ΠΕΙΣΜΩΣΕ Η ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Λόγω της διεξαγωγής των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων, τα ματς που γίνονται σήμερα είναι λιγότερα από ότι άλλες φορές, οπότε οι επιλογές μας μειώνονται δραστικά…

Στη Β Ολλανδίας η Ντε Γκράαφστσαπ (φωτο) όπως πέρσι έτσι και φέτος θα διεκδικήσει την άνοδο. Σας θυμίζω ότι πέρσι έως τη στιγμή που διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω του κορωνοϊού, είχε υποστεί μόνο μία ήττα σε 29 αγωνιστικές! Φέτος… πείσμωσε ακόμα περισσότερο μετά και από την απόρριψη της προσφυγής της για την απόφαση της Ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να μην συνεχιστεί η σεζόν. Θεωρώ λοιπόν ότι στην πρεμιέρα θα πετύχει νίκη απέναντι στην υποδεέστερη Ντεν Μπος αλλά για να ανεβάσω την απόδοση θα συνδυάσω τον άσσο με το over.

Στη Β Σουηδίας θεωρώ ότι δεν έχει λογική ο φαβοριτισμός της Νόρμπι από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 6 ματς χωρίς νίκη, έχοντας σημειώσει μόλις μια νίκη από την αρχή της σεζόν στην έδρα τους. Η Έργκριτε αντιθέτως, η οποία διατηρεί καλή παράδοση εκεί μέσα, βρίσκεται στα καλύτερά της, αφού παραμένει αήττητη για 7 συνεχόμενες αγωνιστικές. Νομίζω λοιπόν ότι το 2 DNB αποτελεί μια εύλογη επιλογή στην προκειμένη περίπτωση.

Στην Κίνα η Σανγκάη ΣΙΠΓ έχει την καλύτερη επίθεση στον όμιλο και η Τιαντζίν τη χειρότερη άμυνα. Πέρσι η Σανγκάη τη συνέτριψε με σκορ 5-1 και δεν αποκλείω να έχουμε μια από τα… ίδια καθώς οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 5 σερί ήττες με τέρματα 2-12. Θα συνδυάσω τον άσσο με το over λοιπόν…

Κλείνουμε τετράδα σημερινών επιλογών, με τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης Λεόν – Άτλας στο Μεξικό. Οι γηπεδούχοι βλέπετε όλα τους τα φετινά γκολ τα σημειώνουν από την ανάπαυλα και μετά. Ακόμα δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν τέρμα σε πρώτο ημίχρονο και επειδή είναι το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης, ίσως αξίζει και ένα μικρό ρίσκο σε μια… μεγάλη απόδοση στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ