ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…

Καλημέρα. Σιγά σιγά αρχίζουν και ξεκινούν πάλι κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως είναι τους Ρουμανίας, της Σερβίας, της Δανίας κ.α. αλλά ακόμα θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθούμε με αυτά. Μετά από 2-3 αγωνιστικές ίσως μπούμε στη διαδικασία να πούμε κάποια σημεία. Προς το παρόν λοιπόν θα συνεχίσουμε με αυτά που ξέραμε, τα οποία όμως ειδικά σήμερα δεν έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στην Κίνα τα τελευταία χρόνια η Γκουοάν έχει πάρει τον αέρα της Χεμπέι και επειδή ούτως ή άλλως έχει καλύτερο ρόστερ, πιστεύω ότι σήμερα έστω και δύσκολα μπορεί να επικρατήσει.

Στη Φινλανδία θεωρώ ότι η Σεϊναγιόεν μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ίλβες διότι οι φιλοξενούμενοι δεν δέχονται εύκολα γκολ. Οι δύο ομάδες έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις (5-2-4) αλλά η Σειναγιόεν μετρά ήδη 3 διπλά σε πέντε παιχνίδια.

Στην Ιρλανδία η Σεντ Πάτρικς έχει την καλύτερη έδρα με 8 νίκες σε 10 παιχνίδια. Φέτος στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου και θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει διότι οι ανταγωνιστές της παρουσιάζουν αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα. Πάντως στο σημερινό ματς με τη Ντροχέντα μπορούμε να δούμε και το over καθώς οι δύο αυτές ομάδες έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία.

Η Ντέρι έχει πέσει τελευταία, ενώ μέσα στην έδρα της σε 10 παιχνίδια έχει κερδίσει μόνο την προτελευταία Γουότερφορντ. Απέναντι στην πρωτοπόρο Σάμροκ αναμένεται να έχει ένα δύσκολο έργο. Τους φιλοξενούμενους τους ευνοεί κα η πρόσφατη παράδοση καθώς ανεξαρτήτως έδρας έχουν 9 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια.

Στη Β Βραζιλίας η φόρμα δείχνει ξεκάθαρα Γκουαρανί στο ματς με την Κονφιάνσα. Η Γκουαρανί έρχεται από τρεις σερί νίκες, τη στιγμή που η Κονφιάνσα τις τελευταίες 10 αγωνιστικές κέρδισε μόνο τη Βίλα Νόβα. Η Γκουαρανί παραμένει αήττητη εκτός έδρας και επειδή οι αποδόσεις είναι καλές θα μπορούσαμε να ποντάρουμε και στο 2 DNB.

Στο άλλο βραζιλιάνικο, νομίζω ότι η Κοριτίμπα δεν πρόκειται να αλλάξει τις αγαπημένες της συνήθειες και θα φέρει ένα ακόμα under κόντρα στη Σαμπάιο Κορρέα. Η Κοριτίμπα έχει φέρει μόνο ένα over σε 10 αγωνιστικές σε ένα ματς που και τα τρία γκολ (2-1 τη Ρέμο) σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πρέπει να θυμίσουμε επίσης ότι η Κοριτίμπα με τη Σαμπάιο έχουν δεχθεί τα λιγότερα (5) γκολ στην κατηγορία.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ