ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

Καλημέρα. Συνηθίζουμε καθημερινά να ασχολούμαστε κυρίως με ένα πρωτάθλημα. Σήμερα θα είναι το Ισλανδικό, οπού θα συνδυάσουμε κάποια σημεία με τα πολλά γκολ.

Η Γκριντάβικ (φωτο) φιλοξενείται από την Όλαφσβικ που έχει 9 ήττες και μια ισοπαλία σε 10 αγωνιστικές με τέρματα 12-36. Εκτός ενός, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της έχουν λήξει στο over. Η Γκριντάβικ είναι ομάδα που πετυχαίνει πολλά τέρματα και έτσι αποφάσισα να συνδυάσω το διπλό με το over 3.5 γκολ.

Στον αγώνα της Βεστμανάεϊγιαρ με την Γκρότα θα συνδυάσω τον άσσο με τον over 2.5 γιατί οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τόσο… τρύπια άμυνα όσο οι προηγούμενοι. Έρχονται όμως από 7 over σε 8 αγωνιστικές και οι γηπεδούχοι βάζουν πολύ εύκολα γκολ.

Η Θορ έχει χτίσει μια εξαιρετική παράδοση απέναντι στην Θροτούρ καθώς συμπλήρωσε 10 νίκες στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Και εδώ όμως θα μπορούμε στην διαδικασία του συνδυασμού, καθώς μας το επιτρέπουν οι επιδόσεις των δύο ομάδων. Η συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων της Θορ τελειώνει στο over και το g-g. Η δε Θροτούρ μετρά 9 over σε 10 αγωνιστικές.

Θα κλείσουμε με την αναμέτρηση της Αφτουρέλντινγκ με τη Φραμ. Οι φιλοξενούμενοι με 9 νίκες και μια ισοπαλία προπορεύονται μετά από 10 αγωνιστικές. Επειδή μέσο όρο σημειώνουν πάνω από 3 γκολ ανά αναμέτρηση, θα προσθέσω και εδώ το over.

Αφήνουμε την Ισλανδία για να περάσουμε στην Ιρλανδία όπου η Ντέρι μετρά δεκαέξι 2-3 γκολ σε 19 αγωνιστικές! Τα 2-3 γκολ τα επιβεβαιώνει συχνά και η Σεντ Πάτρικς. Εγώ δεν συμφωνώ με τον μεγάλο φαβοριτισμό των γηπεδούχων, οπότε εκ των πραγμάτων οδηγούμαι σε αυτή την επιλογή.

Η Φιν Χαρπς τα τελευταία χρόνια κερδίζει σχεδόν πάντα την Γουότερφορντ αφού ανεξαρτήτως έδρας μετρά 12 νίκες σε 14 παιχνίδια. Η Γουότερφορντ έχει μια κάκιστη άμυνα με 39 γκολ παθητικό, γι΄αυτό εκτός από τον άσσο θα μπορούσαμε να δούμε και εδώ το over.

Με τον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα τέλος, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθούμε γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ δύο… απελπισμένων ομάδων. Αν το δω καθαρά παικτικώς, αλλά και με βάσει την προϊστορία όπου η Κολομβία έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις τελευταίες 17 αναμετρήσεις τους, τότε αυτή είναι που έχει το πλεονέκτημα για τη νίκη.

Καλή τύχη.

Υ.Γ. Αν θέλετε να αποφύγετε περιττά…. άγχη ή αν δεν έχετε πρόσβαση στο στοίχημά σας την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα, η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] έχει καθιερώσει το αυτόματο cash out.  Με αυτό μπορείτε να ορίσετε εσείς εκ των προτέρων σε ποιο ποσοστό κέρδους επιθυμείτε να κλείσει το στοίχημά σας χωρίς να χρειαστεί να μπείτε οι ίδιοι σε αυτή τη διαδικασία. Πιστέψτε με, πολλές φορές μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ