ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ

Καλημέρα. Από την επόμενη εβδομάδα το κουπόνι θα είναι αρκετά πιο φτωχό διότι αφενός έχουν τελειώσει αρκετά πρωταθλήματα (κυρίως ασιατικά και από Νότια Αμερική) και αφετέρου θα υπάρξει η καθιερωμένη διακοπή των εορτών που θα κρατήσει πάνω από ένα μήνα σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως είναι π.χ. της Ρωσίας και της Αυστρίας.

Σήμερα υπάρχουν πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα και βλέπω ήδη τάσεις… τοκογλυφίας από τους παίκτες στο στοίχημα.

Στη Σούπερ Λιγκ η φετινή έκπληξη είναι ο ΠΑΣ ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα παίζει με τον ντεφορμέ Βόλο που έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Μπράτσο. Η ομάδα της Μαγνησίας έρχεται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία και διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Παραδόξως ο άσσος κυκλοφορεί σε υψηλές τιμές (2.25 στο Pamestoixima.gr) και στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες είναι λογικό να προτιμηθεί.

Από ότι διαπίστωσα έχει παιχτεί και το διπλό της ΑΕΚ. Η Ένωση είναι πλέον η μοναδική ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο από τον Ολυμπιακό. Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και γενικώς παρουσιάζεται αρκετά αξιόπιστη.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι πεσμένος συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια και μέσα στην έδρα του έχει υποστεί ήδη τρεις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Και εδώ το διπλό πληρώνει καλά, και γι΄αυτό προφανώς έχει προτιμηθεί από την πλειονότητα των παικτών. (2.13 δίνει το διπλό ο STOIXIMAN.GR που προσφέρει το παιχνίδι σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί)

Τα άλλα δύο σημερινά ματς της Σούπερ Λιγκ δεν τα αγγίζω. Ο Παναιτωλικός έχει τη χειρότερη έδρα και ο Ιωνικός έρχεται από τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ. Δύσκολο ματς…

Όσο για τον Παναθηναϊκό, έχω… βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια. Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά όχι στους παίκτες, ούτε και στο τεχνικό επιτελείο, αλλά στα διοικητικά, η ομάδα δεν πρόκειται να δει προκοπή εις τον αιώνα τον άπαντα! Θα περνάει ο καιρός, θα κυλάει ο χρόνος και ο σύλλογος θα μικραίνει σε σημείο που να πανηγυρίζει όταν θα κερδίζει μια θέση στο Europa League.

Κάποτε βροντοφώναζαν σχεδόν όλοι οι Παναθηναϊκοί το γνωστό «Τζίγγερ πούλα». Τώρα οι περισσότεροι από αυτούς θα… πανηγύριζαν αν ο Τζίγγερ αγόραζε.

Έτσι όμως είναι η ζωή σε όλους τους τομείς. Πάντα αναζητούμε κάτι καλύτερο, αλλά καλό θα ήταν αν δεν είμαστε βέβαιοι, να μην γινόμαστε απαιτητικοί. Ξέρετε τι λέει μια παλιά παροιμία; «Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα».

Παρακάτω ακολουθούν οι καθιερωμένες επιγραμματικές προτάσεις του Σαββάτου. Με κόκκινα είναι τα σημεία που εγώ θεωρώ επικρατέστερα.

Έχω επιλέξει και μερικές εκπλήξεις, οι οποίες πάντα… καιροφυλαχτούν. Εύχομαι καλή τύχη και εμείς θα τα ξαναπούμε στο bookenemylive.com όπως κάθε μέρα άλλωστε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

17.15 ΠΑΣ – ΒΟΛΟΣ: 1

ΑΓΓΛΙΑ Α

17.00 ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΜΟΡΚΑΜ: 1

17.00 ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΠΕΡΤΟΝ: 1

ΑΓΓΛΙΑ Β

17.00 ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΚΡΟΟΥΛΙ: 1

17.00 ΜΠΑΡΟΟΥ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ: 2

17.00 ΟΛΝΤΑΜ – ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ: 2

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

17.00 ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ: 2Χ

17.00 ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΜΠΟΡΕΧΑΜ: 2Χ

17.00 ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ:1

17.00 ΤΟΡΚΙ – ΣΤΟΚΠΟΡΤ: 2Χ

17.00 ΡΕΞΑΜ – ΓΟΥΕΙΜΑΟΥΘ: 1

ΑΥΣΤΡΙΑ

18.00 ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ: 2

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Β

21.30 ΦΟΡΤΟΥΝΑ – ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ: 2Χ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Γ

15.00 ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ: 2

ΙΣΠΑΝΙΑ

15.00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΛΕΒΑΝΤΕ: 1

ΙΣΠΑΝΙΑ Β

21.30 ΕΙΜΠΑΡ – ΜΑΛΑΓΑ: 1

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ

17.00 ΚΑΡΙΚ – ΓΚΛΕΝΤΟΡΑΝ: 2

17.00 ΠΟΡΤΑΝΤΑΟΥΝ – ΚΛΙΦΤΟΝΒΙΛ: 2

ΕΛΒΕΤΙΑ

19.00 ΛΩΖΑΝΝΗ – ΖΥΡΙΧΗ: 2

ΤΟΥΡΚΙΑ

15.00 ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ: 1

18.00 ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΖΟΝΣΠΟΡ: 2

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

22.00 ΡΑΣΙΝΓΚ – ΓΟΔΟΙ: 1

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΠΡΕΜΙΕΡ

17.00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

19.30 ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

17.00 ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

ΑΓΓΛΙΑ Α

17.00 ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

17.00 ΓΕΟΒΙΛ – ΜΠΑΡΝΕΤ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Β

14.30 ΧΟΛΣΤΑΙΝ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ

ΙΤΑΛΙΑ

21.45 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΙΛΑΝ

ΙΣΠΑΝΙΑ

19.30 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΛΤΣΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ