Ο… ΟΡΕΞΑΤΟΣ ΡΟΝΑΛΝΤΟ!

Καλημέρα. Βραδιά Champions League είναι η αποψινή και το παιχνίδι που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το Γιουβέντους – Ρεάλ που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως πρώιμος τελικός. Τι να πούμε τώρα εμείς για αυτές τις δύο υπερδυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου; Είναι ευρέως γνωστό ότι από τη μέση και μπροστά διαθέτουν μια πλειάδα αστέρων που έχει αφήσει ή θα αφήσει το στίγμα της στην ποδοσφαιρική ιστορία. Αυτός που ξαναβρήκε τη φόρμα του πάντως είναι ο Ρονάλντο ο οποίος γενικότερα έχει πολύ καλή παράδοση απέναντι στη Γιουβέντους. Για την ακρίβεια, έχει σκοράρει σε όλα τα ματς απέναντι στην Μεγάλη Κυρία. Πέντε φορές έχει παίξει απέναντί της στο παρελθόν και έχει πετύχει συνολικά επτά γκολ!  Προσωπικά θεωρώ ότι το προτιμότερο στοίχημα σε αυτόν τον αγώνα είναι το over το οποίο παραδόξως κυκλοφορεί σε ιδιαιτέρως ικανοποιητικές αποδόσεις. (2.05 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Τα πολλά γκολ επέλεξα και για την αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Μπάγερν αφού όλοι γνωρίζουμε ότι οι Βαυαροί αν θέλουν σε βάζουν κάτω και σου… πίνουν το αίμα. Ρίξτε μια απλή ματιά στα προηγούμενα αποτελέσματα στο Champions League. Κάτω από δύο γκολ δεν έχουν ρίξει σε κανένα. Τρία έφαγε η Παρί, τρία η Σέλτικ, ενώ η άμοιρη Μπεσίκτας δεν περιορίστηκε στα τρία, καθώς εδώ το κοντέρ έφτασε μέχρι και τα πέντε! Η δε Σεβίλλη είναι μια ομάδα που δέχεται εύκολα το γκολ τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στην Πριμέρα έχει δεχθεί 46 τέρματα. Περισσότερα δηλαδή ακόμα και από την ουραγό Μάλαγα που έχει 45 γκολ παθητικό… Ως εναλλακτική επιλογή υπάρχουν τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου διότι οι Γερμανοί είθισται να ανεβάζουν απόδοση με το… πέρασμα του χρόνου. Σας θυμίζω ότι τα εννέα από τα 13 τελευταία τέρματα που πέτυχαν στο Ch. League σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεκινώντας από τους Βρετανούς.

Η Φούλαμ έχει… γκαζώσει μήπως και προλάβει να τερματίσει δεύτερη για να ανέβει απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ. Συμπλήρωσε 17 σερί αγώνες χωρίς ήττα, ενώ εδώ και πολύ καιρό πετυχαίνει σε κάθε παιχνίδι της από δύο γκολ και πάνω. Σήμερα υποδέχεται την επικίνδυνη μεν, αδιάφορη δε Λιντς που βρίσκεται ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ξεμείνει από στόχους. Αναμένεται λοιπόν ένα ανοιχτό και… πρόσχαρο παιχνίδι. Προσωπικά θα συνδυάσω τον άσσο με το over. Ούτως ή άλλως η Λιντς είναι η ομάδα με τα περισσότερα (23) over στην κατηγορία.

Ο υποβιβασμός της Μπέρι στη Λιγκ 2 έχει αποκτήσει… διαδικαστικό χαρακτήρα, διότι η ομάδα καλείται να καλύψει 11 βαθμούς σε επτά παιχνίδια. Στον προπονητή της ομάδας τον Λόου, φταίει η ατυχία, οι καιρικές συνθήκες, το γήπεδο, αλλά όλα αυτά δεν αποτελούν αιτιολογίες, αλλά δικαιολογίες για τη χαμηλή συγκομιδή βαθμών της ομάδας. Απόψε υποδέχεται την προτελευταία Ρότσντεϊλ, που έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Σριούσμπερι. Σε αντίθεση με την Μπέρι, αυτή διατηρεί βάσιμες ελπίδες για την  παραμονή, καθώς έχει και παιχνίδια λιγότερα από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται… πέριξ της γραμμής του υποβιβασμού. Ο Χιλ έδωσε το σύνθημα για διπλό μέσα στο «Γκιγκ Λέιν» και ελπίζω οι παίκτες του να μην παρακούσουν τις εντολές του… Το αποψινό ματς είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τη Ρότσντεϊλ και είμαι πρόθυμος να την εμπιστευτώ. Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι και εδώ υπάρχει μια ευνοϊκή παράδοση αφού ανεξαρτήτως έδρας, συμπλήρωσε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες στα δέκα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια…

Στην Πρέμιερ Σκωτίας η αδιάφορη πλέον Μάδεργουελ υποδέχεται την Αμπερντίν που επιδιώκει να τερματίσει δεύτερη στην κανονική περίοδο. Απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε και θα δώσω προβάδισμα στους ποιοτικότερους φιλοξενούμενους που έχουν και το κίνητρο. Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Μάδεργουελ σημειώθηκε πριν από δύο μήνες…

Στην Τσάμπιονσιπ η Νταντί λογικά θα επιστρέψει στις νίκες καθώς υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την μετριότατη Νταμπάρτον. Η απόδοση του άσσου όμως, δεν ενδείκνυται για σπουδαία πονταρίσματα…

Αν το δούμε βάσει φόρμας, θεωρώ ότι έχει τύχη το διπλό της Φόλκερκ καθώς η ομάδα έρχεται από τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Φιλοξενείται από την ασταθή Κουιν Οφ Σάουθ που τα πηγαίνει πολύ καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας (επτά διπλά έναντι τεσσάρων άσσων). Βλέπουμε όμως και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου καθώς η μεν Φόλκερκ έχει πάψει να δέχεται γκολ πριν από την ανάπαυλα και η δε Κουιν Οφ Σάουθ συνήθως δέχεται τα τέρματά της στο δεύτερο ημίχρονο…

Στη Λιγκ 2 η Κάουντενμπιθ παραμένει βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και ο υποβιβασμός της είναι κάτι παραπάνω από βέβαιος, αφού απέχει δέκα βαθμούς από την προτελευταία Μπέργουικ. Απομένουν πέντε αγωνιστικές και η διαφορά αυτή δεν καλύπτεται από καμία ομάδα… Η Μοντρόουζ από την άλλη μεριά, ισοβαθμεί στην κορυφή με την Πίτερχεντ και αναμένεται αυτό το… θρίλερ να βαστήξει ως το τέλος. Η ομάδα έχει υποστεί τις λιγότερες (2) εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ διατηρεί και την καλύτερη άμυνα. Η Κάουντενμπιθ έχει τη χειρότερη επίθεση και μέσα στο γήπεδό της μετρά 10 ήττες μετά από 15 αγωνιστικές. Όλα λοιπόν, κλίνουν και συγκλίνουν προς το διπλό μίας σαφώς ανώτερης και ποιοτικότερης ομάδας…

Στην Ιταλία το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία και πλέον οι στόχοι και οι επιδιώξεις των ομάδων έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά. Η Φιορεντίνα για παράδειγμα διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με την Ουντινέζε που ξέμεινε από στόχους οριστικά. Η ομάδα από το Ούντινε είναι η πιο ντεφορμέ της κατηγορίας καθώς έρχεται από έξι σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-12. Οι «Βιόλα» αντιθέτως συμπλήρωσαν τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Από ακατανόητο έως και… εξωφρενικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σετ αποδόσεων στο Αταλάντα – Σαμπντόρια! Παίζει ο 7ος με τον 8ο που έχουν μόλις τρεις βαθμούς διαφορά και βλέπουμε τον άσσο στο 1.35 και το διπλό σε επτάρια. Τώρα πείτε μου… Είναι δυνατόν ποτέ να υπάρξει κάποιος… λογικός παίκτης που να πάει να ποντάρει στο 1.35 της Αταλάντα; Τα πράγματα λοιπόν θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρα… Αν δεν εμπιστεύεσαι τη Σαμπντόρια, πολύ απλά δεν παίζεις τίποτα και πας παρακάτω. Αν πάλι θεωρείς ότι έχει δυνατότητες η ομάδα της Γένοβας, τότε ρισκάρεις στο επτάρι και βγάζεις από τώρα τις καλοκαιρινές σου διακοπές… (8.0 είναι η υψηλότερη απόδοση στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Στη Δανία τα play off έχουν ξεκινήσει και επειδή η Μπρόντμπι κέρδισε χθες, οφείλει να πράξει το ίδιο και η Μίντιλαντ. Οι δύο αυτές ομάδες τερμάτισαν ισόβαθμες στους 60 πόντους και όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών απέναντι σε μέτριους και ουσιαστικά αδιάφορους αντιπάλους. Να προσθέσω και μια λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η Μίντιλαντ έχει πετύχει σχεδόν τα διπλάσια γκολ από τη Χόρσενς εως τώρα (60 έναντι 32).

Στην Β Αυστρίας τέλος, θα ρισκάρω στον άσσο της Λιέφερινγκ που υποδέχεται την Αούστρια Λουστενάου. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν άνοδο και έχουν υποστεί μόνο μία ήττα έως τώρα στην έδρα τους. Ξέρετε πότε σημειώθηκε αυτή; Τον περασμένο Αύγουστο! Η Αούστρια Λουστενάου βρίσκεται σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση και έρχεται από τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες. Ορατούς στόχους δεν έχει και θα ποντάρω στους ανώτερους γηπεδούχους που χρειάζονται τους βαθμούς.

Φίλες και φίλοι, τις δύο τελευταίες μέρες έχουμε περάσει πάρα πολλά καλοπληρωμένα σημεία μαζί με τον Αλέξανδρο (bookone) στο LIVE CHAT του bookenemylive.com. Ευελπιστούμε σε μια ανάλογη και αντίστοιχη συνέχεια και σας περιμένουμε.

Τελικός στα προημιτελικά με μηδενική γκανιότα από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Απόψε, ρίχνονται στη μάχη Γιουβέντους – Ρεάλ και Σεβίλλη – Μπάγερν με το παιχνίδι του Τορίνο να κλέβει την παράσταση αφού οι Ιταλοί ψάχνουν την άτυπη ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό. Ο Τζίτζι Μπουφόν θέλει την πρόκριση – που θα τον φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου – και το ενδεχόμενο να δώσει μία ακόμα σπουδαία παράσταση και να κρατήσει το μηδέν στην εστία του, προσφέρεται από το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] σε εξαιρετική απόδοση, μαζί με εκατοντάδες ακόμα επιλογές στοιχηματισμού.

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ιστορία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις καθώς έχουν συναντηθεί 19 φορές. με τους Μαδριλένους να έχουν 9 νίκες έναντι 8 των «μπιανκονέρι», δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ συνολικά έχουν σημειωθεί 44 γκολ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ