ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τη Λευκορωσία, η φόρμα της Σλουτσκ και της Μινσκ είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε αγωνιστική… κατηφόρα καθώς συμπλήρωσαν έξι σερί ήττες και συνολικά 10 στα 11 τελευταία παιχνίδια τους! Η Μινσκ αντιθέτως, κέρδισε τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Το διπλό πληρώνει ικανοποιητικά και πιο συγκεκριμένα 2.07 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Στη Β Ρουμανίας η Κλουζ που αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο, αυτή τη στιγμή είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία. Υποδέχεται την αγωνιστικά πεσμένη Κονκόρντια η οποία έρχεται από τρεις σερί ήττες. Παραδόξως ο άσσος κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 2.05 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στην Κροατία οι μπουκ δίνουν 1.60 στον άσσο μιας ομάδας που δεν έχει πετύχει ακόμα ούτε μία νίκη από την αρχή της σεζόν. Αναφέρομαι ασφαλώς στην Σλάβεν Μπέλουπο. Υποδέχεται την Ίστρα η οποία έχει βελτιώσει την άμυνά της και για μένα αυτός ο άσσος είναι αδικαιολόγητα χαμηλός. Εν τω μεταξύ οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις ισοπαλίες σε 6 αγωνιστικές, ενώ ανεξαρτήτως έδρας τα πέντε από τα οκτώ μεταξύ τους παιχνίδια των δύο τελευταίων ετών έληξαν χωρίς νικητή. Σκεφτόμουν λοιπόν μήπως αξίζει το ρίσκο να ποντάρουμε στην ισοπαλία σε αυτή την αναμέτρηση. Ούτως ή άλλως ο άσσος του 1.60 έχει ήδη απορριφθεί…

Στην Ιρλανδία για μια ακόμη φορά θα συνδυάσουμε τη νίκη της πρωτοπόρου και αήττητης Σάμροκ με τα πολλά γκολ. Θυμίζω ότι η συγκεκριμένη ομάδα πετυχαίνει μέσο όρο πάνω από τρία γκολ στην έδρα της ανά αναμέτρηση. Έρχεται από πέντε σερί νίκες με τέρματα 18-1 και φιλοξενεί την πολύ μέτρια φέτος Ντέρι. Τα τελευταία δύο χρόνια έδωσαν συνολικά 8 αγώνες και η Σάμροκ επικράτησε στους έξι από αυτούς. Δυο ματς έληξαν χωρίς νικητή…

Στην Β Δανίας θα ποντάρω στον συνδυασμό του over 3.5 με το g-g στην αναμέτρηση της Βίμποργκ με την Άμαγκερ. Οι δύο αυτές ομάδες είναι οι κάτοχοι των παραγωγικότερων επιθέσεων στο πρωτάθλημα και είθισται στα παιχνίδια τους να σημειώνονται πάρα πολλά τέρματα. Δεν νομίζω λοιπόν σήμερα να αλλάξουν οι συνήθειές τους.

Η Σίλκεμποργκ βρίσκεται σε ανοδική πορεία καθώς μετρά τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με την αρνητική Χβιντόβρε η οποία συμπλήρωσε πέντε ήττες σε έξι αγωνιστικές. Η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση δείχνει 6 νίκες και μια ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους και η απόδοση του διπλού της Σίλκεμποργκ γνωρίζει πτώση.

Στη Β Ολλανδίας τα ματς του Γιονγκ Άγιαξ και της Γιονγκ Άλκμααρ συνήθως μετατρέπονται σε… ροντέο, καθώς και οι δύο αυτές ομάδες πετυχαίνουν και δέχονται το γκολ με απίστευτη ευκολία. Και εδώ λοιπόν θα πάω στον συνδυασμό του over 3.5 γκολ με το g-g.

Η Ναϊμέγκεν τέλος, έχει καλύτερη ομάδα από τη Γιονγκ Ουτρέχτη και αν σταθεί τυχερή πιστεύω ότι θα φτάσει σε μια εύκολη νίκη στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση. Και εδώ υπάρχει θετική παράδοση για το φαβορί, καθώς τα τρία τελευταία χρόνια που η Ναϊμέγκεν αγωνίζεται στη Β κατηγορία, έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία απέναντι στη Γιονγκ Ουτρέχτη. Εδώ το διπλό το εντοπίσαμε στο 1.83 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Ακόμα καλύτερες αποδόσεις, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και άμεσες αναλήψεις. |21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ