ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΝΔΗ

Καλημέρα. Είχα ετοιμάσει ολόκληρη ανάλυση για τον τελικό του κυπέλου που ήταν να διεξαχθεί σήμερα, αλλά τελικά το ματς αναβλήθηκε λόγω κρούσματος κορωνοϊού στον Ολυμπιακό (ίσως και όχι μόνο για αυτό), οπότε θα κάνω… save το κείμενο και θα το ξαναβγάλω αν και εφόσον γίνει κάποια στιγμή το ματς.

Ας περάσουμε κατευθείαν στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας που παρουσιάζει αρκετά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Θα ξεκινήσουμε από το Βέλγιο όπου η Γάνδη με νέο προπονητή τον Ρουμάνο Μπόλονι (φωτο) θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη της νίκη τη φετινή σεζόν απέναντι στη Μαλίν και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει διότι έχει σαφώς καλύτερο ρόστερ αλλά και την παράδοση με το μέρος της. Η απόδοση του άσσου υποχωρεί και αυτό ήταν κάτι που το ανέμενα…

Στη Β Ολλανδίας η Γκόου Αχέντ δείχνει να έχει προβάδισμα έναντι στην Ντόρντρεχτ που δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα φέτος. Θυμίζω ότι η Ντόρντρεχτ πέρσι είχε μόλις δύο νίκες σε 14 παιχνίδια στην έδρα της! Τα δύο τελευταία χρόνια η Γκοου Αχέντ περνά νικηφόρα από εκεί μέσα και πιθανότατα να πράξει το ίδιο και φέτος. Το διπλό πληρώνει 2.05 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να εμπιστευτούμε σε τιμές της τάξεως του 1.45 τους πιτσιρικάδες του Άγιαξ. Φέτος αποχώρησαν οι περισσότεροι βασικοί ποδοσφαιριστές από την περσινή καλή ομάδα του και η Ρόντα είναι ένας ιστορικός σύλλογος που δεν νομίζω ότι έχει να φοβηθεί κάτι. Προσοχή λοιπόν…

Στην Τσεχία η Βικτόρια Πλζεν έχει βρει τον τρόπο να μην χάνει στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς αφού καταφέρνει να διατηρεί το αήττητο για 13 συνεχόμενα χρόνια! Ανεξαρτήτως έδρας η πρόσφατη παράδοση είναι 13-4-0 υπέρ της και επειδή ούτως ή άλλως διαθέτει καλύτερη ομάδα, θα ρισκάρω στο διπλό της που δίνει δυάρι στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Ο αγώνας ανάμεσα στην Παρντούμπιτσε και την Τέπλιτσε διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο και επειδή η τυπικά φιλοξενούμενη έχει φτιάξει αρκετά καλή ομάδα φέτος, θεωρώ ότι μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Επειδή όμως ακόμα είναι νωρίς για… μαγκιές, θα προτιμήσω την ασφάλεια του 2 DNB που δεν πληρώνει και άσχημα…

Στη Ρωσία η Λοκομοτίβ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και αυτό βοηθά σήμερα τη Ζενίτ στην μεταξύ τους αναμέτρηση…

Η Ντιναμό Μόσχας αντιμετωπίζει τη ντεφορμέ Ούφα που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στην έδρα της. Θυμίζω ότι από το 2014 που η Ούφα ανέβηκε κατηγορία, η Ντιναμό έχει τέσσερα διπλά και μία ισοπαλία εκεί μέσα. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από σπουδαία νίκη επί της Ζενίτ και το διπλό πληρώνει δυάρι στην SPORTINGBET.GR.

Βίοι… αντίθετοι για την Ρουμπίν Καζάν και την Ταμπόφ, καθώς οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο νίκες και οι φιλοξενούμενοι από 4 ήττες σε 5 παιχνίδια. Πιστεύω λοιπόν ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να επικρατήσουν όπως το έπραξαν και πέρσι.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει κάνει η αήττητη εως τώρα Σότσι η οποία απόψε φιλοξενεί τη μέτρια Ουράλ. Με τη φόρα που έχουν πάρει οι γηπεδούχοι μπορούν να πετύχουν μια ακόμα νίκη.

Στη Σουηδία η ομάδα με την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση (20 γκολ) είναι η Νόρκεπινγκ και η ομάδα με τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση είναι η Έρεμπρο. Σήμερα παίζουν μεταξύ τους και από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έχουν απουσίες, θα ποντάρω στο διπλό.

Στη Β Σουηδίας η νεοφώτιστη Ούμεα έχοντας τη χειρότερη επίθεση, μετρά μόνο δύο νίκες σε 14 αγωνιστικές. Απέναντι στην ανώτερη Μπράγκε που έχει ισχυρή έδρας, αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Ο άσσος πληρώνει 2.06 στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”].

Η άλλη νεοφώτιστη η Ακρόπολις τα πηγαίνει περίφημα καθώς παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα στην έδρα της. Σήμερα φιλοξενεί την προτελευταία Λιουνγκσκίλε που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία (0-2-5). Οι γηπεδούχοι δέχονται δύσκολα το γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα…

Στη Νορβηγία η σαφώς ανώτερη Οντ λογικά θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ασταθή Μιοντάλεν.

Η πρωτοπόρος Μπόντο Γκλιμτ όμως είναι αυτή που σπάει όλα τα κοντέρ και τα ρεκόρ, καθώς έκλεισε τον πρώτο γύρο με 13 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 15 αγωνιστικές έχοντας με μεγάλη διαφορά την παραγωγικότερη επίθεση. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι μέσο όρο σημειώνει σχεδόν 4 γκολ ανά αναμέτρηση! Γι΄αυτό άλλωστε και τα 15 παιχνίδια της έληξαν στο over! Δεν γίνεται λοιπόν για μια ακόμα φορά να μην συνδυάσω την πιθανή νίκη της με τα πολλά τέρματα στο αποψινό παιχνίδι της με την μέτρια έως τώρα Σάρπσμποργκ.

Πιθανή… μικροέκπληξη βλέπω στον αγώνα της Σταρτ με την Άαλεσουντ για τρεις λόγους. α) η Σταρτ έχει μόνο δύο νίκες σε 8 ματς στην έδρα της, β) η Αάλεσουντ έχει υποστεί μόνο μία ήττα την τελευταία οκταετία εκεί μέσα. γ) όπως ίσως να διαβάσατε στις αλλαγές προπονητών, σήμερα κάνει ντεμπούτο νέος τεχνικός για τους φιλοξενούμενους. Σκεφτόμουν λοιπόν έναν συνδυασμό του 2 DNB με το over καθώς και οι δύο ομάδες έρχονται από 6 σερί over!

Τα πολλά γκολ τα συνηθίζουν τόσο η Σάντεφιορντ όσο και η Κρίστιανσουντ που απόψε θα βρεθούν αντιμέτωπες. Και οι δύο έρχονται από 5 σερί over και g-g μαζί, ενώ η Κρίστιανσουντ συνολικά μετρά 12 over σε 15 αγωνιστικές. Εδώ λοιπόν είμαι πρόθυμος να συνδυάσω το over με το g-g…

Στη Β Νορβηγίας η Σόγκνταλ συνεχίζει την… ξέφρενη το τελευταίο διάστημα πορεία της και πιστεύω ότι ούτε τώρα θα… φρενάρει απέναντι στην πολύ μέτρια εως τώρα Κονγκσβίγκερ.

Η νεοφώτιστη Ογιεγκάρντεν που μετρά μόνο μία νίκη στο γήπεδό της, δεν νομίζω ότι θα απειλήσει την ανώτερη και εμπειρότερη Λίλεστρομ που ξαναβρήκε τη φόρμα της.

Η Ρανχάιμ διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία και είναι χαρακτηριστικό ότι στις τελευταίες τρεις νίκες της έβαλε δύο εξάρες και μια πεντάρα! Άσχημα τα… νέα λοιπόν για την ντεφορμέ ΚΦΟΥΜ Όσλο που παραμένει χωρίς νίκη πάνω από ένα μήνα. Ο άσσος της ανώτερης Ρανχάιμ θα συνδυαστεί με το over μιας και οι γηπεδούχοι έχουν 12 στα 12 over από την αρχή της σεζόν!

Στη Βουλγαρία στο ντέρμπι της Σόφιας ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τη Σλάβια, το… αφεντικό είναι η ΤΣΣΚΑ η οποία συμπλήρωσε 16 νίκες στις 18 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Της εύχομαι να τις… εκατοστίσει.

Στην Κίνα τέλος η Κουανγκτσόου Εβεργκράντε εκτός έδρας έχει 3 νίκες και μια ισοπαλία σε 4 ματς. Διατηρεί καλή παράδοση με αντίπαλο την Σανχάι Σένχουα ενώ στα υπόψη έχουμε και το over, διότι οι γηπεδούχοι έχουν 3 στα 3 εντός και οι φιλοξενούμενοι 4 στα 4 εκτός.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]: ΤΟΡΟΝΤΟ – ΜΠΟΣΤΟΝ (1.80 – 2.24)

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρει η [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] τον σημερινό πρώτο αγώνα των προημιτελικών του ΝΒΑ για τις δύο ομάδες.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ