Ο ΜΙΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ…

Καλημέρα. Σήμερα στις 19.00 ώρα Ελλάδας διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Γερμανία στο Ολυμπιακό στάδιο του Μονάχου. Αυτό σημαίνει ότι οι Γερμανοί θα έχουν την έδρα με το μέρος τους, που σίγουρα βοηθάει ψυχολογικά τους παίκτες που έχουν… ζοριστεί αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα.

Στην πρεμιέρα η Γερμανία ηττήθηκε από τη Γαλλία και το κακό είναι ότι δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία των Γάλλων.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Λεβ, αφού ο Βέρνερ και ο Γκνάμπρι δεν δείχνουν να «τραβάνε». Η αλήθεια είναι ότι αν εξαιρέσουμε τον Μίλερ (φωτο) ο οποίος εκλήθη εκτάκτως, αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί δεν διαθέτουν ποδοσφαιριστές που να πετυχαίνουν εύκολα το τέρμα. Από τα «πάνστερ» λείπει ένας κλασικός γκολτζής φορ όπως έχουν για παράδειγμα οι Πορτογάλοι τον Ρονάλντο. Αν αυτή η ομάδα καταφέρει φέτος να πάρει το Euro θα είναι λόγω φανέλας και όχι λόγω παικτών…

Η Πορτογαλία από την άλλη μεριά, κέρδισε την Ουγγαρία με σκορ 3-0, αλλά το αποτέλεσμα αυτό ήταν πλασματικό καθώς διαμορφώθηκε στα τελευταία 8 λεπτά της αναμέτρησης. Μαζί με μένα φαίνεται ότι έχουν προβληματιστεί οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος αν κρίνω από τα πονταρίσματα που είναι μοιρασμένα. Το μόνο – σχεδόν – βέβαιο είναι πως αν στο άλλο ματς του ομίλου έχει συμβεί το προφανές και η Γαλλία έχει κερδίσει την Ουγγαρία, τότε η ισοπαλία μπορεί όντως να βολέψει στο Πορτογαλία – Γερμανία. Οι Γερμανοί θα μετρούν μόλις ένα βαθμό, αλλά την τελευταία αγωνιστική θα αναμετρηθούν με την ουραγό Ουγγαρία την οποία λογικά θα κερδίσουν.

Επειδή και με τα ειδικά στοιχήματα δεν έχω έμπνευση σε αυτό το ματς, θα ρισκάρω στο «ξερό» Χ και όπου μας βγάλει… (3.47 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που δίνει το παιχνίδι σε μηδενική γκανιότα)

Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας δεν βλέπω έκπληξη, καθώς η Γαλλία και η Ισπανία αναμένεται να επικρατήσουν της Ουγγαρίας και της Πολωνίας αντίστοιχα. Θα τα παίξω μάλιστα από ημίχρονο προκειμένου να ανεβάσω τις… πεσμένες αποδόσεις. Ειδικά οι Ισπανοί μετά από το 0-0 της πρεμιέρας από τους Σουηδούς, θα στριμωχτούν… αγρίως αν ακολουθήσει και άλλη γκέλα με τη μέτρια Πολωνία.

Εν κατακλείδι θα ποντάρω στη νίκη από ημίχρονο για τα φαβορί και στο Χ στο Πορτογαλία – Γερμανία…

Φίλες και φίλοι παρακάτω ακολουθούν κάποια επιγραμματικά σημεία από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας. Εύχομαι εκ των προτέρων καλή τύχη και ραντεβού στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΙΑΠΩΝΙΑ

12.00 ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ – ΤΟΚΙΟ: 2-3 ΓΚΟΛ

Β ΙΑΠΩΝΙΑΣ

13.00 ΚΑΝΑΖΑΒΑ – ΚΙΟΤΟ: UNDER

Β ΣΟΥΗΔΙΑΣ

18.00 ΒΑΑΣΑΛΟΥΝΤ – ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ: 2Χ ΚΑΙ 2-3 ΓΚΟΛ

18.00 ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΓΚΑΙΣ: 1

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

16.00 ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΒΙΚΙΝΓΚ: 2

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

21.00 ΜΠΟΣΤΟΝ ΡΙΒΕΡ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ: 2

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

17.00 ΚΟΥΟΠΙΟ – ΧΟΝΚΑ: 1

ΗΠΑ

02.30 ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΣΙΚΑΓΟ: 1

02.30 ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ – ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ: 2

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΟΥΓΓΑΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (16.00μμ)

Σε ενισχυμένη απόδοση και πιο συγκεκριμένα στο 2.05 προσφέρει η Sportingbet τη νίκη της Γαλλίας επί της Ουγγαρίας με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ