ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ…

Καλημέρα. Έτσι όπως είναι το σύστημα στη Β Ιταλίας με τα πολλά play off και play out, δεν υπάρχουν βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες. Στην ουσία αυτή τη στιγμή (3 αγωνιστικές πριν από το φινάλε) οι μόνες που έχουν ξεμείνει από κίνητρο είναι η πρωταθλήτρια Μπενεβέντο και η υποβιβασμένη Λιβόρνο. Οι υπόλοιπες 18 όλο και… κάτι διεκδικούν. Εγώ ούτως ή άλλως γενικότερα δεν βγάζω άκρη με τους Ιταλούς και αν έπρεπε να επιλέξω ένα σημείο από τη σημερινό αγωνιστική, ίσως έπαιρνα το ρίσκο του «ξερού» Χ στον αγώνα της Άσκολι με την Πορντενόνε. Με τον ένα πόντο οι γηπεδούχοι απομακρύνονται και άλλο από τη γραμμή του υποβιβασμού και οι φιλοξενούμενοι οριστικοποιούν την παραμονή τους στην εξάδα των play off ανόδου.

Στην Αυστρία η μάχη για την πρωτιά και την άνοδο συνεχίζεται ανάμεσα στην Κλάγκενφουρτ και τη Ριντ και καμία από τις δύο δεν φαίνεται διατεθειμένη απόψε να χάσει πολύτιμο έδαφος. Και οι δύο παίζουν εκτός έδρας με υποδεέστερους αντιπάλους και τα διπλά τους έχουν παιχτεί πολύ.

Εξίσου πολύ έχει παιχτεί και το διπλό της Λίφερινγκ παρά το ότι πρόκειται για ένα αδιάφορο παιχνίδι. Πιθανολογώ όμως ότι αυτό έχει να κάνει με το ντεφορμάρισμα της Τζούνιορς και την εξαιρετική φόρμα των φιλοξενούμενων. Θυμίζω ότι η Λίφερινγκ έρχεται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας σκοράρει σε αυτό το διάστημα συνολικά 23 φορές! Η δε Τζούνιορς συμπλήρωσε 4 σερί ήττες στις οποίες δέχθηκε 16 τέρματα! Βάσει αυτών δηλαδή που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό η μεταξύ τους αναμέτρηση οδηγείται πιθανότατα σε έναν τριπλό συνδυασμό διπλού, over και g-g!

Στην Β Ελβετίας η Γκρασχόπερς λογικά θα περάσει νικηφόρα από την έδρα της Κρινς και θα συνεχίσει να παραμένει φαβορί για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικές σχέσεις και οι «ακρίδες» υπερέχουν.

Στη Β Σουηδίας ποντάρεται το διπλό της Ντέγκερφορς και αυτό αποτελεί φυσιολογική εξέλιξη διότι η ομάδα έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Η Έργκριτε αντιθέτως, συμπλήρωσε 5 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια της.

Στην Εσθονία ο άσσος της Φλόρα Τάλιν θα συνδυαστεί για μια ακόμη φορά με το over. Θυμίζω ότι οι γηπεδούχοι μετρούν 11 νίκες σε 13 αγωνιστικές και ότι τα 12 από τα 13 αυτά παιχνίδια έληξαν στο over!

Στη Β Λευκορωσίας τέλος, σας θυμίζω τη… φυσική ροπή που έχει η Ίσλοχ Β προς τα 2-3 γκολ, τα οποία επιβεβαιώνει στα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ