ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΜΕ ΑΝΑΒΟΛΕΣ…

Καλημέρα. Με όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια, οι ευχές για την έλευση του νέου έτους περιορίζονται αποκλειστικά σε μία… Υγεία, υγεία, υγεία!

Για εμάς που παίζουμε στοίχημα θα προσθέσω και την… τύχη που είναι αναγκαία και απαραίτητη.

Μακάρι το 2022 – για αρχή – να είναι καλύτερο από το 2021 και από εκεί και πέρα βλέπουμε για κάτι παραπάνω… Μην είμαστε και πλεονέκτες…

Στα δικά μας τώρα, για μία ακόμη φορά υπάρχουν πολλές αναβολές. Όλη την εβδομάδα δεν κάνω άλλη δουλειά από το να κυκλώνω και το να… ξεκυκλώνω παιχνίδια και σημεία.

Η Τότεναμ παρουσιάζεται βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό και σήμερα φιλοξενείται από την ντεφορμέ Γουότφορντ η οποία έρχεται από πέντε σερί ήττες έχοντας δεχθεί συνολικά 15 γκολ. Πρόκειται για λονδρέζικο ντέρμπι στο οποίο πρόκειται να επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι.

Στη Λιγκ 1 η Μίλτον διαθέτει μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις της κατηγορίας. Σήμερα έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στην προβληματική Τζίλιγχαμ η οποία έρχεται από πέντε συνεχόμενες ήττες με τέρματα 2-12!

Η Όξφορντ διατηρεί και αυτή το προβάδισμα απέναντι στην ελλιπή και ντεφορμέ Τσέλτεναμ που στα τελευταία πέντε παιχνίδια της δέχθηκε συνολικά 14 γκολ. Έχει μια από τις χειρότερες άμυνες και η Όξφορντ είναι πολύ καλή στην έδρα της. Σημειώστε ότι οι γηπεδούχοι τις τελευταίες 11 αγωνιστικές ηττήθηκαν μόνο από την ισχυρή Γουίγκαν δύσκολα στο φινάλε.

Στη Λιγκ 2 η πρωτοπόρος Φόρεστ Γκριν έχει ξεχάσει τι πάει να πει ήττα. Εδώ και 15 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από τη Σουίντον και διαθέτει με διαφορά την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Έχει πετύχει σχεδόν τα τριπλάσια (!) γκολ από τη Στίβενειτζ. (43 έναντι 16). Οι φιλοξενούμενοι παραπαίουν και έχουν τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις μετά από τη Χάρτλπουλ.

Δυστυχώς τα υπόλοιπα πέντε ματς που είχα σημειώσει για να αναλύσω, αναβλήθηκαν, οπότε η αρχή του νέου έτους θα μας βρει με λίγα και – ελπίζω – καλά.

Έχετε τις θερμότερες ευχές από όλο το επιτελείο του bookenemy.com για ένα ήσυχο και… ανώδυνο 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ