ΟΙ ΔΕΙΝΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ!

Καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά εμείς οφείλουμε να δούμε κάποια παιχνίδια.

Στην Λιγκ 2 της Αγγλίας μπορεί να ακούγεται… πρώιμο, αλλά ήδη υπάρχουν πολλές  ομάδες οι οποίες πλέον είναι τελείως αδιάφορες βαθμολογικά. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτον έχουν ξεχωρίσει εκείνες που θα διεκδικήσουν άνοδο και δεύτερο η ουραγός Στιβενέιτζ απέχει πάνω από 20 πόντους από τους συλλόγους που βρίσκονται κάπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ένας από αυτούς τους συλλόγους είναι και η Γκρίμσμπι η οποία απόψε φιλοξενείται από την Πλίμουθ. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν άνοδο, αλλά το τελευταίο διάστημα έχασαν σημαντικό έδαφος. Παραμένουν όμως ισχυροί, με δυνατή έδρα, αφού έχουν υποστεί μόνο δύο ήττες σε 17 αγωνιστικές. Σίγουρα η απόδοση του άσσου θα άξιζε κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε το περιθώριο των πολλών επιλογών…

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Φίλντε παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 11 αγωνιστικές! Η έδρα της είναι από τις χειρότερες του πρωταθλήματος (4 νίκες σε 16 αγωνιστικές) και λογικά θα δυσκολευτεί κόντρα στην ανώτερη Νοτς Κάουντι η οποία προσπαθεί να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη τριάδα. Εδώ παραδόξως ο άσσος προσφέρεται ως πρώτο σημείο και έτσι θα μπορούσαμε να μετριάσουμε το ρίσκο ποντάροντας στο 2 DNB (2.25 το βρίσκουμε στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]).

Η ουραγός Τσορλί όπως ανέβηκε έτσι θα… πέσει καθώς αυτή τη στιγμή απέχει 15 βαθμούς από τη σωτηρία της. Μετρά μόνο 4 νίκες σε 36 αγωνιστικές και είμαι σίγουρος ότι ήδη το έχουν πάρει απόφαση πως η χρονιά είναι χαμένη. Παρουσιάζεται λοιπόν μια χρυσή ευκαιρία στην Ίστλιχ να πάρει πολύτιμους βαθμούς διότι κινδυνεύει και αυτή με υποβιβασμό. Το διπλό προσφέρεται στο 2.25 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας η φορμαρισμένη Νταντί είναι το φαβορί απέναντι στην μέτρια Αλόα. Εδώ όμως η απόδοση δεν είναι… συμφέρουσα οπότε σκέφτομαι να προτιμήσω το under διότι η Νταντί έρχεται από 7 συνεχόμενα  under  στο πρωτάθλημα.

Στην Α Σκωτίας η Μοντρόουζ φιλοξενείται από την Κλάιντ και πιστεύω ότι μπορεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από εκεί μέσα. Ούτως ή άλλως η έδρα της Κλαιντ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και η συγκεκριμένη ομάδα δέχεται εύκολα το τέρμα. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι παραβιάζεται η εστία της τις τελευταίες 10 αγωνιστικές! Η Μοντρόουζ έχει καλή επίθεση και λογικά θα σκοράρει. Για μια ακόμη φορά πάντως βλέπουμε ως φαβορί της αναμέτρησης το αουτσάιντερ από τους μπουκ…

Στη Β Ιταλίας η Λιβόρνο μπορεί να κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την Κιέβο, αλλά εξακολουθεί να παραμένει βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες. Αν τα καταφέρει να πετύχει δεύτερη σερί νίκη απέναντι στην 2η Φροζινόνε, τότε… χαλάλι της. Θυμίζω πάντως ότι η Λιβόρνο έχει τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία με 8 ήττες σε 12 αγωνιστικές. Η δε Φροζινόνε έρχεται από τρία σερί διπλά. Γενικότερα η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση καθώς ανεξαρτήτως έδρας συμπλήρωσε 6 συνεχόμενες νίκες χωρίς να έχει δεχθεί ούτε ένα τέρμα!

Κλείνουμε με Κροατία και τους άσσους της Λοκομοτίβ και της Ριέκα. Η φορμαρισμένη Λοκομοτίβ που διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη, φιλοξενεί στην δυνατή έδρα της (8-1-2) την συγκριτικά αδύναμη Σλάβεν Μπέλουπο που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία (1-2-9). Πέρσι τη συνέτριψε με 6-1, ενώ γενικότερα διατηρεί θετική παράδοση.

Ο εύλογος άσσος της ισχυρής Ριέκα (φωτο) θα πρέπει να συνδυαστεί με το  over  λόγω χαμηλής απόδοσης. Θα πρέπει να επισημάνουμε πάντως ότι η αντίπαλός της η Ζάπρεσιτς με 45 γκολ παθητικό είναι εκείνη που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην Κροατία. Αν ρίξουμε μια ματιά στα μεταξύ τους αποτελέσματα των τελευταίων ετών, θα διαπιστώσουμε ότι ανεξαρτήτως έδρας, η Ριέκα παραμένει αήττητη για 22 παιχνίδια με 16 νίκες και 6 ισοπαλίες. Στον πρώτο γύρο την κέρδισε με σκορ 1-4, πέρσι την είχε συντρίψει με 7-0 και πρόπερσι με 5-1. Το μόνο που… επιζητούμε λοιπόν είναι η Ριέκα να επιδείξει και φέτος την ίδια επιθετική δεινότητα.

Καλή τύχη και θα τα ξαναπούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Build A bet

Όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται τώρα σε ένα στοίχημα. |21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ