ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ…

Καλημέρα. Αν κρίνω από τους τζίρους, φαίνεται ότι τελικά δεν είμαι ο μόνος που δεν ασχολείται σοβαρά με τα αυτά τα ματς του Nations League αφού τα πονταρίσματα είναι πενιχρά. Η αλήθεια είναι ότι και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν… υπερβάλλοντα ζήλο σε ανούσια παιχνίδια μπροστά σε άδειες εξέδρες. Εγώ βέβαια οφείλω να σας πω τη γνώμη μου για κάποια από αυτά τα ματς…

Είθισται να λέμε ότι μεταξύ τυφλού και μονόφθαλμου κυριαρχεί ο δεύτερος… Ο … μονόφθαλμος στο Μάλτα – Ανδόρα είναι η Μάλτα η οποία ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι αήττητη για 5 σερί ευρωπαϊκά παιχνίδια, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα! Η Ανδόρα από την άλλη μεριά, το ίδιο αυτό διάστημα είχε τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 1-12…

Η αναμέτρηση του Αζερμπαϊτζαν με το Μαυροβούνιο θα διεξαχθεί στην Κροατία λόγω της γνωστής κατάστασης που επικρατεί στο Αζερμπαϊτζάν. Το Μαυροβούνιο διεκδικεί την πρωτιά στον πρώτο όμιλο της Γ κατηγορίας και ούτως ή άλλως ήταν το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Το διπλό το βρίσκουμε στο πολύ καλό 2.25 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στον 4ο όμιλο της A κατηγορίας, η Ισπανία χρειάζεται νίκη για την πρωτιά και πιστεύω ότι θα την πάρει απέναντι στους ντεφορμέ Ελβετούς που παραμένουν χωρίς νίκη για έναν ολόκληρο χρόνο.

Η πρώτη θέση του γκρουπ παίζεται ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γερμανία και έτσι τα «πάντσερ» οφείλουν να κερδίσουν τη μέτρια Ουκρανία. Επειδή οι Γερμανοί ως γνωστό δεν… ηρεμούν ποτέ,. Ο άσσος θα συνδυαστεί με το over εδώ.

Αυτά τα… ολίγα λοιπόν για τα ματς των εθνικών ομάδων. Παρακάτω ακολουθούν οι καθιερωμένες επιγραμματικές προτάσεις του Σαββάτου που όπως αναμενόταν επικεντρώνονται στις μικρές βρετανικές κατηγορίες.

Εμείς θα τα ξαναπούμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]. Εύχομαι εκ των προτέρων καλή τύχη και… ακόμα καλύτερες επιλογής.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΩΤΗ

17.00 ΚΡΟΥ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ: 2

17.00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΜΙΛΤΟΝ: 1

17.00 ΧΑΛ – ΜΠΕΡΤΟΝ: 1

ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ

17.00 ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΜΠΑΡΟΟΥ: 1

17.00 ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΕΞΕΤΕΡ: 2Χ

ΑΓΓΛΙΑ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

17.00 ΤΟΡΚΙ – ΜΠΟΡΕΧΑΜ: 1

ΟΛΛΑΝΔΙΑ Β

17.30 ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ: 2 ΚΑΙ OVER 3.5

22.00 ΡΟΝΤΑ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ: 1 ΚΑΙ OVER 2.5

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Γ

15.00 ΧΑΛΕΣΚΕΡ – ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ: 2

ΙΣΠΑΝΙΑ Β

15.00 ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Χ

19.30 ΧΙΡΟΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ: 2Χ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

00.00 ΓΚΡΕΜΙΟ – ΣΕΑΡΑ: 1

00.00 ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: 2

Υ.Γ. Μεγάλες προσφορές από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] στους νέους εγγεγραμμένους. Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στη [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ