ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ… ΒΟΜΒΑ!

Καλημέρα. Σήμερα αφήνουμε το Champions League καθώς διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ας δούμε κάποια παιχνίδια από αυτά που έχουμε επιλέξει ανά όμιλο.

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στον 1ο όμιλο τα πάντα έχουν κριθεί οπότε δεν χρειάζεται να μπούμε σε καμιά διαδικασία πονταρίσματος.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στον 2ο όμιλο η Σέλτικ με τη Λειψία που έχουν από έξι βαθμούς θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση. Η Σέλτικ παίζει στη Νορβηγία με την αδιάφορη Ρόζενμποργκ που έχει ήδη αποκλειστεί με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η Λειψία παίζει στην Αυστρία με την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ που έχει ήδη προκριθεί με 4 στα 4 έως τώρα.  Η ανάγκη για βαθμούς των δύο αυτών ομάδων μας οδηγούν στα διπλά τους. Δεν μπορώ να μην υπενθυμίσω επίσης ότι η Σάλτσμπουργκ και η Λειψία έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη – χορηγό την Red Bull… (2.15 το διπλό στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”])

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στον 3ο όμιλο η Ζενίτ πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει την Κοπεγχάγη και να περάσει στην επόμενη φάση χωρίς να χρειάζεται να περιμένει την τελευταία αγωνιστική. (1.75 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στον 4ο όμιλο βρίσκω λανθασμένο το σετ των αποδόσεων στο Άντερλεχτ – Σπαρτάκ. Οι Βέλγοι βλέπετε, έχουν ήδη αποκλειστεί και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα όπου ακολουθεί το ντέρμπι με την πρωτοπόρο Γκενκ. Απόψε για μία ακόμη φορά αντιμετωπίζουν και πολλά προβλήματα απουσιών σημαντικότατων παικτών όπως είναι ο πρώτος σκόρερ Ντιματά, οι μέσοι Τρεμπέλ και Μπακάλι και οι αμυντικοί Νάχαρ και Κομπότ.  Η Σπαρτάκ μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση και από τη στιγμή που δεν έχει να χάσει κάτι, τουλάχιστον, πιστεύω ότι θα το προσπαθήσει. (7.00 η απόδοση του διπλού στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στον 5ο όμιλο η Άρσεναλ έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση και σήμερα θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της διότι ακολουθεί το ντέρμπι με την Τότεναμ. Δεν την ποντάρω λοιπόν στο 1.55 μέσα στην παγωμένη Ουκρανία όπου το θερμόμετρο βρίσκεται στους -10! Η Βόρσκλα μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες της…

ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Είναι η Μπέτις τόσο δυνατή για να προσφέρεται στο 1.60 απέναντι στον Ολυμπιακό; Οι έως τώρα επιδόσεις της στο πρωτάθλημα πάντως δεν δείχνουν κάτι τέτοιο… Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μην είναι το ίδιο ισχυροί όσο παλαιότερα, αλλά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα έχουν φάει με το κουτάλι και έχουν… καντάρια μεγαλύτερης εμπειρίας από την άπειρη Μπέτις. Το 1.60 λοιπόν είναι λανθασμένο και επίφοβο.

ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το μόνο που θα κράταγα είναι ο άσσος της Σπαρτάκ Μόσχας η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα βελτιωμένη από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Κόνονοβ. Η Ραπίντ Βιέννης αντιθέτως τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και στο αυστριακό πρωτάθλημα κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό!

ΟΓΔΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τα πάντα έχουν κριθεί οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε. Προσωπικά πάντως σκέφτομαι να κοντράρω το 1.65 της Άιντραχτ διότι το βρίσκω πολύ χαμηλό από τη στιγμή που θα βρεθεί στην έμπειρη Μαρσέιγ. Θα υπάρξουν εκατέρωθεν αλλαγές και η… μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε. (4.90 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

ΕΝΑΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο. Βάσει στατιστικής και μόνο επιλέγω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου και στα δύο παιχνίδια. Αν δηλαδή δούμε τα αποτελέσματα που έχουν φέρει έως τώρα η Μάλμε, η Γκενκ, η Σάρπσμποργκ και η Μπεσίκτας θα διαπιστώσουμε ότι συνήθως σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα, συνολικά στις τέσσερις αγωνιστικές οι ομάδες αυτές σημείωσαν 24 γκολ. Από αυτά τα 20 μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο!

ΔΕΚΑΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Κράσνονταρ θα κερδίσει την ουραγό και αδιάφορη Ακίσασπορ και μπορεί να το πράξει και από το ημίχρονο διότι οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ ευάλωτοι αμυντικά. Έχουν δεχθεί 12 γκολ σε τέσσερα ματς, ενώ και στην Τουρκία διατηρούν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα!

Όσο για τη Σεβίλλη τι να πω… Σκαρφάλωσε στην κορυφή του Ισπανικού πρωταθλήματος και πλέον μπορεί να κάνει όνειρα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου! Η αλήθεια είναι ότι με τα… χάλια που έχουν φέτος η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία σε κάποια… τρίτη ομάδα να μπει σφήνα και να πραγματοποιήσει τη δική της υπέρβαση. Και στην Ευρώπη τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά έχω την αίσθηση ότι πλέον έχουν… ξελογιαστεί με την προοπτική της κατάκτησης του ισπανικού τίτλου.

Την Κυριακή η Σεβίλλη παίζει εκτός έδρας με την πολύ καλή φέτος Αλαβές και ίσως οι παίκτες του Πάμπλο Ματσίν έχουν το μυαλό τους και σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ποντάρω λοιπόν στο διπλό του 1.70 καθώς ούτως ή άλλως και η Σταντάρ Λιέγης είναι αρκετά καλή στην έδρα της.

ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η χαμηλή απόδοση του Χ στο Αστάνα – Ντιναμό Κιέβου οφείλεται στο γεγονός ότι με την ισοπαλία ουσιαστικά περνούν στην επόμενη φάση και οι δύο ομάδες. Έχω την εντύπωση μάλιστα ότι όσο περνά ή ώρα τόσο θα πέφτει η απόδοση αυτής της ισοπαλίας… (2.50 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λέτε να πάνε οι Παοκτζήδες και να βάλουν καμιά… βόμβα στο Σάμφορντ Μπριζ στο Λονδίνο; Τα πράγματα έχουν ως εξής: Η Τσέλσι – που έρχεται από ήττα στο ντέρμπι με την Τότεναμ – έχει προκριθεί ήδη καθώς μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αυτό της επιτρέπει την πολυτέλεια να μην αγωνιστούν οι βασικοί ποδοσφαιριστές της στον αποψινό αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μεριά, μετά από τις δύο απρόβλεπτες ήττες από τη Βίντι, είναι υποχρεωμένος να ψάξει για βαθμό μέσα στο Λονδίνο. Αν ηττηθεί, τότε ουσιαστικά  θα έχει αποκλειστεί χωρίς να χρειαστεί η τελευταία αγωνιστική. Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ισχυρός και ποιοτικός και δεν πιστεύω ότι οι παίκτες του θα φοβηθούν την Τσέλσι. Θα ρισκάρω λοιπόν στην σούπερ έκπληξη του Χ2 ελπίζοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αποδειχθεί αντάξια της… απεριόριστης εμπιστοσύνης μου. (5.50 το Χ και 9.75 το διπλό στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”])

Καλή τύχη…

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Επιστροφή στοιχήματος στο Μπέτις – Ολυμπιακός αν ο Ποντένσε σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα.

Εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα* από τον αγώνα Σταντάρ Λιέγης – Σεβίλλη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Γιατί το στοίχημα σου αξίζει περισσότερα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ