ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η Γ Γερμανίας επέστρεψε μετά από απουσία ενός μήνα ακριβώς. Πριν από τη διακοπή η Ουντερχάκινγκ βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα, καθώς σκορπούσε τεσσάρες και πεντάρες στο διάβα της. Έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 20 αγωνιστικές, ενώ διαθέτει και την παραγωγικότερη επίθεση (42 γκολ) στην κατηγορία. Σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Άαλεν, που παραμένει για 10 σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο. Έχει πετύχει μόλις τρεις νίκες σε 20 ματς, ενώ διατηρεί και τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι μετά από πολυήμερη διακοπή καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί και φειδωλοί. Σίγουρα πάντως τα εως τώρα δεδομένα δείχνουν την αήττητη μακριά από την έδρα της, Ουντερχάκινγκ…

Στη Β Ιταλίας η Βερόνα υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της τη νεοφώτιστη Κοζέντσα που διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (14 γκολ). Οι ανώτεροι και εμπειρότεροι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Στη Β Ολλανδίας η Βααλβάικ έχει βρει ρυθμό με τέσσερις νίκες σε 5 παιχνίδια. Σκοράρει… ανελέητα και απόψε φιλοξενείται από την αδύναμη Γιόνγκ Ουτρέχτη που έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Στην Πορτογαλία επιλέγω το Χ του ημιχρόνου στην αναμέτρηση της Φεϊρένσε με την Γκιμαράες. Οι γηπεδούχοι που έχουν τα περισσότερα under στο πρωτάθλημα, διαθέτουν και τη χειρότερη επίθεση. Δεν σημειώνουν γκολ σε πρώτο ημίχρονο για 8 σερί παιχνίδια. Η δε Γκιμαράες στηρίζεται κυρίως στην καλή της άμυνα και όχι στην επιθετική της… δεινότητα. Και αυτή δεν πετυχαίνει γκολ σε πρώτο ημίχρονο εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Έξω ποντάρεται και πέφτει το διπλό, αλλά προσωπικά θα προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου…

Στην Τουρκία η εξαιρετική Μπασακσεχίρ οδεύει προς την υπέρβαση και την κατάκτηση του τίτλου. Η αλήθεια είναι πως φέτος είναι όλα ευνοϊκά για αυτήν, καθώς από τις μεγάλες ομάδες τόσο η Φενέρ όσο και η Μπεσίκτας έχουν τεθεί νοκ άουτ. Η μόνη που το… παλεύει ακόμα είναι η Γαλατά και λογικά μεταξύ αυτών των δύο θα παιχτεί στο τέλος το πρωτάθλημα. Η Κασίμπασα έχει μια τεράστια απουσία απόψε, καθώς είναι τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Ντιάν που έχει πετύχει τα 20 από τα 37 γκολ της ομάδας!

Στο Ανκαραγκούτσου – Αλάνιασπορ θεωρώ ότι οι μπουκ υπερβάλουν με το 1.75 του διπλού. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά έχουν μόλις ένα βαθμό διαφορά από την αποψινή τους αντίπαλο που αποδυναμώνεται όταν απομακρύνεται από την έδρα της (1-1-6). Εδώ πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι η Αλάνιασπορ έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Η ομάδα της Άγκυρας έχει νέο προπονητή τον Καπλάν (φωτο), ενώ απόψε θα εγκαινιάσει και το νέο της γήπεδο. Απορρίπτω λοιπόν το διπλό του 1.75 και πάω ρισκάροντας στο 1Χ.

Στην Αργεντινή τέλος, επιλέγω το Under και το Χ του ημιχρόνου στην αναμέτρηση Κολόν Σάντα Φε – Αρχεντίνος Τζούνιορς. Η αήττητη εντός Κολόν, μετρά 5 στα 7 under, ενώ η Αρχεντίνος που έχει τη χειρότερη επίθεση αλλά και μια από τις καλύτερες άμυνες, συμπλήρωσε 6 under σε 7 παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Καλή τύχη και τα λέμε στη συνέχεια της ημέρας στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ