ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ… ΤΟΝ ΜΑΗ

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλή εργατική πρωτομαγιά! Αφού… ξεμπερδέψαμε με τις ευχές, πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο σημερινό πρόγραμμα.

Δεν ξέρω πόσοι έχουν απομείνει που δεν θα είχαν πρόβλημα να ποντάρουν στη Λίβερπουλ, αλλά προσωπικά έχω αποσύρει εδώ και πολύ καιρό την εμπιστοσύνη μου από αυτήν την ομάδα… Πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, και εννοείται πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ποντάρω πάνω της, σε αποδόσεις της τάξεως του 1.40. Η Γουότφορντ πραγματοποιεί μια καλή σεζόν και σας θυμίζω ότι πέρσι την είχε κερδίσει με 3-0…

Σήμερα πάντως γενικότερα θα δυσκολευτούμε πάρα πολύ να βρούμε… της προκοπής σημεία.

Στη Β Ιταλίας έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, φαντάζει βολικό το Χ στον αγώνα της Μπενεβέντο με την Αβελίνο, καθώς οι μεν γηπεδούχοι θα εδραιώσουν τη θέση τους στην εξάδα των play off ανόδου και οι δε φιλοξενούμενοι, θα παραμείνουν σε μια σχετική διαφορά ασφαλείας από τον υποβιβασμό. Το παιχνίδι αποτελεί γειτονικό ντέρμπι της Καμπανίας και στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1.

Βάσει κινήτρου θα μπορούσαμε να δούμε το διπλό της Σεβίλλης, αλλά τελικά δεν θα ασχοληθώ για δύο λόγους. Πρώτον διότι η Μάλαγα διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας και δεύτερον επειδή μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει αντιπαλότητα.(Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας).

Περνάμε σε ένα επίσης τοπικό ντέρμπι. Αυτή τη φορά όμως πρόκειται για Καταλανούς. Τόσο η Ταραγόνα όσο και η Ρέους, παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία και έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς. Η νίκη είναι το ζητούμενο, αλλά έχω την αίσθηση ότι η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί συμβιβαστική στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ούτως ή άλλως, εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που φέρνουν πάρα πολλά Χ. Για την ακρίβεια περιλαμβάνονται μέσα στις πρώτη εξάδα των 22 συλλόγων που έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στη Β Ισπανίας…

Συνεχίζουμε τα… τοπικά ντέρμπι με Βέλγιο και την ευρύτερη περιοχή της Φλάνδρας στην οποία βρίσκονται η Κλαμπ Μπριζ και η Ζούλτε Βάρεγκεμ. Η Μπριζ κέρδισε με ανατροπή την προηγούμενη αγωνιστική την Οστάνδη και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι. Έχει εξαιρετική παράδοση, αλλά το σημαντικότερο είναι πως η Ζούλτε Βάρεγκεμ είναι βαθμολογικά αδιάφορη καθώς έχει ήδη κερδίσει ένα εισιτήριο για το Europa League μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου…

Στην Τουρκία η Μπούρσασπορ υποδέχεται τη Γαλατά και η μοναδική ομάδα που έχει βαθμολογικό κίνητρο είναι αυτή του Τούντορ που κυνηγά έξοδο στην Ευρώπη. Η ομάδα της Προύσας ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους και προέρχεται από βαριά ήττα με σκορ 5-1 από την Ακίσασπορ. Οφείλω να παραδεχθώ όμως ότι δεν είμαι και τόσο… ζεστός με το συγκεκριμένο διπλό για δύο λόγους: Πρώτον δεν με ικανοποιεί η τιμή του και δεύτερον, δεν με… ικανοποιούν οι φετινές επιδόσεις της Γαλατά, που πραγματοποιεί ένα πολύ μέτριο πρωτάθλημα.

Στην Σουηδία αν κρίνουμε από τις έως τώρα επιδόσεις των ομάδων, προκύπτει over  στο Κάλμαρ – Χάλμσταντ και στο Σίριους – Γιόνσεπινγκ.

Η Μάλμε λογικά θα διατηρήσει την παράδοση που την θέλει να μην χάνει από την Έρεμπρο, αλλά ο άσσος επί του προκειμένου, μπορεί να συνδυαστεί μόνο με το over…

Σε συνδυασμό της νίκης του φαβορί με τα πολλά τέρματα θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε και στη Νορβηγία στην αναμέτρηση της Σάρπσμποργκ με τη Ρόζενμποργκ. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι δεδομένη αλλά η γηπεδούχος Σάρπσμποργκ παραμένει η μοναδική που μέχρι στιγμής μετρά μόνο over στο πρωτάθλημα.

Καλή τύχη…  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ