ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αυτά που έγιναν χθες στην Τούμπα σίγουρα δεν είναι πρωτόγνωρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς στο παρελθόν τα έχουμε δει να γίνονται κατ’ επανάληψη. Κατά την προσωπική μου άποψη αν θέλουμε κάποια στιγμή να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα, θα πρέπει η νομοθεσία να γίνει… αφόρητα πιο αυστηρή όχι ως προς τους συλλόγους, αλλά ως προς τα άτομα που κάνουν τις παραβατικές πράξεις. Έμαθα ότι ο χθεσινός δράστης συνελήφθη και πως δεν έχει… λευκό ποινικό μητρώο καθώς στο παρελθόν δημιούργησε και πάλι έκτροπα. Ας τον χώσουν λοιπόν μέσα, να ξαναδεί το φως του ήλιου σε 2-3 χρονάκια και θα σας πω εγώ μετά τόσο αυτός όσο και οι φίλοι του αν θα ξαναπατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο ή αν θα ξαναδημιουργήσουν επεισόδια.

Οι σύλλογοι δεν ευθύνονται για μεμονωμένες κινήσεις και ενέργειες κάποιων ανόητων ανθρώπων που ανά πάσα στιγμή μπορούν να πετάξουν ένα αντικείμενο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Καταρχάς, όσοι έχουμε πάει έστω και ελάχιστες φορές στο γήπεδο, γνωρίζουμε ότι αυτά συμβαίνουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Απλά οι δράστες δεν είναι πάντα… εύστοχοι. Έτυχε ο χθεσινός οπαδός του ΠΑΟΚ να πετύχει… διάνα με το ρολό που πέταξε και να μην ξεκινήσει ποτέ το ματς. Τώρα αν είναι οι πρωταθλητές να κρίνονται από την ευστοχία ή μη κάποιων ηλίθιων οπαδών τους, νομίζω ότι αυτό δεν είναι σωστό ούτε θεμιτό.

Έχω ξαναπεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν συμφωνώ με την αφαίρεση βαθμών διότι οι πόντοι αυτοί αποκτήθηκαν με αίμα, δάκρυα και ιδρώτα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους από τους ποδοσφαιριστές των εκάστοτε ομάδων… Ζητώ λοιπόν την αυστηροποίηση των ποινών και την τήρηση των νόμων απέναντι στους οπαδούς των ομάδων. Αν και εφόσον οι αθλητικοί δικαστές κρίνουν ότι φέρει ευθύνη και η όποια διοίκηση, τότε ας τιμωρηθεί με ένα βαρύτατο πρόστιμο που θα… «πονέσει» ιδιαίτερα την τσέπη του προέδρου της. Θα πρέπει όμως να σταματήσει το φαινόμενο να κρίνονται οι τίτλοι στα γραφεία και όχι στους αγωνιστικούς χώρους…

Η αλήθεια είναι ότι είχα προαποφασίσει να ποντάρω στο αποψινό διπλό της ΑΕΚ όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Τούμπας. Τώρα όμως που ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών, αναθεώρησα λίγο τα πράγματα, διότι αρχίζει να αποκτά ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου ακόμα και ο Ατρόμητος! Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να πάρει το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στην πορεία δεν έχει δύσκολο πρόγραμμα και τον ΠΑΟΚ τον έχει στο Περιστέρι. Αν δείτε με ποιες ομάδες παίζει τις υπόλοιπες επτά αγωνιστικές, θα διαπιστώσετε ότι άνετα μπορεί να κάνει έξι νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Αν καταφέρει να κερδίσει και τον ΠΑΟΚ, τότε όντως μπορεί να φτάσει την τελευταία αγωνιστική να διεκδικεί ακόμα και τον τίτλο. Αυτό βέβαια θα συμβεί μόνο αν και εφόσον τιμωρηθεί, τόσο με αφαίρεση βαθμών όσο και με την διεξαγωγή των επόμενων αγώνων του κεκλεισμένων των θυρών η ομάδα της Θεσσαλονίκης… Θα αφήσω λοιπόν στην άκρη το διπλό και θα ποντάρω στο Χ του ημιχρόνου που φέρνει συνεχώς και αδιαλείπτως ο Ατρόμητος από τη στιγμή που μπήκε το νέο τέλος. (1.88 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ με το που την ανέλαβε ο Πέτερ Στέγκερ άλλαξε τελείως αγωνιστικό προφίλ και πλέον συμπλήρωσε ένα αήττητο 8 αγωνιστικών. Δεν νομίζω λοιπόν ότι θα σκοντάψει ούτε απέναντι στη μέτρια Άουγκσμπουργκ που το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά.

Η Νάπολι ενδέχεται να παρουσιάσει μια κόπωση επειδή είχε και το ματς με τη Λειψία για το Europa League. Θα επιδιώξει όμως μια ακόμη επαγγελματική νίκη, από αυτές που συνηθίζει φέτος όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Σας θυμίζω ότι η Νάπολι έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην Ευρώπη με 11 νίκες και μία ισοπαλία σε 12 αγωνιστικές, με συντελεστή τερμάτων 25-7. Συνδυάζω λοιπόν το διπλό με το under επί του προκειμένου.

Στην Ισπανία οι μπουκ αποφάσισαν να δώσουν εμφανές προβάδισμα σε μια ομάδα που μετρά μόλις τρεις νίκες σε 24 αγωνιστικές. Αναφέρομαι στη Λεβάντε που παραμένει χωρίς τρίποντο για 12 σερί παιχνίδια! Υποδέχεται την σαφώς ισχυρότερη Μπέτις που έχει ήδη 10 νίκες στο ενεργητικό της. Η ομάδα της Σεβίλλης έχει δύο σερί διπλά εκεί μέσα και αδικείται ξεκάθαρα από το σετ των αποδόσεων.

Στην Β Ολλανδίας οι πιτσιρικάδες του Άγιαξ σπάνε όλα τα κοντέρ με την επιθετική τους δεινότητα. Μακριά από την έδρα τους, συμπλήρωσαν 13 over σε ισάριθμα παιχνίδια και εννοείται ότι αυτή είναι η υψηλότερη επίδοση σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σήμερα παίζουν εκτός έδρας με την Γιονγκ Ουτρέχτη που διατηρεί τη χειρότερη άμυνα. Δεν θα σταθώ στο over 2.5 αλλά στο over 3.5 γκολ, καθώς αν ανοίξει νωρίς το σκορ θα ακολουθήσει… λαϊκή πανήγυρις.

Σέβομαι τη φόρμα και τη συνέπεια της Γκεντζ/λιγκι στην Τουρκία, αλλά όποιος έχει δει την μπάλα που παίζει φέτος αυτή η Μπασακσεχίρ, δεν νομίζω ότι θα διστάσει να ποντάρει στον άσσο της. Μέσα στο γήπεδό της είναι σχεδόν αλώβητη (8-1-1) ενώ οι φιλοξενούμενοι μακριά από την Άγκυρα έχουν κερδίσει μόνο την ουραγό Καραμπούκ. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στην κορυφή και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν.

Στην Πορτογαλία τέλος, δεν βλέπω εκπλήξεις καθώς λογικά τόσο η Μπράγκα όσο και η Σπόρτινγκ λογικά θα επικρατήσουν. Επειδή όμως οι αποδόσεις που τις συνοδεύουν είναι σχεδόν… αμελητέες, θα προτιμήσω να αφήσω τα δύο αυτά παιχνίδια για το live bet. Αν δηλαδή δεν έχουν καταφέρει να ανοίξουν το σκορ ως το 30ο λεπτό, από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς…

Καλή τύχη και η συνέχεια στο livebet στο twitter (@fontastsounis).

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι όσοι δεν έχετε λογαριασμό στο twitter μπορείτε να μας διαβάζετε και μέσα από το Bookenemy.com κλικάροντας εκεί που γράφει τα tweets του Φώντα.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΕΚ

Εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα* από τον αγώνα. Γιατί το στοίχημα σου αξίζει περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] .

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ