ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τα προκριματικά συνεχίζονται αλλά δυστυχώς για μία ακόμη φορά οι αποδόσεις όλων ανεξαιρέτως των φαβορί συνοδεύονται από εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Έτσι λοιπόν αναγκαστικά και εκ των πραγμάτων, όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στα ματς των εθνικών ομάδων θα πρέπει να ποντάρει συνδυαστικά. Προσωπικά επιλέγω τον συνδυασμό του άσσου με το over στο Σερβία – Λιθουανία, διότι οι Λιθουανοί αντιμετωπίζουν σημαντικά αμυντικά προβλήματα.

Στο Δανία – Γεωργία ποντάρω στο άσσο με το no – goal διότι οι φιλοξενούμενοι δεν φημίζονται για την επιθετική τους δεινότητα… (1.75 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Επειδή οι Σουηδοί παίζουν επιθετικά απέναντι σε όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά τους, σκέφτομαι να ρισκάρω στον άσσο σε συνδυασμό με το goal – goal στο Ισπανία – Σουηδία. (Σκέτο το g-g πληρώνει 2.40 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Αντιθέτως η Ρουμανία δύσκολα θα δεχθεί τέρμα από την ακίνδυνη Μάλτα. Εδώ λοιπόν πάω στο διπλό μαζί με το no – goal.

Η Νορβηγία τέλος, μπορεί να σημειώσει πολλά τέρματα απέναντι στις Νήσους Φερόες που έχουν πολλά αμυντικά κενά. Εδώ παραδόξως το over πληρώνει καλά και θα μπορούσε να παιχτεί και μόνο του. (1.90 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Από εκεί και πέρα δίνω προβάδισμα στην Τσεχία και τη Βουλγαρία απέναντι στους νεοσυσταθέντες Μαυροβούνιο και Κόσοβο αντίστοιχα, αλλά και πάλι οι τιμές θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι λίγο υψηλότερες.

Από πλευράς φιλοξενουμένων τέλος, σκέφτομαι να ποντάρω στη Σλοβενία διότι η Λετονία δεν μας έχει δείξει τίποτα απολύτως έως τώρα. Θεωρώ μάλιστα ότι βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση από… συστάσεώς της.

Καλή τύχη και με ότι άλλο προκύψει τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ