ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Καλημέρα. Αυτά που λέγαμε χθες περι αποδόσεων, δυστυχώς ισχύουν και σήμερα, καθώς στα 5 από τα 8 παιχνίδια οι τιμές κυμαίνονται από 1.02 έως και 1.33! Σε αυτά τα ματς δηλαδή, μόνο ειδικά στοιχήματα μπορεί να αναζητήσει κανείς.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή να δούμε τι έχουμε ανά όμιλο.

Στον πέμπτο η Μονακό υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ και πρέπει οπωσδήποτε να ψάξει για τη νίκη γιατί ο συγκεκριμένος όμιλος είναι από τους πιο δύσκολους και αμφίρροπους. Οι Μοσχοβίτες θα αναγκαστούν να αγωνιστούν χωρίς τους μέσους Ερεμένκο και Τζαγκόεβ και λογικά θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην ανάπτυξη. Η φετινή Μονακό μου αρέσει και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Για την ακρίβεια βλέπω ένα σκορ της τάξεως του 2-1…

Στο Τότεναμ – Λεβερκούζεν τα πάντα είναι ρευστά. Οι λονδρέζοι ξεκίνησαν πολύ καλά φέτος, αλλά στην πορεία η απόδοσή τους έπεσε. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι δεν σκοράρουν εύκολα. Η άμυνά τους αντιθέτως είναι εξαιρετική και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχουν δεχθεί τα λιγότερα (5) γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Λεβερκούζεν έχει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο και δεν αποκλείω σήμερα να κλείσει… καρέ. Από το Χ τελικό όμως, θα προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου (2.15 στην SPORTINGBET.GR), καθώς ειδικά στο πρώτο 45λεπτο οι δύο ομάδες θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.

Στον έκτο όμιλο το Λέγκια Βαρσοβίας – Ρεάλ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και η έκταση που θα λάβει το σκορ, θα εξαρτηθεί από τα κέφια των μαδριλένων και κυρίως του Ρονάλντο. Ως «fun bet», το να πετύχει ο Πορτογάλος δύο τέρματα… Σας θυμίζω ότι στο ματς του Σαββάτου με την Αλαβές ο Ρονάλντο πέτυχε χατ τρικ.

Την… κατιούσα έχει πάρει η Σπόρτινγκ η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή εκρηκτική ομάδα. Την προηγούμενη Παρασκευή έφερε 0-0 με τη Νασιονάλ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή. Αν σήμερα χάσει από τη Ντόρτμουντ θα αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια του Champions League. Η γερμανική ομάδα όμως, έχει παρόμοιες επιδόσεις με τη Σπόρτινγκ καθώς συμπλήρωσε τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη στη Μπουντεσλίγκα. Ο άσσος του 1.30 δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Θα προτιμούσα να ρισκάρω στο να σκοράρει ο Ομπαμεγιάνγκ (φωτο) ο οποίος έχει πετύχει γκολ και στα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας του. (αν μάλιστα πετύχει το πρώτο γκολ υπάρχει επιστροφή στοιχήματος στην VISTABET.GR)

Στον έβδομο όμιλο περιμένω να δω την… γνωστή Λέστερ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν έχει δεχθεί ακόμα έως τώρα γκολ στο Champions League και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή της για το στήσιμο εντός αγωνιστικού χώρου. Η Κοπεγχάγη θα πρέπει να… ιδρώσει για να παραβιάσει την εστία της Λέστερ και θα ρισκάρω στην εκτίμηση ότι δεν πρόκειται να το κάνει εντός 45λέπτου. Οι Άγγλοι βολεύονται μια χαρά και με το Χ και δεν νομίζω ότι θα ρισκάρουν στην αποψινή αναμέτρηση.

Η Κλαμπ Μπριζ μπορεί να πραγματοποιεί κάκιστη πορεία μέχρι στιγμής, αλλά δεν παύει να είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Στο πρώτο ματς με την Πόρτο βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά στο τέλος έχασε με ένα γκολ του Αντρέ Σίλβα που σημειώθηκε στις καθυστερήσεις. Το 1.18 θεωρώ ότι την αδικεί, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την Πόρτο ακολουθεί το κλασικό ντέρμπι με την Μπενφίκα! Λίγη προσοχή δεν θα έβλαπτε…

Στον όγδοο όμιλο δεν μπορεί να ασχοληθεί κανείς σοβαρά με το 1.12 της Σεβίλλης και το 1.18 της Γιουβέντους. Οι Ισπανοί μπορούν να το καθαρίσουν το ματς από το ημίχρονο, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ποντάρει κανείς.

Στο Γιουβέντους – Λυών ισχύει ότι αναφέραμε πριν και για το Πόρτο – Κλαμπ Μπριζ. Φαβορί δηλαδή μεν οι γηπεδούχοι, αλλά μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν αποτελούν οι φιλοξενούμενοι. Αν είναι να ποντάρω κάπου θα προτιμήσω το σκοράρισμα από πλευράς Ιγουαίν ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα εως τώρα.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα δεν υπάρχουν σπουδαίες στοιχηματικές ευκαιρίες. Στην Ελβετία η Σιόν συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις και το αδιάκοπο σκοράρισμα. Σήμερα δίνει νοκ – αουτ αγώνα για την φάση των «16» του ελβετικού κυπέλλου, απέναντι στην Σαφχάουζεν που βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος της Β Ελβετίας. Δεν βλέπω έκπληξη και προκειμένου να ανεβάσω την απόδοση σκέφτομαι τον συνδυασμό του διπλού με το over.

Στη Βουλγαρία η Λοκομοτίβ έχει νέο προπονητή τον Ερανοσιάν ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου. Είναι εξαιρετικά αγαπητός στις τάξεις της ομάδας και πιστεύω ότι η έλευσή του θα φέρει αέρα αισιοδοξίας. Η Λοκομοτίβ προέρχεται από σπουδαίο διπλό επί της ΤΣΣΚΑ. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της ομάδας της Σόφιας. Σήμερα υποδέχεται την Μπερόε η οποία έρχεται από τέσσερις ήττες σε 5 παιχνίδια…

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει και η Σλάβια Σόφιας κόντρα στην νεοφώτιστη Ντούναφ. Θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει γιατί η αντίπαλός της «ξεφούσκωσε» το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη για πέντε σερί παιχνίδια και ήδη υποχώρησε στον βαθμολογικό πίνακα.

Στη Βραζιλία απομένουν μόλις πέντε αγωνιστικές για το φινάλε και η Ιντερνασιονάλ έχει στρέψει την προσοχή της στο πως θα τα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Το κύπελλο αποτελεί περιττή πολυτέλεια για εκείνη και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα όταν στο πρώτο ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο κατέβηκε σχεδόν με τα δεύτερα. Ηττήθηκε με 1-2 και σήμερα διεξάγεται ο επαναληπτικός. Η Ατλέτικο Μινέιρο διατηρεί την δεύτερη καλύτερη έδρα στην κατηγορία, ενώ έχει και την παραγωγικότερη επίθεση. Το πιθανότερο είναι να διπλασιάσει τις νίκες της και να περάσει στον τελικό.

Στην Β Αργεντινής τέλος, υπάρχουν τέσσερις ομάδες που φέρνουν πολλά under και που σήμερα παίζουν μεταξύ τους. Αναφέρομαι στις αναμετρήσεις: Τσακαρίτα – Ντάγκλας Χεγκ και Φλάντρια – Κλαμπ Αλμάγκρο. Η Τσακαρίτα έχει 8 στα 9 under και 5 στα 5 στην έδρα της. Η Ντάγκλας έχει και αυτή 8 στα 9 Under και 4 στα 4 εκτός! Η Φλάντρια έχει 7 στα 9 under, τη χειρότερη επίθεση αλλά και μια από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Η Κλάμπ Αλμάγκρο, έχει 8 στα 9 under, 5 στα 5 εκτός και την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Σε παρόμοιες περιπτώσεις είθισται να επιλέγω τόσο το under όσο και το Χ του ημιχρόνου.

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ