ΝΤΑΝΤΑΛΚ… Η ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ!

Καλημέρα και καλό μήνα. Καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιά! Σήμερα διεξάγονται αρκετά φιλικά παιχνίδια και σίγουρα αυτό που συγκεντρώνει το υψηλότερο ενδιαφέρον είναι η αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ιταλία που θα διεξαχθεί στη Νίκαια, στο Αλιάνζ Ριβιέρα. Αυτό που έχω να πω για το συγκεκριμένο ματς είναι ότι ο άσσος του έχει δεχθεί τα περισσότερα στοιχήματα από οποιοδήποτε άλλο φιλικό παιχνίδι που γίνεται σήμερα.

Στην Πρέμιερ Ιρλανδίας η Κορκ είναι κυριολεκτικά αλάνθαστη στην έδρα της, αφού συμπλήρωσε 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 15-1! Σήμερα υποδέχεται την Γουότερφορντ η οποία συμπλήρωσε οκτώ under σε 10 παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Αν δηλαδή το δούμε βάσει αριθμών και στατιστικής, τότε είναι λογικό να οδηγηθούμε προς το συνδυασμό του άσσου με το under. Κάτι όπως το 2-0 του πρώτου γύρου δηλαδή…

Η Σάμροκ παραμένει μια μεγάλη ομάδα, αλλά φέτος δεν έχει καμία σχέση αγωνιστικά με την πρωτοπόρο Ντάνταλκ που… «σκίζει». Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα με συντελεστή τερμάτων 15-2. Διαθέτουν με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, τόσο την παραγωγικότερη επίθεση όσο και την καλύτερη άμυνα. Δεν γίνεται να μην συνεχίσω να τους στηρίζω όσο εξακολουθούν να αγωνίζονται με τόσο μεγάλη υπευθυνότητα και συνέπεια…

Στην αναμέτρηση της Μπρέι με τη Σεντ Πάτρικς θα αποφύγω το πολύ χαμηλό διπλό του 1.30 και θα προτιμήσω το over του 1.60. Η Μπρέι βλέπετε, δέχεται πάρα πολλά γκολ και για του λόγου το αληθές αρκεί να σας ενημερώσω ότι διαθέτει τη χειρότερη άμυνα με 16 γκολ διαφορά από τον δεύτερο! Στα παιχνίδια της Σεντ Πάτρικς τον τελευταίο καιρό σημειώνονται πολλά γκολ…

Στη Φινλανδία βρίσκουμε σε αρκετά υψηλές αποδόσεις το over στον αγώνα της Ροβανιέμι με την Ελσίνκι. Οι δύο πρωτοπόροι όμως, παράγουν φάσεις και σημειώνουν εύκολα το γκολ. Μάλλον θα ακολουθήσω τα πολλά τέρματα εδώ.

Στη Β Βραζιλίας η έως τώρα πορεία της Αβάι και της Κρισιούμα είναι αυτό που λέμε… «καμία σχέση». Η Αβάι έρχεται από έξι αποτελέσματα χωρίς ήττα με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ η Κρισιούμα από την αρχή της σεζόν μετρά έξι ήττες και μια ισοπαλία σε επτά αγώνες. Η κατάσταση δεν βλέπω να στρώνει και δικαιολογημένα απόψε προβάλλεται ως το φαβορί της αναμέτρησης η γηπεδούχος ομάδα.

Στο Εκουαδόρ τέλος, λογικά η Ελ Νασιονάλ που το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει αγωνιστικά, θα επιβληθεί της ουραγού Κουένσα η οποία δεν έχει νίκη εκτός έδρας (0-1-6). Γενικότερα πάντως η πορεία που πραγματοποιεί φέτος είναι κάκιστη, αφού μετρά μόνο μία νίκη σε 15 αγωνιστικές.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο LIVE μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] MUNDIAL 2018

Σε ρυθμούς Μουντιάλ αρχίζουμε να μπαίνουμε σιγά σιγά και το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει μια τεράστια γκάμα  στοιχημάτων για όλα τα γούστα.

Μεταξύ άλλων προσφέρει:

– Νικητής/Πρώτος Σκόρερ

– Πρώτος στις Ασίστ

– Παίκτης που θα δεχθεί τις περισσότερες κάρτες στη διοργάνωση

– Τόμας Μίλλερ να σπάσει το ρεκόρ του γρηγορότερου γκολ της διοργάνωσης (11 δευτερόλεπτα)

– Τουλάχιστον ένα γκολ της Γερμανίας να ακυρωθεί με το VAR

 – Καλύτερο γκολ στη διοργάνωση

– FIFA Χρυσό Γάντι

– Η2Η Σκόρερς Λ. Μέσι – Κρ. Ρονάλντο

– Να κερδίσει όλα τα ματς του ομίλου (ομάδα)

– Να αποκλειστεί στα πέναλτι

– Ομάδα που θα δεχθεί τις περισσότερες κάρτες στη διοργάνωση

– Συνολικά Γκολ (Over/Under) με Κεφαλιά

– Συνολικά αυτογκόλ στη διοργάνωση

– Συνολικά γκολ – στην παράταση

– Συχνότερο σκορ στη διοργάνωση

– Αριθμός Κίτρινων Καρτών (με παράταση)

– Συνολικός αριθμός παρατάσεων στη διοργάνωση (Over/Under)

– Αναμετρήσεις που θα κριθούν στη διαδικασία των Πέναλτι (Over/Under)

– Εύστοχα Πέναλτι (Παράταση και Πέναλτι)

– Χατ-τρικ

– Διαιτητής του τελικού

– Ρεκόρ γρηγορότερης αποβολής (56″)

– Εθνικό Πρωτάθλημα με τους περισσότερους παίκτες στον Τελικό

– Σύλλογος με τους περισσότερους παίκτες στον Τελικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ