ΠΑΙΖΕΙ “ΡΕΣΤΑ” ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ Η ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ!

Καλημέρα. Ξεκινώντας και πάλι από τη Γερμανία όπου για μία ακόμη φορά έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική, στο Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ υποχωρεί σχεδόν παντού η απόδοση του διπλού. Αυτό θεωρώ ότι οφείλεται κυρίως στο κίνητρο των φιλοξενούμενων που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη. Η Άουγκσμπουργκ αντιθέτως ουσιαστικά είναι αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε απέχει επτά βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Χόφενχαϊμ (φωτο) διατηρεί εξαιρετική παράδοση εκεί μέσα, καθώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει ισάριθμες νίκες με τέρματα 1-11! Το διπλό πληρώνει καλά και πιο συγκεκριμένα 2.50 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

Η Λεβερκούζεν εξακολουθεί να δίνει μάχη μαζί με την Γκλάντμπαχ για το τέταρτο πολυπόθητο εισιτήριο του χρυσοφόρου Champions League. Απόψε υποδέχεται την Κολωνία, ενώ ακολουθούν δύο σχετικά βατά παιχνίδια έως το φινάλε με Χέρτα και Μάιντζ. Αν απόψε λοιπόν επικρατήσει της Κολωνίας τότε θα έχει σχεδόν εξασφαλίσει το εισιτήριο του Champions League.

Ο άσσος της Λεβερκούζεν θα μπορούσε κάλλιστα να συνδυαστεί με το over αφού και οι δύο ομάδες δέχονται και πετυχαίνουν εύκολα το τέρμα. Θυμίζω ότι μέσα στο 2020 η Κολωνία μετρά 13 over σε 14 αγωνιστικές! Η δε Λεβερκούζεν παραδοσιακά φέρνει πολλά over, οπότε το πιθανότερο λοιπόν είναι στην προκειμένη περίπτωση να δούμε να περνά ένας τριπλός συνδυασμός άσσου, over και G-G!

Το να κερδίσει η Λεβερκούζεν και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, πληρώνει 2.52 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Στη Β Γερμανίας πέφτει στους περισσότερους μπουκ η απόδοση του Χ στο ματς της Ρέγκενσμπουργκ με την Καρλσρούη. Αν το ματς λήξει ισόπαλο, τότε η Ρέγκενσμπουργκ αφενός θα παραμείνει οριστικά στην κατηγορία και αφετέρου η Καρλσρούη θα προσθέσει έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό στο ενεργητικό της στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν στο Χ, ενώ τις τελευταίες αγωνιστικές και οι δύο φέρνουν αρκετές ισοπαλίες, Για την ακρίβεια οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερα στα έξι Χ και οι φιλοξενούμενοι τρία στα πέντε.

Η Στουτγάρδη υποδέχεται την Σαντχάουζεν η οποία σώθηκε οριστικά. Η ομάδα του γερμανικού νότου, διαθέτει την καλύτερη έδρα της κατηγορίας και σήμερα – παρά το ντεφορμάρισμα της – λογικά θα επικρατήσει και θα επιστρέψει στις νίκες.  Ούτως ή άλλως οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικές σχέσεις και όπως προαναφέραμε οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεμείνει από στόχους. Επειδή όμως λόγω χαμηλής απόδοσης είμαστε υποχρεωμένοι να αναζητήσουμε έναν ακόμα συνδυασμό, η παράδοση με οδηγεί στα 2-3 γκολ αφού όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες έληξαν έτσι…

Στην Γ Γερμανίας η Σόνενχοφ μετά και από την ήττα από την Μπράουνσβαϊγκ, ουσιαστικά… αποχαιρετά την κατηγορία αφού βρίσκεται 11 ολόκληρους βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Έχει τη χειρότερη έδρα με 10 ήττες και δύο μόνο νίκες σε 16 αγωνιστικές και έτσι παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στη Σβικάου να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, διότι κινδυνεύει και αυτή άμεσα. Το 2 DNB πληρώνει 1.75 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Στην Ισπανία καταρχάς βλέπω under και Χ ημίχρονο στο Οσασούνα – Ατλέτικο διότι και οι δύο αυτές ομάδες δίνουν πρώτη σημασία στην άμυνα. Το διπλό θα το συζητήσω στο live και όχι τώρα, λόγω χαμηλής απόδοσης. Δεν μπορούμε πάντως να παραβλέψουμε τη θετική πρόσφατη παράδοση των Μαδριλένων που ανεξαρτήτως έδρας είναι 10-1-1 υπέρ τους…

Στη Σλοβενία η Ντομζάλε οφείλει να πάει για το διπλό στην έδρα της υποβιβασμένης Ρούνταρ η οποία παραμένει η μοναδική χωρίς νίκη μετά από 27 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα! Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να διατηρηθούν στην κατηγορία και ήδη το διπλό πέφτει σε όλους τους… λιγοστούς μπουκ που δέχονται στοιχήματα.

Στην Κροατία ποντάρεται πολύ ο άσσος της Όσιγιεκ η οποία διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Σήμερα υποδέχεται στην αήττητη έδρα της (10-4-0), τη βαθμολογικά αδιάφορη Γκόριτσα.

Στην Αυστρία η φόρμα της Ραπίντ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, καθώς η ομάδα έρχεται από τρεις σερί νίκες με τέρματα 7-1. Οι Βιεννέζοι που έχουν ήδη οκτώ διπλά σε 13 παιχνίδια θα πάνε για μια ακόμη νίκη μέσα σε μια μέτρια έδρα. εδώ πάντως αξίζει να αναφέρουμε επίσης, ότι όσες φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες αυτές οι δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία όλα τα παιχνίδια τους έληξαν στο over. Η πλειονότητα δε αυτών στο over 3.5 και 4.5 γκολ!

Στην Β Τσεχίας η πρωτοπόρος Παρντούμπιτσε δεν έχει… αντίπαλο καθώς συμπλήρωσε εννέα νίκες σε 10 αγωνιστικές! Έχει δεχθεί μόλις 13 τέρματα και απόψε δοκιμάζεται στην έδρα της μέτριας και ουσιαστικά αδιάφορης Λίσεν. Νομίζω ότι η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από την ευστοχία των φιλοξενούμενων εδώ… (1.70 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Βιτκοβίτσε αντιθέτως, δεν δείχνει ικανή να ορθοποδήσει και ο υποβιβασμός της θεωρείται πλέον βέβαιος. Θυμίζω ότι η συγκεκριμένη ομάδα έρχεται από επτά σερί ήττες έχοντας δεχθεί 21 γκολ. Σήμερα φιλοξενεί την ανώτερή της Ούστι Ναντ Λάμπεμ και το διπλό θα το συνδυάσω με το over διότι οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν σχεδόν σε όλα τους τα παιχνίδια φέτος. Θυμίζω ότι τις τελευταίες 18 αγωνιστικές μόνο απέναντι στην Παρντούμπιτσε στην οποία αναφερθήκαμε πριν δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα!

Στα Φερόες θα συνδυάσω τον άσσο με το over στον αγώνα της Βίκινγκουρ με την Φουγκλαφιορντούρ. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι over σε επτά αγωνιστικές και οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς ανεξαρτήτως έδρας διατηρούν ένα αήττητο 16 αναμετρήσεων!

Στην Κορέα τα τελευταία χρόνια η Γκουανγκζού με την Ίντσεον φέρνουν πολλές ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα από το 2012 στα επτά μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Γκουανγκζου εμφανίστηκαν έξι Χ και ένας άσσος. Ανεξαρτήτως έδρας βρίσκουμε δώδεκα Χ στα 20 πιο πρόσφατα!

Από χθες επέστρεψε και το νορβηγικό πρωτάθλημα, με το οποίο όμως θα ασχοληθούμε μετά από 2-3 αγωνιστικές. Για τους φίλους των παραδόσεων και μόνο θα πρέπει να αναφέρω ότι η Στρόμσγκοντσετ τα τελευταία χρόνια δεν χάνει από τη Σταρτ. Στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και στις δύο έδρες, έχει επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και ούτε μία ήττα.

Καλή τύχη και τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ