ΠΙΘΑΝΟ Χ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η πρώτη αγωνιστική των play off ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Παναιτωλικό και το κίνητρο φαίνεται να το έχουν μόνο οι φιλοξενούμενοι. Από την άλλη μεριά όμως δεν μπορώ να γνωρίζω εκ των προτέρων τον… τρόπο σκέψης των παικτών της Λαμίας. Σίγουρα πάντως αν κρίνουμε από τα εως τώρα αποτελέσματα των δύο ομάδων, πρώτο σημείο είναι το under και ακολούθως ίσως το Χ, μιας και η Λαμία φέρνει πάρα πολλές ισοπαλίες.

Σας θυμίζω ότι τα επτά από τα 12 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έληξαν χωρίς νικητή. Εν τω μεταξύ στη κανονική διάρκεια της σεζόν και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Τελικά μάλλον θα… οδεύσω προς την ισοπαλία που δεν είναι αρνητική για καμία από τις δύο ομάδες.

Στη Β Γερμανίας το Αμβούργο το οποίο διεκδικεί άνοδο, υποδέχεται στην ισχυρότατη έδρα του την ουσιαστικά αδιάφορη Χόλσταϊν. Ο άσσος δείχνει εύλογος, αλλά θα τον συνδυάσω με το over, αφενός λόγω παράδοσης και αφετέρου επειδή οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλοί μπροστά αλλά και εξαιρετικά αδύναμοι πίσω. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι τα 8 από τα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έληξαν στο g-g, ενώ γενικότερα φέρνουν πάρα πολλά over φέτος. Το δε Αμβούργο διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορία. Με λίγα λόγια βλέπω έναν τριπλό συνδυασμό άσσου, over και g-g. Κάτι σαν 2-1 δηλαδή… (8.00 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στη Βουλγαρία τέλος, η Σλάβια Σόφιας πριν από τη διακοπή ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα με έξι νίκες και μια ισοπαλία. Η Τσάρσκο Σέλο αντιθέτως, δεν τα πηγαίνει καλά καθώς έχει υποστεί 14 ήττες. Αυτή ήταν η χειρότερη επίδοση μετά από την ουραγό Μπίστριτσα. Το διπλό προσφέρεται σε καλές αποδόσεις και σκέφτομαι να το προτιμήσω. (2.22 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ