ΠΕΡΑΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΟΚ

Καλημέρα. Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Europa League θεωρώ ότι δεν τίθεται θέμα μετά από το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης. Οι Σλοβάκοι αποδείχθηκαν κατώτεροι  των περιστάσεων και ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια εύκολη νίκη – πρόκριση. Έτσι όπως είδα εγώ τη Σλόβαν στον Πειραιά πιστεύω ότι θα ξαναχάσει απόψε. Τώρα ειδικά που είναι αναγκασμένη να παίξει φουλ επίθεση αφήνοντας ακόμα περισσότερα κενά πίσω, οι έμπειροι χαφ και φορ του Ολυμπιακού θα κάνουν… πάρτι στην Μπρατισλάβα.

Ο ΠΑΟΚ αντιθέτως δεν έχει τόσο εύκολο έργο στη Ριέκα μετά από το 1-1 της Τούμπας. Τα… ευχαριστήρια τηλεγραφήματα δεν έχουν ακόμα σταματήσει προς τον Γκάλεσιτς ο οποίος έκανε το 1-1 με αυτογκόλ στο 94! Το είχαμε πει και τότε όταν είδαμε το 1.40, ότι οι μπουκ υποτιμούν τους Κροάτες που δεν έχουν κακή ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουν υποστεί ούτε μία ήττα στην Ευρώπη μετά από πέντε αγωνιστικές, οπότε εδώ το έδρα της ελληνικής ομάδα δεν αναμένεται το ίδιο εύκολο με αυτό του Ολυμπιακού.

Κλειστό και σφιχτό ματς βλέπω που δεν αποκλείεται να οδηγηθεί στην παράταση. Τείνω περισσότερο προς το Χ του ημιχρόνου και στο Χ τελικό, διότι έχω την εντύπωση ότι κανείς από τους δύο δεν θα θελήσει να ρισκάρει περαιτέρω…

Για τα υπόλοιπα ματς στο στοίχημα, θα ακολουθήσουν επιγραμματικές προτάσεις στάνταρ και over όπως συνηθίζω σε αυτά τα παιχνίδια. Να πω μόνο ότι στη Ρωσία βλέπω νίκη της Σπαρτάκ Μόσχας επί της Σότσι και της Ζενίτ επό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας διότι οι δύο αυτοί γηπεδούχοι υπερέχουν των αντιπάλων τους. Έχουν μάλιστα και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος τους.

Η Ζενίτ παρά το ότι είναι ντέρμπι, έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις 18 τελευταίες αναμετρήσεις της με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ.

Η παράδοση της Σπαρτάκ Μόσχας με τη Σότσι δεν είναι μεγάλη διότι εως πρόπερσι η Σότσι αγωνιζόταν σε μικρότερη κατηγορία, αλλά και πάλι οι Μοσχοβίτες υπερέχουν. Εδώ να προσθέσουμε ότι οι δύο σύλλογοι διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις.

Εύχομαι εκ των προτέρων καλή επιτυχία και όπως πάντα η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

CONFERENCE LEAGUE

22.00 ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ: 1

20.00 ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ: 2

EUROPA LEAGUE

21.00 ΓΑΛΑΤΑ – ΡΑΝΤΕΡΣ: 1

21.15 ΑΛΚΜΑΑΡ – ΣΕΛΤΙΚ: 2

21.45 ΣΛΟΒΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 2

ΠΙΘΑΝΑ OVER

CONFERENCE LEAGUE

19.00 ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

19.00 ΖΙΛΙΝΑ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

20.00 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

20.00 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΡΕΝ

20.00 ΦΙΤΕΣΕ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

EUROPA LEAGUE

22.00 ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΜΟΥΡΑ

19.30 ΖΟΡΙΑ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

[eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]: ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4.45 – 3.78 – 1.94)

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”] τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού για το Europa League και με πάνω από 250 στοιχήματα για να επιλέξετε. (21.45μμ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ