Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΒΡΕΤΑ…ΝΙΚΑ!

Καλημέρα. Απόψε θα καθίσω να παρακολουθήσω τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά χωρίς να ποντάρω τίποτα απολύτως! Ο βασικός και κύριος λόγος έχει – για μία ακόμη φορά – να κάνει με τις χαμηλές αποδόσεις που δεν επαρκούν για ποντάρισμα. Όλα ανεξαιρέτως τα φαβορί προσφέρονται σε πολύ μικρές τιμές και δεν θεωρώ ότι αξίζει να μπει κανείς στη διαδικασία πονταρίσματος. Αν πάντως κυνηγάτε εκπλήξεις, δείτε λίγο το Χόφενχαϊμ – Σαχτάρ και το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Πλζεν, διότι κατά την προσωπική μου άποψη οι δύο αυτοί άσσοι, εκτός από χαμηλοί, είναι και επίφοβοι. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο…

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φίλοι μας οι βρετανοί, οι οποίοι κάθε σεζόν μας χαρίζουν ουκ ολίγες εμβόλιμες αγωνιστικές… Απόψε λοιπόν, υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, και θα ασχοληθούμε με ορισμένα από αυτά τα παιχνίδια…

Θα τα δούμε ανά κατηγορία…

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

Οι έξι σερί νίκες της Νόργουιτς, πιστοποιούν την αγωνιστική της άνοδο. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της, έβαλε από τέσσερα γκολ σε Σουόνσι, Μίλγουολ και Σέφιλντ Γουέν. και απόψε αντιμετωπίζει μία ομάδα που δεν θεωρείται καλύτερη από αυτές τις τρεις. Πρόκειται για τη μέτρια φέτος Χαλ, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχοντας πετύχει μόνο τέσσερις νίκες σε 18 αγωνιστικές. Μια στοιχειωδώς σοβαρή Νόργουιτς, θα επεκτείνει το σερί της… (2.20 αυτό το διπλό στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”PAMESTOIXIMA.GR”])

Στον αγώνα της Μπρέντφορντ – Σέφιλντ Γιουν. βρίσκω από λανθασμένες έως και… ανάποδες τις αποδόσεις. Για μένα δηλαδή, σε αυτήν την αναμέτρηση θα έπρεπε πρώτο σημείο να ήταν το διπλό και όχι ο άσσος. Η Μπρέντφορντ βλέπετε, παραμένει σε κακή αγωνιστική κατάσταση, καθώς εδώ και έντεκα (11) αγωνιστικές, κατάφερε να νικήσει μόνο τη Μίλγουολ! Η Σέφιλντ είναι μια ποιοτική ομάδα με φιλοδοξίες ανόδου και ήδη έχει τέσσερα διπλά στο ενεργητικό της. Το διπλό το βρίσκουμε στο μάλλον… υπερβολικό στρογγυλοποιημένο 3.00 στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”PAMESTOIXIMA.GR”].

ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής δεν είναι καλό και για αυτό δεν θα σταθώ ιδιαίτερα στη Λιγκ 1. Θα συνδυάσω μόνο τον άσσο με το over της Λούτον. (Θα ακολουθούσουν και άλλοι τέτοιοι συνδυασμοί σήμερα).

Η ομάδα διανύει περίοδο εξαίρετης φόρμας, ενώ διαθέτει και την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία. Ειδικά τον τελευταίο καιρό σκοράρει με μοναδική άνεση και ευκολία και δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να της… αντισταθεί η ουραγός Μπράντφορντ. Στο 1.90 ο εν λόγω συνδυασμός στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θα συνδυάσω τον άσσο με τα πολλά γκολ και στον αγώνα της Μάνσφιλντ με την Κρόουλι. Η Μάνσφιλντ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 19 αγωνιστικές. Η ήττα αυτή μάλιστα σημειώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου από την Εξετερ στην οποία θα αναφερθούμε αμέσως μετά. Η Κρόουλι φαίνεται ότι χάνει τις… δυνάμεις της όταν φεύγει από το σπίτι της. Οι επτά ήττες σε 9 παιχνίδια είναι η χειρότερη επίδοση μετά από την ουραγό Μάκλσφιλντ. Μέχρι στιγμής η Μάνσφιλντ έχει δεχθεί μόνο 14 γκολ και η Κρόουλι 30… (2.40 ο συνδυασμός στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Μάκλσφιλντ είναι πραγματικά απογοητευτική όταν φεύγει από το γήπεδό της, καθώς συμπλήρωσε οκτώ ήττες και μια ισοπαλία σε εννέα παιχνίδια. Πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση σε ολόκληρη τη Βρετανία! Νομίζω λοιπόν ότι παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία στην ποιοτική Έξετερ να επιστρέψει στις νίκες μετά από έξι παιχνίδια. Μέχρι και πριν από ενάμισι μήνα η Έξετερ βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τώρα όμως έχει μείνει αρκετά πίσω και πρέπει να επανακάμψει άμεσα για να μην χαθεί πρόωρα η σεζόν…

Η Μίλτον απέκτησε… συγκάτοικο στην κορυφή (Λίνκολν) μετά από την ήττα του Σαββάτου από την Στιβενέιτζ. Η ήττα αυτή πρέπει να… πόνεσε ιδιαίτερα την πρωτοπόρο, καθώς ως το 84ο λεπτό, προηγείτο στο σκορ με 1-2! Σε αυτό το σημείο όμως ισοφαρίστηκε και στις καθυστερήσεις του αγώνα δέχθηκε και τρίτο τέρμα. Σήμερα όμως επιστρέφει στην αήττητη έδρα της, όπου θα αντιμετωπίσει έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Αυτή είναι η Μόρκαμ που παραμένει στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Επειδή ο άσος από… μόνος του δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό λόγω χαμηλής απόδοσης, θα ποντάρω για μία ακόμη φορά και στο over καθώς αν οι παίκτες της Μίλτον καταφέρουν να βρουν από νωρίς διαδρόμους, θα πάρουν μια εύκολη νίκη. Ούτως ή άλλως η Μόρκαμ διαθέτει μια από τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην Λιγκ 2… (2.10 ο συνδυασμός στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Θα κλείσω με ακόμα έναν συνδυασμό στην αναμέτρηση της Μπέρι με την Τσέλτεναμ. Η Μπέρι βλέπετε, διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία με 34 γκολ στο ενεργητικό της. Είναι αξιοσημείωτο ότι στα τρία τελευταία νικηφόρα αποτελέσματά της, έβαλε από τέσσερα γκολ! Η Τσέλτεναμ παρουσιάζεται βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, αλλά παραμένει μια κατώτερη ομάδα συγκριτικά με την Μπέρι που στοχεύει στην άνοδο… (2.40 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

Το Σάββατο η Μέιντστοουν έφαγε μια… περιποιημένη πεντάρα από την Χάβαντ. Αυτή τη φορά έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την ισχυρή Ίστλιχ, που έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα μετά από την Λέιτον Οριεντ. Όσες νίκες έχει πετύχει η Ιστλιχ εκτός (6), δεν έχει σημειώσει η Μέιντστόουν από την αρχή της σεζόν (5)! Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μία νίκη στην έδρα τους σε 10 παιχνίδια. Η νίκη αυτή σημειώθηκε στις 18 Αυγούστου στο 1-0 επί της Μπάροου! Κρίνοντας και συγκρίνοντας λοιπόν τις επιδόσεις και τις στατιστικές των δύο αντιπάλων, θεωρώ πως έχει εμφανές προβάδισμα η φιλοξενούμενη Ιστλιχ. (2.30 η απόδοση του διπλού στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

 Η Ρέξαμ μπορεί να ηττήθηκε το Σάββατο στο ντέρμπι πρωτοπόρων από τη Λέιτον Όριεντ, αλλά επειδή οι Ουαλοί φημίζονται για τον εγωισμό τους, πιστεύω ότι οι παίκτες της, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ρεφάρουν αυτήν την όχι τόσο απροσδόκητη ήττα. Η Μπάροου φαντάζει ως το ιδανικό… θύμα καθώς πρόκειται για μια ντεφορμέ ομάδα με αδυναμία στην άμυνα και με ευάλωτη έδρα. Πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσε πέντε ήττες σε 10 παιχνίδια στο γήπεδό της. Το τελευταίο δίμηνο δέχεται πάρα πολλά γκολ, ενώ από την άλλη μεριά η Ρέξαμ διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα. Πιστεύω λοιπόν ότι στο ματς αυτό φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι που έχουν δείξει πολλά θετικότερα στοιχεία με την έως τώρα πορεία τους. (2.35 το διπλό στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”PAMESTOIXIMA.GR”])

Η Λέιτον Όριεντ μετά και από το σπουδαίο διπλό του Σαββάτου μέσα στην Ουαλία επί της Ρέξαμ, έφτασε στους 45 βαθμούς, έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα σε 21 αγωνιστικές! Το μεγάλο όπλο της Λονδρέζικης ομάδας είναι η επίθεση που παραμένει η παραγωγικότερη της κατηγορίας. Εξίσου καλά όμως τα πηγαίνει και στην άμυνα αφού έχει δεχθεί μόλις 13 γκολ. Σήμερα υποδέχεται την μέτρια Όλντερσοτ που το τελευταίο διάστημα είναι πεσμένη αγωνιστικά. Η συγκεκριμένη ομάδα… εξαφανίζεται όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της, αφού μετρά οκτώ ήττες σε 10 παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 5-23. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα και γι΄αυτό το λόγο θα συνδυάσω τον άσσο της Λέιτον Όριεντ με τα πολλά γκολ… (2.30 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Σάτον που τρέφει φιλοδοξίες ανόδου, έρχεται από δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα κόντρα στην Μέιντενχεντ για το πρωτάθλημα και την Σλοθ Τάουν για το κύπελλο. Από την πρώτη ηττήθηκε μέσα στο γήπεδό της το περασμένο Σάββατο. Θυμίζω ότι η Μέιντενχεντ έως τότε προερχόταν από επτά σερί ήττες! Από την Σλοθ Τάουν αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 8-7. Οι καλές και οι μεγάλος ομάδες όμως είθισται να λέμε ότι φαίνονται στα δύσκολα και αυτό ακριβώς περιμένω να πράξουν και οι παίκτες της Σάτον.

Η αντίπαλός τους η Μπρέιντρι άλλωστε, πραγματοποιεί κάκιστη πορεία φέτος. Βυθίστηκε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με 14 ήττες σε 21 παιχνίδια και το μέλλον μόνο ευοίωνο δεν προβλέπεται. Πρέπει να επισημάνουμε επίσης ότι πρόκειται για τον σύλλογο που έχει υποστεί τις περισσότερες (8) εντός έδρας ήττες σε όλες τις βρετανικές κατηγορίες. Η Σάτον που μετρά μόλις δύο ήττες σε 10 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της, οφείλει και πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο…

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΑΕΚ – ΑΓΙΑΞ (6.55 – 4.15 – 1.64)

Νίκη ελπίδας και ψυχολογίας!

Τελευταία ζαριά για την Ένωση σήμερα το απόγευμα (19:55) για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της τρίτης θέσης στον πέμπτο όμιλο του Champions League.

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει πάνω από 330 στοιχήματα και σε μηδενική γκανιότα* τον σημερινό αγώνα.

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ