ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΛΛΩΝ ΓΚΟΛ

Καλημέρα. Διανύουμε μια «νεκρή» στοιχηματικά περίοδο λόγω των προγραμματισμένων χειμερινών – εορταστικών διακοπών σε πολλές χώρες, αλλά και λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Δυστυχώς έτσι όπως πάνε τα πράγματα, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα υπάρξει διακοπή σε αρκετά πρωταθλήματα διότι τα κρούσματα πληθαίνουν. Η μετάλλαξη «Όμικρον» βλέπετε, μεταδίδεται σχεδόν αστραπιαία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα κρούσματα να πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα.

Σήμερα διεξάγονται πολύ λίγα παιχνίδια και ξεκινώντας από την Πρέμιερ, το πιθανότερο είναι η Μάντσεστερ η οποία έχει μείνει πάρα πολύ πίσω στη βαθμολογία, να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε μια ομάδα που έχει πληγεί από τον κορωνοϊό το τελευταίο διάστημα. Αυτή είναι η Μπέρνλι η οποία από την αρχή της σεζόν έχει καταφέρει να σημειώσει μόνο μία νίκη και αυτήν απέναντι στη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ.

Στην Τσάμπιονσιπ η Στόουκ προσπαθεί και επιδιώκει να παραμείνει κοντά στις θέσεις των play off και με όπλο την καλή της άμυνα μπορεί να τα καταφέρει. Σήμερα παίζει με την ουραγό Ντέρμπι που είναι ανεβασμένη μεν, υποδεέστερη δε. Η απόδοση του άσσου υποχωρεί και αυτό είναι κάτι που το περίμενα διότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια επιλογών για τους παίκτες.

Στην Πορτογαλία η Μπράγκα έχει τις δυνατότητες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της μέτριας Αρούκα που δεν είναι στα καλύτερά της. Η Μπράγκα εδώ και 13 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την Πόρτο και τη Μπενφίκα και διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ. Και εδώ βλέπουμε σημαντική πτώση της απόδοσης του φαβορί.

Το μεγάλο ντέρμπι όμως στην Πορτογαλία δεν είναι άλλο από το Πόρτο – Μπενφίκα, που διεξάγεται στις 23.00μμ ώρα Ελλάδος. Για μία ακόμη χρονιά οι δύο αυτές ομάδες ξεχωρίζουν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ διαθέτουν και με τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες, τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία.

Η Μπενφίκα μέσο όρο πετυχαίνει πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Στις τέσσερις τελευταίες νίκες της στο πρωτάθλημα, έβαλε συνολικά 24 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή, έξι ανά αναμέτρηση! Παρεμφερείς είναι και οι επιδόσεις της Πόρτο που και αυτή έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια. Εγώ αδυνατώ να εντοπίσω το φαβορί της αναμέτρησης, οπότε αποφάσισα να ρισκάρω ποντάροντας στον συνδυασμό του g-g με το over. (2.15 στον STOIXIMAN.GR) Δεν θα απέκλεια μάλιστα και μια ισοπαλία με πολλά γκολ της τάξεως του 2-2 π.χ. Έξω πάντως πέφτει ο άσσος ο οποίος έχει φτάσει στο 1.70. Εγώ πάντως δεν θα κόντραρα τη Μπενφίκα σε μια τόσο χαμηλή απόδοση…

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο από το σημερινό πρόγραμμα που να είναι άξιο λόγου και στοιχηματισμού. Πορευόμαστε με λίγα, παίζοντας λίγα και αναμένοντας τις… καλύτερες μέρες.

Καλή τύχη και για οτιδήποτε άλλο τα λέμε στο Live μέσα από το bookenemylive.com.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ