ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΣΕΙ… ΧΑΝΕΤΑΙ!

Καλημέρα. Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το τρίτο σερί ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος καθώς στις 20.30 η ΑΕΚ παίζει με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Από το 2015 που η Ένωση επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία, κερδίζει κάθε χρόνο τον Ολυμπιακό! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτή η παράδοση θα συνεχίζεται εσαεί. Πάντως και οι δύο ομάδες είναι απογοητευμένες τόσο από τις ήττες τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όσο και από την ήττα στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο πως ο φετινός τίτλος θα κριθεί στα ντέρμπι καθώς δεν βλέπω τους μεγάλους να χάνουν βαθμούς απέναντι στους μικρομεσαίους. Μέχρι στιγμής οι τρεις βασικοί διεκδικητές (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ) έχουν κερδίσει όλα τα ματς του πρωταθλήματος, έχοντας δεχθεί συνολικά μόλις δύο τέρματα. Το αποψινό ματς λοιπόν είναι κομβικής σημασίας καθώς όποιος χάσει απομακρύνεται από τον στόχο του. Από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα πάντως, η ΑΕΚ φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα λόγω της φετινής αναξιοπιστίας του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά έχει αγωνιστικά κενά κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών της που συνήθως τα πληρώνει. Η αλήθεια πάντως είναι ότι στον Ολυμπιακό του έχει γυρίσει την… πλάτη της και η τύχη αφού θα μπορούσε να είχε αποκομίσει καλύτερα πράγματα έως τώρα.

Προσωπικά βρίσκω πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να μην προκύψει τελικά νικητής. Ο Ολυμπιακός θεωρητικά διαθέτει καλύτερο ρόστερ, αλλά η θεωρία δεν επιβεβαιώνεται πάντα την ώρα της πράξης. Ρισκάρω λοιπόν στο γκολ – γκολ (1.95 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]που προσφέρει το παιχνίδι σε μηδενική γκανιότα*) και στο 1-1 ως τελικό αποτέλεσμα.

Τον Ατρόμητο τον φοβάμαι διότι ο ΠΑΣ έχει δείξει καλά στοιχεία έως τώρα. Σας θυμίζω ότι πριν από λίγες μέρες η ομάδα των Ιωαννίνων κέρδισε μέσα στο Περιστέρι για το κύπελλο καθώς και ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει υποστεί καμία ήττα εκεί μέσα. Από το 1.60 του άσσου λοιπόν, προτιμώ το Χ του ημιχρόνου διότι ο Ατρόμητος συνήθως σκοράρει στο δεύτερο 45λεπτο. Δείτε για παράδειγμα τα δύο τελευταία παιχνίδια του όπου κέρδισε με το ίδιο σκορ (2-0) Λεβαδειακό και Λάρισα. Και τα τέσσερα αυτά γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο…

Στην Αγγλία διεξάγεται το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στη Φούλαμ και την Άρσεναλ και το timing δείχνει… κανονιέρηδες. Η ομάδα έρχεται από πέντε σερί νίκες αποδίδοντας γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχω την αίσθηση ότι η απομάκρυνση του Βενγκέρ ο οποίος είχε κουραστεί και κουράσει, τελικά έκανε πολύ καλό στην ομάδα. Ο Έμερι κάνει πολύ καλή δουλειά η οποία αποτυπώνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Φούλαμ από την αρχή του πρωταθλήματος κατάφερε να κερδίσει μόνο την Μπέρνλι και είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (16) γκολ στην κατηγορία.

Στην Τσάμπιονσιπ κανείς δεν θα εκπλαγεί αν σπάσει σήμερα το 1.70 του άσσου της Μπρίστολ Σίτι. Η ομάδα δεν είναι καλά και αυτό είναι κάτι που το παραδέχεται και ο προπονητής της. Η Σέφιλντ Γουεν. έρχεται από τρία πολύ καλά αποτελέσματα κόντρα σε Γουεστ Μπρομ, Λιντς και Άστον Βίλα. Τρεις ομάδες δηλαδή που θεωρούνται από τις διεκδικήτριες της ανόδου…

Ούτε στο Χοφενχάιμ – Άιντραχτ αποκλείω την έκπληξη διότι οι φιλοξενούμενοι είναι επιθετικοί και επικίνδυνοι. Η Χοφενχάιμ πραγματοποιεί μέτρια πορεία και έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς που έχει δώσει έως τώρα. Το 1.65 δεν θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στις δυσκολίες της αναμέτρησης.

Η ευχάριστη έκπληξη στο αυστριακό πρωτάθλημα δεν είναι άλλη από τη Λινζ Λασκ που έρχεται από 8 νίκες και μια ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις! Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και σήμερα φιλοξενείται από την Βάκερ που μετρά επτά ήττες σε εννιά αγωνιστικές.

Στην Ιταλία η ομάδα της Πάρμα μαστίζεται από πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών. Μετά και από την τιμωρία του Καλαϊό και τον τραυματισμό του Ζερβίνιο θα απουσιάσουν συνολικά έξι παίκτες από το σημερινό ματς με τη Τζένοα. Η ομάδα της Γένοβας τα πηγαίνει πολύ καλά έως τώρα και μέσα στην έδρα της έχει 3 στα 3. Πιθανός σκόρερ για τους γηπεδούχους ο εξαιρετικός Πιόντεκ που έχει πετύχει τα 12 από τα 15 γκολ της ομάδας του!

Η ΣΠΑΛ όπως ήταν αναμενόμενο… «ξεφούσκωσε». Φυσιολογική εξέλιξη για μια μέτρια ομάδα με περιορισμένο ρόστερ. Η Ίντερ που έρχεται από 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις λογικά εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

Το ίδιο βέβαια αναμένεται και για την άλλη ομάδα του Μιλάνου που υποδέχεται την ουραγό Κιέβο. Εδώ πάντως επειδή είναι μικρή η απόδοση μπορούμε να δούμε και το no – goal καθώς οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με πολύ μεγάλη δυσκολία. Η Μίλαν έχει και την παράδοση με το μέρος της αφού από το 2010 που η Κιέβο επέστρεψε στην κατηγορία, μετρά μόνο νίκες. Πιο συγκεκριμένα έχει 8 στα 8 με συντελεστή τερμάτων 24-5.

Οι μπουκ επιμένουν να προσφέρουν σε τιμές… γκράντε φαβορί την Αταλάντα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Εγώ όμως βλέπω ότι η ομάδα του Μπέργκαμο έχει να κερδίσει από την πρώτη αγωνιστική… Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα και σήμερα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Σαμπντόρια που στα τελευταία έξι παιχνίδια της έχασε μόνο από την Ίντερ με 1-0. Το 1.50 αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή…

Το ίδιο εννοείται πως ισχύει και για το 1.70 της Λάτσιο. Η Φιορεντίνα δεν είναι ομάδα του… πεταματού και δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα στη Ρόμα. Μην αποκλείετε αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό για τους γηπεδούχους να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις καθώς ο προπονητής Ιντζάγκι δεν τα πηγαίνει καλά με τον πρόεδρο Λοτίτο…

Οι επιθετικές αρετές της Σεβίλλης είναι γνωστές σε όλους μας και ελπίζω να… φροντίσουν να τις επιδείξουν για μία ακόμη φορά στο αποψινό ματς με τη Θέλτα. Επειδή και οι φιλοξενούμενοι παίζουν επιθετικά, πιστεύω ότι θα διεξαχθεί ένα πολύ όμορφο ματς με εκατέρωθεν γκολ. Επιλέγω λοιπόν το over το γκολ – γκολ και τον άσσο. Ας έρθει 2-1 όπως πέρσι και πρόπερσι.

Η Βιγιαρεάλ φέρνει 0-0 στο ημίχρονο για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές! Σήμερα παίζει στη Βαρκελώνη με την Εσπανιόλ που σε πρώτο ημίχρονο έχει σκοράρει μόνο σε δύο παιχνίδια. Η στατιστική λοιπόν μας οδηγεί στο Χ (0-0) του ημιχρόνου και η προϊστορία στο Χ2, αφού στις τελευταίες 15 επισκέψεις της η Βιγιαρεάλ υπέστη μόνο μία ήττα μέσα στη Βαρκελώνη.

Πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών αντιμετωπίζει η Ρέους στη Β Ισπανίας. Μέσα στο γήπεδό της έχει να κερδίσει από πέρσι τον Απρίλη και σήμερα υποδέχεται την ισχυρή και φορμαρισμένη Γρανάδα που στοχεύει στην άνοδο. Δεν μπορώ λοιπόν να μην δώσω πρώτη τύχη στην ομάδα του Μαρτίνεθ.

Στην Ελβετία η στατιστική μας δείχνει περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα της Γκρασχόπερς με τη Λουγκάνο. Στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές η Γκρασχόπερς δέχθηκε πέντε γκολ. Όλα από το 46 και μετά. Το ίδιο διάστημα η Λουγκάνο πέτυχε πέντε τέρματα. Όλα στο δεύτερο ημίχρονο…

Τα αποψινά παιχνίδια στη Γαλλία δεν έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον και το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι η Ναντ θα έχει νέο προπονητή τον έμπειρο Σαλίλχοτζιτς. Προσοχή λοιπόν στον άσσο της Μπορντό η οποία ενδέχεται να παρουσιαστεί κουρασμένη και από το ματς με την Κοπεγχάγη για το Europa League.

Στην Ολλανδία ο άσσος της Φίτεσε βρίσκεται αδικαιολογήτως χαμηλά. Η ομάδα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές κέρδισε μόνο την Τσβόλε, ενώ το ίδιο διάστημα η Χέρακλες σημείωσε πέντε νίκες όπου πέτυχε συνολικά 18 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή σχεδόν τέσσερα ανά αναμέτρηση! Τα τελευταία τρία χρόνια δεν χάνει εκεί μέσα και θεωρώ ότι οι μπουκ την αδικούν με τις αποδόσεις τους.

Κάποια στιγμή πρέπει η Σπαρτάκ Μόσχας να επιστρέψει στις νίκες… Σήμερα της παρουσιάζεται μια πολύ καλή ευκαιρία απέναντι στην ουραγό Γιενισέι και ελπίζω να την… αρπάξει. Μακριά από τη Μόσχα δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα και επειδή έχει μείνει πολύ πίσω οφείλει να ψάξει οπωσδήποτε για βαθμούς πριν χαθεί το τρένο…

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μια ομάδα που σέβομαι και υπολήπτομαι διότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου αλλά για να τα καταφέρει σε ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα πρέπει να μάθει να συλλέγει βαθμούς και μακριά από την έδρα της. Σήμερα λοιπόν φιλοξενείται από την ουραγό Πορτιμονένσε που από την αρχή της σεζόν δέχεται από 2-3 τέρματα κάθε αγωνιστική.

Στην Τσεχία ο εύλογος άσσος της Γιάμπλονετς μπορεί να συνδυαστεί με το over μιας και η Σλοβάτσκο έρχεται από πέντε σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-16. Η Γιάμπλονετς έχει πέντε στα πέντε over στην έδρα της εως τώρα.

Στον ίδιο συνδυασμό θα προβώ και στον αγώνα της Μίντιλαντ με την Βεντσάισελ στη Δανία. Η πρωτοπόρος είναι έξοχη από τη μέση και μπροστά και διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση. Η αντίπαλός της πολύ δύσκολα θα μπορέσει να σταθεί όρθια μέσα σε μια τόσο δύσκολη έδρα.

Στη Σουηδία η Νόρκεπινγκ που διατηρεί ένα αήττητο εννέα αγωνιστικών, υποδέχεται την αδιάφορη Τζουργκάρντεν και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει μέσα στην ισχυρή έδρα της (10-1-1). Οι γηπεδούχοι παλεύουν για έξοδο στην Ευρώπη και απομένουν μόλις έξι αγωνιστικές για το φινάλε.

Στη Β Σουηδίας ο άσσος της Βάρμπεργκς προσφέρεται σε αρκετά χαμηλότερες τιμές από αυτές που περιμέναμε. Θυμίζω ότι μέσα στο γήπεδό της μετρά μόλις δύο νίκες σε 12 αγωνιστικές. Υποδέχεται τη φορμαρισμένη Νόρμπι που έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, σκοράροντας συνολικά 14 φορές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Νόρμπι έχει υποστεί λιγότερες ήττες εκτός από ότι εντός έδρας.

Στη Νορβηγία η φορμαρισμένη Μόλντε έρχεται από σπουδαία νίκη επί της πρωτοπόρου Ρόζενμποργκ. Η ομάδα βρίσκεται σε ευρωπαϊκή τροχιά και θα επιδιώξει να τη διατηρήσει κερδίζοντας τη συγκριτικά αδύναμη Μπόντο Γκλιμτ που απαριθμεί μόλις έξι νίκες σε 24 παιχνίδια. Αρωγός των φιλοξενούμενων η πολύ καλή παράδοση που έχουν τα τελευταία χρόνια εκεί.

Στη Β Νορβηγίας η Γιερβ υποδέχεται την ουραγό Λεβάνγκερ που αν χάσει και σήμερα θα υποβιβαστεί και μαθηματικά. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο τη χειρότερη άμυνα καθώς έχουν δεχθεί 59 γκολ. Η Γιερβ αντιθέτως, με 12 γκολ παθητικό στην έδρα της διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες.

Στη Φινλανδία η Μάριεχαμν θέλει οπωσδήποτε βαθμούς για να διατηρηθεί στην κατηγορία. Υποδέχεται την παντελώς αδιάφορη Λάχτι που παραμένει για 11 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Ο άσσος προσφέρεται στο 1.90 στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”].

Το Κουόπιο – Ίλβες αποτελεί ντέρμπι μεταξύ δύο ισόβαθμων ομάδων που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη. Η Ίλβες με επτά διπλά… καμαρώνει για την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα. Η Κουόπιο είναι επιρρεπής στις εντός έδρας γκέλες και αυτό αποδεικνύεται από τις έξι μόνο νίκες σε 15 αγωνιστικές. Το 2015 που η Ίλβες ανέβηκε κατηγορία, κερδίζει συνεχώς στην έδρα της Χόνκα. Γενικότερα μετρά 13 νίκες στις 15 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Μετά από όλα αυτά δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι το 1.70 του άσσου δεν έχει καμία σχέση και επαφή με την πραγματικότητα.

Στη Χιλή η φορμαρισμένη Αντοφαγάστα που διεκδικεί τον τίτλο φιλοξενείται από την ουραγό Σαν Λούις που μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 24 παιχνίδια. Σημειώστε ότι οι γηπεδούχοι έχουν τη χειρότερη άμυνα και οι φιλοξενούμενοι την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.15 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στην Αργεντινή η Λανούς συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ήττες με συντελεστή 1-11! Σήμερα φιλοξενείται από την Ατλέτικο Τουκουμάν που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τέσσερις σερί συνεχόμενες νίκες και η φόρμα δείχνει άσσο.

Στις ΗΠΑ τέλος, η Ουάσινγκτον λογικά θα επικρατήσει του Σικάγο το οποίο σπανίως αποσπά θετικά αποτελέσματα μακριά από την έδρα του. Η Ουάσινγκτον είναι ισχυρή και φορμαρισμένη και προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις να μπει στα Play off. Εκτός από τον άσσο πάντως κοιτάζουμε και το over μιας και το Σικάγο μετρά τα περισσότερα (23) over σε Ανατολή και Δύση. Οι οκτώ από τις εννέα τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις έληξαν στο Over 2.5 γκολ.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα** από τον αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός (έναρξη στις 20.30). Γιατί το στοίχημα σου αξίζει περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ