Νίκη ή σπίτι μας…

Καλημέρα. Στην Εθνική μας ταιριάζει μόνο μία πεντασύλλαβη λέξη για όσα συνέβησαν στο ματς με το Κόσοβο. – ΑΥ-ΤΟ-ΚΤΟ-ΝΙ-Α- Έχουμε αυτό το παλιό σύνδρομο που θέλει είτε παίζουμε τη Βραζιλία, είτε με το Γιβραλτάρ, να κλεινόμαστε πάντα πίσω στα τελευταία λεπτά του αγώνα σε περίπτωση που κερδίζουμε.

Αυτό ακριβώς πληρώσαμε και με τους κοσοβάρους, αφού έκανε… μπαμ ότι κάποια στιγμή θα δεχόμασταν γκολ έτσι όπως είχαμε γυρίσει όλοι πίσω από τη σέντρα. Για να μην σαν πω ότι αν είχε κανένα πεντάλεπτο ακόμα μπορεί και να χάναμε…

Εδώ σίγουρα φέρει ευθύνες και ο προπονητής ο οποίος άκουσε τα… εξ αμάξης, διότι μετά από αυτό το Χ, το έργο μας για πρόκριση έγινε εξαιρετικά δύσκολο.

Οι Σουηδοί έχουν 3 στα 3 με τέρματα 6-1, ενώ εμείς έχουμε τρεις στις τρεις ισοπαλίες. Αν σήμερα κλείσουμε καρέ ισοπαλιών, η διαφορά από τη δεύτερη θέση θα παραμείνει στους έξι, οπότε μετά ούτε με θαύμα δεν προκρινόμαστε.

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε τη νίκη και μόνο τη νίκη απέναντι σε μια ανώτερη από εμάς ομάδα.

Βέβαια όπως έχουμε ξαναπεί, η εθνική μας είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, οπότε για μένα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αυτό το αναφέρω διότι το διπλό της Σουηδίας έχει πάρει πάρα πολλά χρήματα με αποτέλεσμα η απόδοσή του να πέφτει παντού.

Στοιχηματικά η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι γέρνει προς το διπλό κυρίως για λόγους… ψυχολογίας. Δεν είναι μόνο η «σφαλιάρα» που φάγαμε από το Κόσοβο στο τελευταίο λεπτό, είναι και το γεγονός ότι οι Σουηδοί δεν αγχώνονται για τη νίκη αφού και με την ισοπαλία κατά 99% τερματίζουν εντός δυάδας.

Εμείς λοιπόν είμαστε αυτοί που πρέπει να κυνηγήσουμε την επίτευξη ενός τέρματος απέναντι σε μια ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με ανατροπή τους Ισπανούς!

Δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά η δική μου αισιοδοξία ή μη ούτε ή άλλως δεν θα άλλαζε τα δεδομένα της αναμέτρησης. Χ ημίχρονο – διπλό τελικό βλέπω, αλλά μην το πείτε παραπέρα… (στο 5.00 το έχει η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Από τα υπόλοιπα 11 ματς, τα 8 έχουν απόδοση έως 1.20 στο φαβορί! Τι ακριβώς να παίξεις σε αυτές τις αποδόσεις;

Στον αγώνα της Β Ιρλανδίας με την Ελβετία βλέπω γκολ-γκολ και over επειδή οι δύο αυτές ομάδες έχουν επιθετικό προφίλ. Οι Ελβετοί βέβαια είναι ανώτεροι, αλλά όχι τόσο για να ποντάρω στο 1.70.

Οι Βέλγοι θα πάνε ως συνήθως για το γνωστό… συνδυασμό της νίκης με τα πολλά τέρματα, αφού μέσο όρο πετυχαίνουν τέσσερα γκολ ανά αναμέτρηση. Η Λευκορωσία που έφαγε τρία γκολ από τους Ουαλούς την προηγούμενη αγωνιστική προσφέρεται για πολλά τέρματα.

Πολύ έχει παιχτεί και το διπλό της Αγγλίας, αλλά η Πολωνία έχει δείξει πολύ θετικά δείγματα έως τώρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι μετά από τους Βέλγους, είναι αυτοί που έχουν πετύχει τα περισσότερα (18) γκολ σε αυτά τα προκριματικά. Από το να ποντάρω λοιπόν στο 1.60 ενός αβέβαιου διπλού, θα προτιμήσω και εδώ τα πολλά τέρματα συνδυαστικά με το g-g.

Αυτά λοιπόν αναφορικά με τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά. Σήμερα θα περιοριστούμε αυστηρά σε αυτά καθώς δεν υπάρχουν παιχνίδια από άλλα αξιόπιστα πρωταθλήματα.

Καλή επιτυχία τόσο σε εμάς όσο και στην εθνική μας ομάδα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ