτά ήττες και μια ισοπαλία με αρνητικό συντελεστή τερμάτων 1-20! Η δε Ουντινέζε έρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Κάλιαρι με σκορ 0-4!

Υπάρχουν όμως και άλλα μεγάλα φαβορί σήμερα στο Καμπιονάτο που δεν είναι άλλα από τη Γιουβέντους και την Αταλάντα.

Η Γιούβε που έχει μείνει πολύ πίσω, δεν νομίζω ότι θα σκοντάψει απέναντι σε μια Κάλιαρι που παραπαίει αγωνιστικά.

Η Αταλάντα έρχεται από την «σφαλιάρα» της τεσσάρας από τη Ρόμα που ήρθε να σπάσει ένα αήττητο 10 αγωνιστικών. Έχει όμως όλα τα φόντα να ανταπεξέλθει και να συνέλθει άμεσα απέναντι σε μια αρνητική Τζένοα που έχει να κερδίσει από τις 12 Σεπτεμβρίου! Ποιόν κέρδισε; Την Κάλιαρι με σκορ 2-3 παρά το ότι μέχρι το 60 έχανε με 2-0! Όπως καταλαβαίνετε, μέσα στην έδρα της δεν έχει νίκη και το διπλό μπορεί να συνδυαστεί με το over αφού όλοι γνωρίζουμε τις επιθετικές ικανότητες των φιλοξενούμενων.

Στην Ισπανία η Αλαβές είναι πολύ πεσμένη αγωνιστικά και ήδη το καλό ξεκίνημά της ανήκει στο παρελθόν. Η Βιγιαρεάλ αντιθέτως, είναι ανεβασμένη και για μία ακόμη φορά βλέπουμε να ποντάρουν στο φαβορί.

Στη Β Γαλλίας η πρωτοπόρος Αζαξιό διαθέτει την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα. Επίσης έχει και την καλύτερη άμυνα και είναι ενδεικτικό ότι στα τελευταία 7 παιχνίδια της δέχθηκε μόνο ένα τέρμα.

Είναι όμως και ομάδα των under αφού συμπλήρωσε 16 συνεχόμενα under! Επειδή η Γκρενόμπλ δεν είναι στα… καλά της, σκέφτομαι έναν συνδυασμό άσσου με under σε αυτή την αναμέτρηση.

Το διπλό της Τoυλούζ πέφτει σε όλους τους μπουκ παρά το ότι η Νιμ είναι ανεβασμένη αγωνιστικά. Θεωρώ όμως ότι οι παίκτες βασίζονται στην ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων καθώς η Τουλούζ διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας αλλά και μια πολύ καλή επιθετική γραμμή που έχει βάλει τα περισσότερα γκολ. Αν και οι Γάλλοι πολλές φορές μας… αγχώνουν στα σημεία τους, θα συμφωνήσω και εγώ με την πλειονότητα των παικτών ότι η Τουλούζ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απόψε.

Φέτος η Σοσό θα διεκδικήσει την άνοδο και για να καταφέρει τον στόχο της δεν θα πρέπει να χάνει βαθμούς μέσα στην έδρα της. Σήμερα πάντως έχει ένα φαινομενικά εύκολο έργο διότι η Bαλενσιέν δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε τέσσερα γκολ μέσα στην έδρα της από την Παρί και γενικότερα σχεδόν όλες οι εμφανίσεις της είναι προβληματικές. Ο άσσος ποντάρεται και προσφέρεται στο 1.80 από την BET365.GR.

Στην Τουρκία η Τράμζονσπορ κονεύει να… καβατζώσει τον τίτλο πριν καλά καλά τελειώσει ο πρώτος γύρος! Σκεφτείτε ότι κάτι Μπεσίκτας και κάτι Γαλατά τις έχει αφήσει 18 βαθμούς πίσω! Η ομάδα αποδίδει εξαιρετικά και έχει καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα και καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις. Όσο για τη φόρμα; Εννέα νίκες σε δέκα παιχνίδια. Η Αλτάι από την άλλη μεριά, έρχεται από επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες. Αν καταφέρει να κόψει βαθμούς από τη Τράμζονσπορ… μαγκιά της. Λόγω κάποιων απουσιών των φιλοξενούμενων πάντως, το διπλό προσφέρεται σε υψηλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 1.90 στην SPORTINGBET.GR.

Σκέφτομαι να το συνδυάσω με τον άσσο της Μπασακσεχίρ που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα μετά την Τράμζονσπορ. Έρχεται από επτά νίκες και δύο ισοπαλίες και είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της. Η πορεία της νεοφώτιστης Τζιρέσουνσπορ είναι θετική, αλλά σήμερα έχει να επιτελέσει ένα αρκετά δύσκολο έργο.

Στην Ολλανδία η Τσβόλε τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Από την αρχή της σεζόν έχει καταφέρει να πετύχει μόνο μία νίκη με το φτωχό 1-0 επί της Χέρακλες.

Θέλετε και λεπτομέρειες; Το γκολ αυτό σημειώθηκε στο 93 με πέναλτι! Εκτός έδρας μετρά 7 ήττες και μια ισοπαλία με τέρματα 5-20 και σίγουρα θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν κόψει βαθμούς από τη φορμαρισμένη Φίτεσε.

Και η Άλκμααρ όμως πιστεύω ότι θα κερδίσει σήμερα διότι αφενός έρχεται από τέσσερις σερί νίκες (η μία στο Άμστερνταμ επί του Άγιαξ) και αφετέρου διαθέτει ισχυρότατη έδρα. Η Γκρόνινγκεν είναι μια ομάδα μετρίων δυνατοτήτων και μάλλον πάω για συνδυασμό άσσου με over διότι οι επιθετικοί της Άλκμααρ φαίνεται ότι… ξύπνησαν με το που μπήκε ο Δεκέμβριος.

Καλή τύχη και εμείς θα τα πούμε στο Live μέσα από το bookenemylive.com όπου υπάρχουν σαφώς περισσότερες στοιχηματικές ευκαιρίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ