ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΕ… ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ

Καλημέρα. Η αποψινή βραδιά ανήκει στη Νικαράγουα καθώς διεξάγονται αρκετά παιχνίδια τόσο από τη μεγάλη κατηγορία όσο και από αυτή των U20. Ας δούμε λοιπόν τις περισσότερες από αυτές τις αναμετρήσεις.

Η Φερρέττι επέστρεψε στις νίκες και απόψε φιλοξενεί την Ρεάλ Μαντρίζ η οποία μετρά 5 ήττες σε 6 παιχνίδια μακριά από την έδρα της.  Η λογική λοιπόν δείχνει άσσο, αλλά εγώ θα πάω κόντρα σε αυτήν για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την απόδοση η οποία είναι πολύ χαμηλή για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την προϊστορία η οποία είναι εντυπωσιακή. Αυτό το λέω διότι σπανίως βλέπουμε 5 σερί ισοπαλίες μεταξύ δύο ομάδων! Το διπλό σχεδόν το αποκλείω αλλά το Χ δεν ανήκει στην «σφαίρα» της φαντασίας εδώ.

Για την Τζαλάπα τα λέγαμε και τις προάλλες και φρόντισε να μας δικαιώσει γιατί για μία ακόμη φορά έφερε under. Η συγκεκριμένη ομάδα μετρά 9 under σε 10 παιχνίδια και τα 5 από αυτά ήταν Under 1.5 γκολ. Σήμερα φιλοξενείται από την Λας Σαμπάνας που έχει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία και για μια ακόμη φορά θα ακολουθήσω τη λύση των λίγων τερμάτων.

Η πρωτοπόρος Μανάγκουα λογικά δεν θα δυσκολευτεί να επικρατήσει της ντεφορμέ Οκοτάλ. Ούτως ή άλλως αν δούμε και τη μεταξύ τους παράδοση θα διαπιστώσουμε ότι οι γηπεδούχοι μετρούν 4 σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 10-2. Επειδή η Οκοτάλ έχει πετύχει μόλις δύο γκολ φέτος μακριά από την έδρα της, σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με το no – goal. (2.08 προσφέρει τον συνδυασμό η [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στο πρωτάθλημα των U20 η Φερρέττι συμπλήρωσε 11 συνεχόμενα over όπου στα 10 από αυτά σημειώθηκαν από 4 γκολ και πάνω!  Αυτές οι επιδόσεις δεν μπορούν να μείνουν απαρατήρητες και έτσι στον αποψινό αγώνα με τη Ρεάλ Μαντρίζ U20 επιλέγω το over 3.5 γκολ.

Στην αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Λας Σαμπάνας U20 με την Τζαλάπα U20 θα προβώ στον συνδυασμό του διπλού με το over. Η Χαλάπα είναι φορμαρισμένη και ειδικά το τελευταίο διάστημα σκοράρει πάρα πολύ εύκολα. Τις τελευταίες 5 αγωνιστικές έβαλε 13 γκολ και η Σαμπάνας έχει με μεγάλη διαφορά τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Σας θυμίζω ότι στις δύο τελευταίες ήττες της δέχθηκε από 5 και 7 τέρματα!

Την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα όμως την έχει η πρωτοπόρος Μανάγκουα U20 με 36 γκολ. Σήμερα υποδέχεται την Οκοτάλ U20 η οποία συνηθίζει να παίζει επιθετικά κόντρα στον οποιοδήποτε αντίπαλο. Νομίζω λοιπόν ότι και εδώ το μόνο στοίχημα που μπορούμε να επιλέξουμε είναι ο συνδυασμός της επικράτησης του φαβορί με τα πολλά τέρματα…

Στον αγώνα της Εστέλι U20 με την Γιουβέντους Μανάγκουα U20 τέλος, επιλέγω το over 3.5 γκολ. Ο λόγος έχει να κάνει με τις επιδόσεις των γηπεδούχων οι οποίοι έρχονται από έξι σερί over και 8 στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Γιουβέντους Μανάγκουα U20 είναι αρκετά καλή επιθετικά, αλλά πολύ μέτρια αμυντικά.

Υ.Γ. Σήμερα έχουμε και κύπελλο Λευκορωσίας και η Μπάτε Μπορίσοφ θα επιδιώξει να πάρει τη ρεβάνς της πρόσφατης ήττας της στο πρωτάθλημα από τη Σλάβια Μοζίρ. Έχει όλα τα φόντα για να το καταφέρει, ενώ διατηρεί και μια εξαιρετική πραγματικά παράδοση, καθώς πριν από αυτή την ήττα που αναφέραμε μετρούσε 21 νίκες σε 25 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας! Είναι γνωστό άλλωστε, ότι η Μπάτε εδώ και αρκετά χρόνια είναι η καλύτερη και η μεγαλύτερη ομάδα στη Λευκορωσία. Το διπλό προσφέρεται σε… στρογγυλοποιημένο δυάρι από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Virtual Sports με ελληνικές ομάδες & περιγραφή στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Παιχνίδι κάθε λεπτό, στοίχημα κάθε λεπτό, στα Virtual Sports του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που σου… μιλούν στα ελληνικά! Η δράση στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις και όχι μόνο δεν σταματά όταν μιλάμε για τα Virtual Sports του Stoiximan.gr. Και μάλιστα με ελληνικές ομάδες στην μπάλα όπως τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, με ελληνικό σχολιασμό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, συνεχείς προσφορές* & Cash Out*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ