ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΜΠΑΛΑ

Καλημέρα. Μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο που ξεκινά – και επισήμως – η Μπουντεσλίγκα θα συνεχίσουμε να αναλύουμε παιχνίδια που προέρχονται από το πρωτάθλημα Λευκορωσίας. Η Γκοροντέγια συνεχίζει το σερί των under, καθώς από την αρχή της σεζόν μετρά 7 στα 7. Αυτό θα είναι και το στοίχημα που επιλέγω στην σημερινή αναμέτρηση με τη Μινσκ.

Ο άσσος της Σλατσκ γνωρίζει αρκετά μεγάλη πτώση και αυτό είναι κάτι αναμενόμενο από τη στιγμή που είναι η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα. Επειδή όμως και η Ενερτζέτικ έχει πετύχει αρκετές νίκες έως τώρα, προσωπικά θα προτιμήσω να ποντάρω στο… αγαπημένο over των γηπεδούχων, αλλά και στο g-g που έχει εμφανιστεί στα 6 από τα 7 παιχνίδια της Σλατσκ.

Για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας η Σλάβια Μοζίρ Β υποδέχεται τη Ζοντίνο Β και οι γηπεδούχοι αποτελούν το φαβορί της αναμέτρησης. Εδώ πάντως εκτός από το πιθανό διπλό, εξετάζουμε και το under καθώς η μεν Ζοντίνο έχει συνολικά 5 στα 7 under και η δε Σλάβια έχει πετύχει μόνο ένα γκολ τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Τόσο η Νέμαν Β όσο και η Ρουχ Μπρεστ Β είναι ομάδες που πετυχαίνουν το γκολ εύκολα. Έξω πέφτει η απόδοση του άσσου, αλλά εγώ επειδή βρίσκω την τιμή χαμηλή, θα προτιμήσω τον συνδυασμό του over με το g-g.

Στο Τουρκμενιστάν τέλος, εντόπισα δυσαναλογία αποδόσεων στην αναμέτρηση της Κοπετντάγκ με τη Μίροου. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ικανοί να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από εκεί μέσα. Αν το εξετάσουμε όμως από πλευράς στατιστικής, τότε σαφέστατα τον πρώτο λόγο έχουν το under και το no – goal. Θυμίζω ότι οι μεν γηπεδούχοι έχουν 6 στα 6 under και 5 στα 6 no – goal και οι δε φιλοξενούμενοι 5 στα 6 under και no – goal μαζί. Αν εν τω μεταξύ δούμε τα μεταξύ τους παιχνίδια, θα διαπιστώσουμε ότι τα 8 από τα 11 πιο πρόσφατα έληξαν στο Under και το no – goal.

Υ.Γ. Όπως σας είχα… υποσχεθεί από χθες, σήμερα θα προτείνω δύο στοιχήματα πολιτικού ενδιαφέροντος. Το ένα που βρήκα στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] είναι να μην γίνουν βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα εως και τον Οκτώβριο του 2020. Κατά την προσωπική μου άποψη, αυτό είναι ένα σχεδόν απίθανο ενδεχόμενο στην εποχή του… κορωνοϊού. Δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί προεκλογική περίοδος κάτω από αυτές τις συνθήκες, αλλά ούτε και διπλές εκλογές (λόγω απλής αναλογικής) υπό την απειλή αυτού του θανατηφόρου ιού.

Έπειτα είναι και το άλλο. Αν το ελληνικός τουρισμός δεν δουλέψει το καλοκαίρι, η οικονομία θα πάρει απότομα την κατιούσα. Αυτό μεταφράζεται σε μεγάλο πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση, είτε ευθύνεται είτε όχι για τη νέα οικονομική κρίση που θα ξεσπάσει στη χώρα. Μπορεί στον υγειονομικό τομέα να πήρε άριστα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παγκοσμίως οι εκλογές κρίνονται στον οικονομικό παράγοντα. Όλα τα υπόλοιπα έπονται και παρέρχονται… Δεν νομίζω λοιπόν ότι ο νυν πρωθυπουργός της χώρας θα πάρει το ρίσκο να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές κάτω από αυτές τις δυσμενείς συνθήκες.

Το δεύτερο στοίχημα έχει να κάνει με τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου των ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει υποστεί τεράστιο πολιτικό κόστος λόγω της αργοπορημένης διαχείρισης του κορωνοιού. Η… δημοφιλία του γνωρίζει ραγδαία πτώση και εφόσον δεν βρεθεί ασφαλές εμβόλιο εως τον Οκτώβριο, τότε πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να χάσει τις εκλογές. Το να είναι λοιπόν επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζο Μπάιντεν πληρώνει 2.05 αυτή τη στιγμή στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Έχω την αίσθηση ότι αυτή η απόδοση σταδιακά και με το χρόνο θα υποχωρεί.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο live για το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] με ότι… κινείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ