Ο ΠΑΣ ΠΟΥ… ΣΑΡΩΝΕΙ!

Καλημέρα. Και καλή εβδομάδα. Στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 υπάρχει φέτος μια ομάδα που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Πρόκειται για τον ΠΑΣ ο οποίος προπορεύεται χωρίς να έχει υποστεί ούτε μία ήττα μακριά από τα Γιάννενα. Την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψε με σκορ 5-1 τον 2ο Απόλλωνα πραγματοποιώντας επίδειξη δύναμης.

Έχει την παραγωγικότερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα σήμερα από τον μέτριο Πλατανιά που είναι μια από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας. Απλά επειδή η απόδοση του διπλού είναι χαμηλή, θα τον συνδυάσω με το over. Όπως είπαμε και πριν ο ΠΑΣ έχει την καλύτερη επίθεση, ενώ ο Πλατανιάς διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία…

Στο Λίβερπουλ – Γουεστ Χαμ στην Πρέμιερ, σκεφτόμουν να ρισκάρω στο under 3.5 γκολ το οποίο δεν πληρώνει και άσχημα. (1.80 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]). Η Λίβερπουλ που έχει εξασφαλίσει τον τίτλο στην Αγγλία, πλέον ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με το Champions League όπου καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από την Ατλέτικο. Δεν βλέπω δηλαδή τον λόγο να τα δώσει όλα και να καταπονηθούν οι παίκτες της σε ένα ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι.

Η Γουεστ Χαμ η οποία δέχεται λιγότερα γκολ εκτός από ότι εντός έδρας (20 έναντι 25) δεν πιστεύω ότι θα βρει δρόμο προς τα δίχτυα, αφού μετά από την ουραγό Νόργουιτς έχει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση. Το πιο πιθανό δηλαδή βάση λογικής και δεδομένων, είναι να κερδίσουν οι γηπεδούχοι με ένα σκορ της τάξεως του 2-0 ή το πολύ 3-0. Θυμίζω άλλωστε ότι η Λίβερπουλ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει… φρενάρει, αφού μόνο κόντρα στη Σαουθάμπτον σημείωσε πάνω από δύο τέρματα.

Στη Γερμανία η Άιντραχτ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου και επιλέγω τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου διότι έτσι λένε οι… αριθμοί. Αν πάρουμε τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, θα διαπιστώσουμε ότι από τα 14 γκολ που έχουν πετύχει συνολικά, τα 13 από αυτά σημειώθηκαν από την ανάπαυλα και μετά!

Στη Γ Γερμανίας η Μπάγερν εξακολουθεί να φέρνει… σωρηδόν τα over. Έχει 20 στα 24 με 10 στα 11 μακριά από το Μόναχο! Από… κοντά έρχεται και η Σέμνιτσερ με 16 στα 24 over. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ψάξουμε για κάτι άλλο, αρκεί οι δύο αυτές ομάδες να διατηρήσουν την αγαπημένη τους συνήθεια…

Βάσει κινήτρου και φόρμας επιλέγω το διπλό στον αγώνα της Γιονγκ Ουτρέχτης με τη Φόλενταμ για το πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας. Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν άνοδο και έχουν ήδη επτά διπλά στο ενεργητικό τους. Η ομάδα της Ουτρέχτης δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά επειδή η πλειονότητα των παιχνιδιών της λήγει στο G-G θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και αυτό το ειδικό στοίχημα μαζί με το διπλό για να ανεβάσουμε την απόδοση… (2.17 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Τουρκία φέτος η μάχη για τον τίτλο είναι αδυσώπητη! Μια από τις βασικές διεκδικήτριες είναι η Μπασάκσεχιρ η οποία έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 22 αγωνιστικές. Απόψε φιλοξενείται από τη μέτρια Ρίζεσπορ που μετρά ήδη πέντε ήττες στην έδρα της. Εν γνώσει μου ότι οι Τούρκοι δεν αποτελούν… υπόδειγμα αξιοπιστίας θα ρισκάρω στη νίκη των φιλοξενούμενων που πληρώνει ικανοποιητικά και πιο συγκεκριμένα 2.13 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]!

Στη Δανία η φόρμα της Άαρχους έχει πιάσει… ταβάνι. Η ομάδα πηγαίνει από νίκη σε νίκη και τον τελευταίο καιρό κατάφερε να κερδίσει ισχυρούς αντιπάλους όπως είναι η πρωτοπόρος Μίντιλαντ και η Μπρόντμπι. Με τη φόρα που έχει πάρει είναι πολύ πιθανό να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Χόρσενς που έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Το είχε καταφέρει τόσο πέρσι όσο και στον πρώτο γύρο. Το διπλό το βρίσκουμε στο 1.95 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Στην Αργεντινή τέλος, σκέφτομαι να ρισκάρω στο «ξερό» Χ στον αγώνα της Ντεφένσα με τη Ροζάριο. Οι δύο ομάδες είναι του ιδίου βεληνεκούς και η Ροζάριο συμπλήρωσε έξι ισοπαλίες σε 10 παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΡΕΑΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή το σημερινό παιχνίδι της Euroleague ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Παναθηναϊκό. (22.00μμ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ