ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ!

Καλημέρα. Χθες ήταν μια σχετικά καλή μέρα, καθώς πέρασαν αρκετά σημεία. Δυστυχώς, για το σημερινό πρόγραμμα δεν έχω και τόσο καλή… αίσθηση και για αυτό το λόγο θα συνιστούσα προσοχή και αυτοσυγκράτηση…

Φέτος το ιταλικό πρωτάθλημά έχει μια ιδιαιτερότητα. Είναι η πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες, που ενώ απομένουν αρκετές ακόμα αγωνιστικές για το φινάλε, υπάρχουν ήδη πολλές ομάδες που έχουν ξεμείνει σχεδόν οριστικά, από στόχους! Οι σύλλογοι που βρίσκονται από την 9η έως και τη 16η θέση, ουσιαστικά δεν κυνηγούν τίποτα απολύτως. Αυτό συμβαίνει, διότι έχουν ξεχωρίσει προ πολλού οι τρεις ομάδες που πιθανότατα του χρόνου θα αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία. Επίσης, έχουν απομακρυνθεί πολύ, οι σύλλογοι που διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Τορίνο, η Σαμπντόρια, η Κιέβο, η Σασσουόλο κλπ, κλπ, απέχουν πάνω κάτω 20 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού και άλλους τόσους από το Europa League. Ουσιαστικά λοιπόν είναι αδιάφορες βαθμολογικά οπότε θα τις χαρακτήριζα και αφερέγγυες. Γενικότερα πάντως, θα βρίσκουμε αρκετά… ψιλοαδιάφορα παιχνίδια από εδώ και στο εξής στο Καμπιονάτο.

Η Τζένοα άλλαξε προπονητή καθώς απολύθηκε ο Γιούριτς και προσελήφθη ο Μαντορλίνι. (Φωτό). Αυτό, της χαρίζει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στην ντεφορμέ Μπολόνια που έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-12.

Αποκλειστικά και μόνο βάσει κινήτρου ελέγχεται το διπλό της Μίλαν. Απέναντί της θα βρεθεί η Σασσουόλο που ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που αναφέραμε στην αρχή. (2.55 στον STOIXIMAN.GR)

Όσοι λαμβάνετε υπόψη σας τις προϊστορίες, θα πρέπει να αναφερθεί ότι στη Γερμανία η Σάλκε συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 14-2 κόντρα στην Χόφενχαϊμ.

Στην Αυστρία η Σεντ Πόλτεν που διατηρεί τη χειρότερη άμυνα, συμπλήρωσε εννέα over σε έντεκα παιχνίδια στην έδρα της. Σήμερα υποδέχεται τη Στουρμ Γκρατς, που έχει μια από τις καλύτερες εκτός έδρας επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Άλλες δύο φορές που συναντήθηκαν φέτος είδαμε να εμφανίζονται ισάριθμα over και γκολ – γκολ. Είναι πιθανό και ένα τρίτο σήμερα…

Στην Κύπρο η Ανόρθωσις συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της, καθώς έφτασε τις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις! Η ομάδα έχει βελτιωθεί απίστευτα στο σκοράρισμα και γι΄αυτό το λόγο αποφάσισα να συνδυάσω το διπλό με το over στην σημερινή της αναμέτρηση. Ούτως ή άλλως, η αντίπαλός της διατηρεί την τρίτη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Μιας και… πιάσαμε τα over, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι στην Ισπανία η Σπόρτινγκ Χιχόν έχει 10 στα 11 στην έδρα της. Υποδέχεται τη Θέλτα, που συνολικά έφτασε τα 15 στα 22 over. Με αυτές τις επιδόσεις, οι αποδόσεις που κυκλοφορούν είναι αδικαιολόγητα υψηλές. (2.00 στην GOALBET)

Στη Γαλλία η καλή φέτος Σεντ Ετιέν μπορεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη μέτρια Καέν. Οι γηπεδούχοι έχουν υποστεί μόλις μία ήττα σε 13 παιχνίδια στην έδρα τους και οι φιλοξενούμενοι έχουν τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα (1-2-10).

Στην Ελβετία η Λουκέρνη συμπλήρωσε 20 στα 21 over και μακριά από την έδρα της έχει 10 στα 10! Σήμερα φιλοξενείται από τη Βασιλεία που έχει μακράν την καλύτερη επίθεση και συνολικά 17 στα 21 over. Επειδή το over 2.5 πληρώνει λίγο, θα ρισκάρω στο over 3.5. (2.05 στην VISTABET.GR)

Στο Λωζάννη – Σιόν, θα ρισκάρω στο συνδυασμό του διπλού με το over. Η Σιόν έχει πολύ καλή ομάδα και κυνηγά τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Διατηρεί τη δεύτερη παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση μετά από την πρωταθλήτρια Βασιλεία και σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Λωζάννη που έχει να δει νίκη κάτι μήνες.  Η Λωζάννη έχει και τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα μαζί με την ουραγό Βαντούζ. (2.50 ο συνδυασμός στην SPORTINGBET.GR)

Στη Δανία η Σοντερίσκε αποδυναμώθηκε κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ενώ απόψε έχει και τρεις σημαντικές απουσίες βασικών παικτών οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Η Μπρόντμπι είναι αρκετά αξιόπιστη φέτος και μακριά από την έδρα της έχει υποστεί μόνο δύο ήττες σε 13 αγωνιστικές. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει άνετα με σκορ 4-0.

Στη Β Πορτογαλίας η ουραγός Ολανένσε δεν δείχνει ικανή να σώσει την «παρτίδα» και να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς παραμένει βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 15 βαθμούς διαφορά από τη γραμμή του υποβιβασμού. Μέσα στην έδρα της έχει μόλις δύο νίκες σε 14 παιχνίδια και σήμερα υποδέχεται την Βαρζίμ που προσπαθεί να διεκδικήσει την άνοδο. Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο διπλό είναι αρκετά καλές για μία ομάδα που εδώ και 11 αγωνιστικές υπέστη μόνο μία ήττα. (2.50 στην INTERWETTEN.GR)

Στην Ουρουγουάη η Φένιξ είναι ανώτερη της Πλάζα Κολονία και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Όσοι παίζετε και σκόρερ, έχετε υπόψη σας τον Εστογιανόφ. Ο πρώην επιθετικός του Πανιωνίου βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και πετυχαίνει το ένα γκολ πίσω από το άλλο…

Στη Χιλή τέλος, καλό θα ήταν να αποφύγουμε το 1.50 του διπλού της Κόλο Κόλο διότι η γηπεδούχος Τεμούκο έχει νέο προπονητή ο οποίος ντεμπουτάρει στην σημερινή αναμέτρηση. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ότι ο Τζοβανιόλι θα προλάβει μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, ομάδα που αλλάζει προπονητή δεν την κοντράρουμε για ένα εύλογο χρονικό διάστημα…

Καλή τύχη…

Oscars 2017 με απίθανες επιλογές στο STOIXIMAN.GR!

Ποιά ταινία θα σαρώσει τα Oscars φέτος; Τι θα φοράει η νικήτρια Α’ Γυναικείου;

Βράδυ Κυριακής (26/2) και η αγωνία κορυφώνεται για το μεγαλύτερο ετήσιο event της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Φαβορί και outsiders δεν λείπουν ούτε από τη φετινή χρονιά στις πιο σημαντικές κατηγορίες της διοργάνωσης.

To μεγάλο φαβορί για το oscar A΄Ανδρικού ρόλου, Κέισι Άφλεκ, μπορεί να ανατραπεί από τον Ντένζελ Γουόσινγκτον για την ταινία «Fences», ενώ το πολυσυζητημένο La La Land αναμένεται να διεκδικήσει αρκετά αγαλματίδια.

Ενδιαφέρουσα και η κατηγορία καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου, με τον “Αστακό” του δικού μας Γιώργου Λάνθιμου, ανάμεσα στους υποψήφιους!

Όπως κάθε χρόνο, το STOIXIMAN.GR προσφέρει κλασικές και… λιγότερο συνηθισμένες επιλογές:

– Πόσο θα διαρκέσει ο ευχαριστήριος λόγος του Νικητή Α’ Ανδρικού;

– Θα σηκωθεί ελληνική σημαία στην αίθουσα;

– Over/under/συνολικά Oscars ανά ταινία

Αυτά και πολλά ακόμη στο STOIXIMAN.GR, γιατί μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρία στο διαδίκτυο, είναι ώρα Οscars!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ