ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ…

Καλημέρα. Απόψε στις 21.00 διεξάγεται ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Το ματς θα το παρακολουθήσω ευχάριστα και θα περιοριστώ σε… ευχολόγια, λέγοντας να κερδίσει ο καλύτερος… Στοιχηματικά δεν θα με απασχολήσει καθόλου αυτό το παιχνίδι, διότι ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο που τελειώνουν τα πρωταθλήματα της μισής Ευρώπης δεν έχω χρόνο για… περιττές πολυτέλειες.

Τα περισσότερα πρωταθλήματα τελειώνουν αύριο και θα προβώ σε ειδική ανάλυση για αυτά. Σήμερα έχουμε λιγότερα πράγματα και όπως κάθε Σάββατο οι προτάσεις μου θα είναι επιγραμματικές.

Ειδικά σήμερα περιορίστηκα αποκλειστικά και μόνο σε ομάδες που έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Πρωταθλήματα (όπως τα Σκανδιναβικά) που έχουν αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά τους, δεν τα κοίταξα καν.

Εγώ πάντως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν πρόκειται να το κουνήσω από τον υπολογιστή μου. Θα είμαι όλη τη μέρα stand by γιατί όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, τα λεφτά είναι στο live. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά και εμπράκτως στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] εδώ και αρκετές μέρες.

Παρακάτω λοιπόν ακολουθούν οι επιγραμματικές προτάσεις. Αύριο Κυριακή θα έχουμε αναλύσεις για όλα τα πρωταθλήματα που μας αποχαιρετούν για φέτος. Εύχομαι καλή τύχη και κερδοφόρες επιλογές.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

17.00 ΙΣΤΛΙΧ – ΜΠΟΡΕΧΑΜ: 1

17.00 ΜΕΙΝΤΕΝΧΕΝΤ – ΧΑΛΙΦΑΞ: 2

17.00 ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΜΠΡΟΜΛΕΪ: 2

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

16.30 ΚΟΛΩΝΙΑ – ΣΑΛΚΕ: 1

16.30 ΟΥΝΙΟΝ – ΛΕΙΨΙΑ: 1

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Γ

14.30 ΜΕΠΕΝ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1

ΑΥΣΤΡΙΑ

18.00 ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΣΤΟΥΤΜ ΓΚΡΑΤΣ: 2

18.00 ΡΑΠΙΝΤ – ΛΙΝΤΣΕΡ: 1

ΣΛΟΒΑΚΙΑ

20.00 ΝΙΤΡΑ – ΖΕΜΠΛΙΝ: 2

20.00 ΣΕΡΕΝΤ – ΣΕΝΙΤΣΑ: 2

ΙΣΠΑΝΙΑ

19.00 ΕΛΤΣΕ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 1

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: Τελικός Eurovision με σούπερ προσφορά* & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Σήμερα στις 22:00 με τελικό Eurovision και την Stoiximan να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο και στην αγαπημένη διοργάνωση!

Ελλάδα; Check! Κύπρος; Check! Στεφανία και Έλενα Τσαγκρινού πέρασαν από τους ημιτελικούς και θα βρίσκονται στον μεγάλο τελικό της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου, για τον οποίο η Stoiximan έχει ετοιμάσει αποκλειστικό Fantasy τουρνουά αλλά και μία μεγάλη προσφορά*!

Δεν θα λείπει φυσικά το πλούσιο Live Betting αλλά και τα αμέτρητα ειδικά  στοιχήματα που είναι ήδη διαθέσιμα! Η επιλογή για νικητή “Ελλάδα ή Κύπρος” προσφέρεται στο 35.00, ενώ στο 3.50 συναντάμε την Έλενα Τσαγκρινού να τερματίσει στην πρώτη 5άδα και στο 2.50 την Στεφανία στην πρώτη 10άδα.

Πέρα από τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, υπάρχει και το Πες το κι Έγινε* όπου μέλη της [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] ζητούν το δικό τους στοίχημα το οποίο μετά είναι διαθέσιμο σε όλους. Όπως για παράδειγμα το να βρίσκονται Ελλάδα & Κύπρος στην τελική 10άδα, το οποίο προσφέρεται στο 4.50.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ