Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΑΛΛΙΩΣ!

Καλημέρα. Πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά τουλάχιστο δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ στην παρούσα φάση με αγώνες γερμανικών πρωταθλημάτων, διότι οι ομάδες προέρχονται από αγωνιστική αποχή άνω των δύο μηνών. Το γεγονός ότι τα παιχνίδια διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές μας για άντληση σημείων.

Έτσι λοιπόν θα περιμένω να διεξαχθούν πρώτα 2-3 αγωνιστικές προκειμένου μετά να είμαστε σε θέση να βγάλουμε κάποια σχετικά ασφαλή συμπεράσματα ως προς τη φόρμα και την αγωνιστική κατάσταση όλων των ομάδων.

Έτσι λοιπόν για μία ακόμη φορά σήμερα θα ασχοληθούμε με τα… γνωστά πρωταθλήματα που μας έκαναν συντροφιά όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού.

Στη Λευκορωσία η Μπάτε Μπορίσοφ άργησε αλλά τελικά έβαλε για τα… καλά μπρος τις μηχανές. Η ομάδα έρχεται από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και εννοείται ότι έχει το προβάδισμα για τη νίκη απέναντι στην υποδεέστερη Σλουτσκ. Όσον αφορά στην παράδοση, τα τελευταία έξι χρόνια έχουμε 13 νίκες σε 14 παιχνίδια για την Μπάτε Μπορίσοφ μέσα και στις δύο έδρες! Επειδή όμως αυτές οι δύο ομάδες διαθέτουν τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία, θα συνδυάσω τον άσσο με τα πολλά γκολ προκειμένου να… πλησιάσουμε σε μια καλή απόδοση.

Τον φαβοριτισμό της Ντιναμό Μπρεστ δεν τον υιοθετώ διότι η Ενερτζέτικ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ήδη μετρά 5 νίκες σε 8 παιχνίδια. Θα προτιμήσω να ποντάρω στα 2-3 γκολ που οι γηπεδούχοι τα έχουν επιβεβαιώσει στα 5 από τα 6 τελευταία τους παιχνίδια. Η δε Ντιναμό Μπρεστ έρχεται από τρία σερί 2-3 γκολ.

Η Σόλιγκορσκ έχει καταφέρει να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της στα 6 από τα 8 φετινά της παιχνίδια! Γι΄αυτό άλλωστε είναι και η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στη Λευκορωσία. Τη Σλάβια Μοζίρ την κερδίζει κάθε χρόνο και πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσε 9 νίκες και μια ισοπαλία στα 10 πιο πρόσφατα. Οι δύο ομάδες διατηρούν αρκετά φιλικές σχέσεις και λόγω της εξαιρετικής άμυνας των γηπεδούχων, θα συνδυάσω τον άσσο με το no – goal.

Στην Β Λευκορωσίας θα ποντάρω στο over 3.5 γκολ στην αναμέτρηση της Ρουχ Μπρεστ Β με τη Σμολεβίτσι Β. Θυμίζω ότι οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν 8 στα 9 over στο πρωτάθλημα. Έξω πάντως υποχωρεί η απόδοση του άσσου στην πλειονότητα των μπουκ. Το λαμβάνω υπόψη μου αυτό το στοιχείο και θα το ξαναδούμε στο live αυτό το παιχνίδι.

Σε πτώση βρίσκεται και ο άσσος της Μπελσίνα Β. Ειδικά εδώ πάντως, προσωπικά διατηρώ μεγάλες επιφυλάξεις για αυτό το σημείο. Η Μπελσίνα έχει μόνο δύο νίκες σε 8 αγωνιστικές και την προηγούμενη εβδομάδα δέχθηκε 5 γκολ από την Ίσλοχ. Η Βίτεμπσκ Β είναι αρκετά ανεβασμένη αγωνιστικά. Το τελευταίο διάστημα σκοράρει εύκολα και διατηρεί καλή παράδοση κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο. Η αρχική μου επιλογή είναι ο συνδυασμός του over με το g-g αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι βλέπω με… συμπάθεια το διπλό το οποίο πληρώνει 3.60 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Νότιο Κορέα εννοείται ότι η Τζέονμπουκ είναι σαφώς ανώτερη και μεγαλύτερη ομάδα από αυτήν της Μπουσάν. Αυτό είναι άλλωστε κάτι που αποδεικνύεται και από την παράδοση καθώς ανεξαρτήτως έδρας βλέπουμε 9 νίκες για την Τζέονμπουκ και μια ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια. Το διπλό ποντάρεται και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα περάσει.

Και μιας και αναφερθήκαμε σε παραδόσεις πρέπει να αναφέρουμε ότι στην Β κατηγορία η Τζετζού έχει πάρει τον αέρα της Τζεονάμ τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσε 7 νίκες και μια ισοπαλία στα 8 πιο πρόσφατα μέσα και στις δύο έδρες. Αν ψάξουμε σε μεγαλύτερο… βάθος θα ανακαλύψουμε 16 νίκες ανεξαρτήτως έδρας με 21 αναμετρήσεις για την Τζετζού Γιουνάιτεντ.

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου και χθες πέρασαν σχεδόν όλα τα σημεία που προτείναμε.  

Με 0% γκανιότα όλα τα παιχνίδια* και στο LIVE το Ντόρτμουντ-Σάλκε στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Η Bundesliga ξανά στη σέντρα και το Stoiximan.gr μεγαλώνει τις τιμές και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής.

Μετά τη διακοπή λόγω covid-19 που ξεπέρασε τους δύο μήνες (στις 8/3 τα τελευταία ματς), η Bundesliga γίνεται το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα που αρχίζει ξανά.

Το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] μεγαλώνει τις τιμές, προσφέροντας με 0% γκανιότα* τον αγώνα Ντόρτμουντ-Σάλκε και κατά τη διάρκεια όλης της διεξαγωγής του! Παράλληλα προσφέρει με 0%** γκανιότα κάθε ματς του γερμανικού πρωταθλήματος, με αρχή τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής.

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη και στο Live της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ