ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Η ΤΣΑΚΑΡΙΤΑ

Καλημέρα. Ξεκινώντας από το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας όπου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, σήμερα βλέπω έναν άσσο, ένα under και μια πιθανή έκπληξη. Η Σλατσκ είναι μεγάλη ομάδα και σήμερα υποδέχεται την υποδεέστερη Ντνιέπρ Μόγκιλεφ η οποία ειδικά το τελευταίο διάστημα σκοράρει με απίστευτη δυσκολία. Οι γηπεδούχοι είναι αποδοτικοί στην έδρα τους και βρίσκονται κοντά στην επικράτηση.

Σε ομάδα των under εξελίσσεται η Ντιναμό Μπρεστ η οποία έφτασε τα εννέα συνεχόμενα στο πρωτάθλημα! Σήμερα υποδέχεται την Γκόμελ που έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα με μόλις δύο γκολ παθητικό μετά από έξι παιχνίδια. Κρατάω λοιπόν τα λίγα τέρματα…

Στον αγώνα της Ίσλοχ με την Νάφταν είναι αδιανόητος ο άσσος του 1.50 από τη στιγμή που κοντράρονται οι δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας οι οποίες μετρούν από 11 και 12 ήττες αντίστοιχα.

Συνεχίζουμε με Φινλανδία. Η Λάχτι διανύει περίοδο φόρμας και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δέχεται πολύ δύσκολα το τέρμα. Διατηρεί την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα και σήμερα φιλοξενείται από την ουραγό Γιβασκίλα που έχει τόσο τη χειρότερη άμυνα όσο και τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Από την αρχή της σεζόν η Γιβασκίλα κατάφερε να κερδίσει μόνο την μέτρια Ίλβες και το βλέπω δύσκολο να πετύχει απόψε τη δεύτερη νίκη της…

Στη Νορβηγία η φετινή πορεία της Άαλεσουντ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η ομάδα τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα και μακριά από το γήπεδό της έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε επτά αγωνιστικές. Απόψε φιλοξενείται από τη Σόγκνταλ που διατηρεί μια από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μια παράδοση θετικών αποτελεσμάτων εκεί μέσα, καθώς δεν έχουν γνωρίσει ούτε μία ήττα στις έξι πιο πρόσφατες επισκέψεις τους.

Στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ το Σικάγο διατηρεί την καλύτερη έδρα σε Ανατολή και Δύση, καθώς σε σύνολο 9 παιχνιδιών έχει 8 νίκες και μια ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 23-4! Σήμερα υποδέχεται το Βανκούβερ και λογικά θα προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό του. Στα υπόψη όμως είναι και το over μιας και οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν έξι στα επτά  μακριά από την έδρα τους…

Στο Μόντρεαλ – Ουάσινγκτον διέκρινα έντονη δυσαναλογία αποδόσεων. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 18 πόντους στον όμιλο της Δύσης και οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή παράδοση στον Καναδά, καθώς συμπλήρωσαν δύο νίκες και μια ισοπαλία τα τρία τελευταία χρόνια.

Το πρωτάθλημα της Β Αργεντινής πλησιάζει προς το φινάλε του και η Τσακαρίτα (φωτό) εξακολουθεί να διεκδικεί την άνοδο, καθώς απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη δεύτερη θέση. Πραγματοποιεί καλή πορεία και σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια Φλάντρια η οποία έχει μια από τις χειρότερες έδρες στο πρωτάθλημα. Έχει υποστεί επτά ήττες και αυτή είναι η χειρότερη επίδοση μετά από την Μπόκα Ούνιδος που μετρά οκτώ. Να συμπληρώσουμε επίσης ότι η Φλάντρια συμπλήρωσε 29 under σε 38 παιχνίδια, με 14 στα 19 μέσα στο γήπεδό της. Η δε Τσακαρίτα μετρά 13 στα 19 under εκτός. Με ένα σκορ της τάξεως του 0-1 θα μείνουμε ικανοποιημένοι, τόσο η… στατιστική όσο και εγώ. (5.70 στην NETBET.GR)

Στη Βραζιλία δέχομαι την αγωνιστική άνοδο της πρωταθλήτριας Παλμέιρας, αλλά αυτή δεν αρκεί για να μπορεί να δικαιολογηθεί το αποψινό 1.60 του άσσου της, απέναντι στην πολύ δυνατή και πάντα επικίνδυνη Γκρέμιο. Σας θυμίζω ότι οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας και ότι διατηρούν μακράν την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση με 16 γκολ στο ενεργητικό τους. Μέσο όρο δηλαδή πετυχαίνουν πάνω από τρία τέρματα ανά αναμέτρηση!

Στον αγώνα της Γκοϊανιένσε με τη Σάντος, βλέπω ένα κλειστό ματς με λίγα τέρματα. Η Σάντος έφτασε τα εννιά under σε 10 παιχνίδια και οι γηπεδούχοι δεν έχουν καν σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.

Στη Β Βραζιλίας βλέπω εξίσου λίγα τέρματα στις αναμετρήσεις Οέστε – Σάντα Κρουζ και Παρανά – Σεαρά. Η Οέστε που συμπλήρωσε εννιά under σε 10 παιχνίδια, διαθέτει τη χειρότερη επίθεση, αλλά ταυτόχρονα και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα, καθώς παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία, που δεν έχει δεχθεί ακόμα ούτε ένα γκολ μέσα στο γήπεδό της!

Η Παρανά είναι περίπου της ίδιας… φιλοσοφίας καθώς από τη μια διατηρεί την καλύτερη άμυνα, αλλά από την άλλη έχει και μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Εντός έδρας μετρά τέσσερα στα τέσσερα under και σήμερα υποδέχεται την Σεαρά που εκτός έδρας 4 στα 5 under. Όπως έχουμε ξαναπεί, σε τέτοιες περιπτώσεις, εκτός από τα λίγα τέρματα, είθισται να προτιμάμε και το Χ του ημιχρόνου. (2.45 το 0-0 του ημιχρόνου στον STOIXIMAN.GR)

Στην KING BET που κυκλοφορεί έκανα ειδικό αφιέρωμα στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας, όπου σήμερα και αύριο πραγματοποιείται η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Δεν πρόκειται να αναφερθώ σε όλα τα παιχνίδια, αλλά θα κρατήσω μόνο δύο σημεία από αυτά που διεξάγονται σήμερα (12.00μμ). Το πρώτο είναι ο άσσος της Ουράβα και το δεύτερο το διπλό της Γιούμπιλο Ιβάτα. Η Ουράβα η οποία διατηρεί με διαφορά την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία, υποδέχεται την Χιροσίμα που μετρά μόλις δύο νίκες σε 16 αγωνιστικές, έχοντας μια από τις χειρότερες άμυνες.

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση έχει βρεθεί η Νιιγκάτα η οποία συμπλήρωσε έξι ήττες σε επτά παιχνίδια στην έδρα της! Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα και σήμερα παίζει με τη φορμαρισμένη Γιούμπιλο Ιβάτα που έρχεται από τρεις σερί νίκες. Η Γιούμπιλο έχει καλή παράδοση εκεί μέσα, καθώς έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις έξι τελευταίες επισκέψεις της. Εδώ και εν αντιθέσει με τον άσσο της Ουράβα, έχουμε να κάνουμε και με μια σαφώς υψηλότερη απόδοση.

Καλή τύχη… 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ