ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ…

Καλημέρα. Από το σημερινό μικρό πρόγραμμα ξεχωρίζει η προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Πορτογαλίας. Δύο από τα φαβορί της ημέρας είναι η Πάκος Φερέιρα και η Εστορίλ που βρισκόμενες στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα, διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο. Η Πάκος που έχει τις περισσότερες (6) εντός έδρας νίκες, αλλά και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (6 γκολ παθητικό), υποδέχεται τη μέτρια Λεϊσόες η οποία έρχεται από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Εδώ εκτός από τον άσσο μπορούμε να δούμε και το under, καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν τα περισσότερα under (11) στο πρωτάθλημα.

Η Εστορίλ που διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία (27 γκολ) υποδέχεται την ουραγό Αρούκα η οποία έχει τη χειρότερη άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς «τρίποντο» για πολύ καιρό και δεν νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το… βρουν απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο που διεκδικεί άνοδο.

Αντιθέτως, δεν συμφωνώ με τον φαβοριτισμό της Μπράγκα Β, διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ντεφορμέ ομάδα (4 σερί ήττες) που έχει υποστεί τις περισσότερες ήττες (10) στην κατηγορία. Υποδέχεται τη φορμαρισμένη Πόρτο Β που έρχεται από τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Προσωπικά αν ήμουν μπουκ όχι μόνο θα μοίραζα τις αποδόσεις, αλλά θα έδινα και ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Πόρτο…

Η Γκιμαράες Β παραμένει η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που μέσα στην έδρα της φέρνει μόνο under (8 στα 8). Σήμερα παίζει με τη Μπενφίκα Β που συμπλήρωσε 6 στα 8 under μακριά από τη Λισαβόνα. Δεν το πάω εγώ… πάει από… μόνο του στα λίγα γκολ.

Η Κόβα τέλος, έχει να πετύχει γκολ σε πρώτο ημίχρονο ενάμισι μήνα! Σήμερα φιλοξενείται από τη Βαρζίμ που συνήθως πετυχαίνει ή δέχεται γκολ στο δεύτερο 45λεπτο. Για αυτούς τους λόγους λοιπόν οι επιλογές μου είναι το Χ του ημιχρόνου ή τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ του Νότου δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τη Γουόκινγκ που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Υποδέχεται τη Γουέλινγκ η οποία αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της.

Από εκεί και πέρα φίλες και φίλοι, δυστυχώς έχουμε μόνο κύπελλα, με τα οποία όπως έχω δηλώσει επανειλημμένως δεν ασχολούμαι. Ίσως σήμερα προβώ σε μια εξαίρεση για χάρη του Ατρόμητου που παίζει στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» και εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο θεσμός του κυπέλου φαντάζει κυριολεκτικά ως μια περιττή πολυτέλεια για την «ελαφρά ταξιαρχία», η οποία δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που παραδοσιακά ενδιαφέρεται και ασχολείται με το κύπελλο, οπότε είναι λογικό να έχει το πάνω χέρι για τη νίκη και την πρόκριση.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”]: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ (21.00μμ)

Ο Τζέιμς Γκιστ παίζει με 0% γκανιότα σε over/under πόντους στο νέο Pamestoixima.gr. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ