ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΟΚ!

Καλημέρα και καλό μήνα!. Πάμε να δούμε τα εννέα παιχνίδια των αγώνων – ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μοιάζουν ισοδύναμες. Το πρώτο ματς έληξε 0-0, καθώς οι λευκορώσοι δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του τερματοφύλακα των Φινλανδών. Κάτι παρόμοιο περιμένω και σήμερα διότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει λόγο να… σπεύσει να ψάξει οπωσδήποτε για το τέρμα. Επιλέγω λοιπόν το Χ του ημιχρόνου και από εκεί και πέρα βλέποντας και παίζοντας στο live… (1.91 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΚΟΥΚΕΣΙ

Το πρώτο παιχνίδι έληξε και εδώ 0-0, αφού οι ευκαιρίες που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες μετρήθηκαν στα δάκτυλα του ενός χεριού. Η Κουκέσι έπαιξε… φουλ άμυνα απέναντι σε έναν εμπειρότερο αντίπαλο και είναι βέβαιο ότι το ίδιο θα πράξει και απόψε στο Μπακού. Το ουδέτερο γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί το παιχνίδι δεν θεωρώ ότι επηρεάζει ιδιαίτερα, διότι οι εξέδρες θα είναι γεμάτες με οπαδούς της Καραμπάγκ. Οι Αζέροι είναι ανώτεροι και πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα βρουν το ένα γκολ που χρειάζονται για να προκριθούν. Επειδή όμως η απόδοση του άσσου είναι χαμηλή, σκέφτομαι να τον συνδυάσω με το no – goal διότι η αλβανική ομάδα όπως έδειξε και στο πρώτο ματς, δεν είναι καθόλου απειλητική επιθετικά…

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΑΣΤΑΝΑ

Στο πρώτο παιχνίδι η Αστάνα επικράτησε με 2-1 με ένα γκολ που σημειώθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης! Η Μίντιλαντ πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση αλλά πιστεύω ότι απόψε θα αγωνιστεί καλύτερα. Το 2-1 είναι ένα σκορ που εύκολα ανατρέπεται, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι ένα απλό γκολ… Οι Δανοί δεν θα βιαστούν να το βρουν και οι δύο επιλογές που έχω στο μυαλό μου είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου και τα 2-3 γκολ όπως και στον πρώτο αγώνα. Τείνω προς την πρώτη επιλογή…

ΜΑΛΜΕ – ΚΛΟΥΖ

Η Μάλμε έχοντας πολλά περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι μέσα στη Ρουμανία με σκορ 0-1. Αυτή η ήττα είχε ως αποτέλεσμα την πρόωρη απομάκρυνση του Έντουαρντ Ιορντανέσκου από την ομάδα της Κλουζ! Παρά το ότι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου τάχτηκαν υπέρ του Ιορντανέσκου, η διοίκηση δεν άλλαξε άποψη και προσέλαβε στη θέση του τον Πορτογάλο Αντόνιο Κονσεισάο που έχει δουλέψει άλλες δύο φορές στο παρελθόν στην ομάδα. Αν οι παίκτες της Κλουζ δεν… γούσταραν στον Ιορντανέσκου, θα υποστήριζα ότι αυτή η αλλαγή θα λειτουργούσε ευεργετικά. Τώρα όμως ειλικρινά δεν έχω… ιδέα για το πώς θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές. Το παιχνίδι αυτό είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε εκτίμηση και για μένα είναι καθαρό no bet. Αν έπρεπε υπό… απειλές να παίξω κάτι, θα πήγαινα προς τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Όσοι πάντως βλέπετε Μάλμε, έχετε υπόψη σας ότι αυτός που σκοράρει συνέχεια τελευταία, είναι ο Στράντμπεργκ…

ΣΟΥΝΤΟΥΒΑ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους Λιθουανούς. Από την άλλη μεριά όμως, δεν έχουν να χάσουν και τίποτα με το να προσπαθήσουν. Σε τέτοιες και παρόμοιες περιπτώσεις, είθισται να επιλέγουμε το over μιας και αναμένεται ένα ιδιαίτερα επιθετικό παιχνίδι από την ομάδα που ηττήθηκε στο πρώτο ματς. (2.12 η υψηλότερη απόδοση του over από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Το 1.60 είναι πολύ χαμηλό για να το επιλέξει κανείς. Σίγουρα η Λουντογκόρετς έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τη Βιντεότον, αλλά όπως απέδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι, οι παίκτες της ουγγρικής ομάδας δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα. Το 0-0 αναγκάζει τους δύο αντιπάλους να παίξουν ιδιαίτερα προσεκτικά και επιφυλακτικά. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγω το Χ (0-0) του ημιχρόνου. Τα υπόλοιπα στο LIVE… (2.20 στην [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”])

ΣΤΡΟΥΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΑΓΙΑΞ

Την περασμένη εβδομάδα έχασα ένα πολύ καλό δελτίο από αυτή την αναμέτρηση που την είχα παίξει over. Δυστυχώς όμως το ματς έληξε 2-0 παρά το ότι χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και για ένα τρίτο τέρμα. Για την ακρίβεια δεν είχα ποντάρει στο… σκέτο over αλλά στον συνδυασμό της νίκης του «Αίαντα» με τα πολλά γκολ. Είμαι όμως αρκετά… επίμονος και το ίδιο ακριβώς στοίχημα θα επιδιώξω να το πληρωθώ αυτή τη φορά απόψε. Ο Άγιαξ είναι σαφώς ανώτερος από τη μετριότατη Στουρμ και από τη στιγμή που οι Αυστριακοί είναι αναγκασμένοι να βγουν από την αρχή από το καβούκι τους, το πιθανότερο είναι οι Ολλανδοί να βρουν ελεύθερους διαδρόμους…

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΕΛΤΙΚ

Το 3-1 της Σκωτίας θα μπορούσε άνετα να είναι και 5-1 καθώς η Σέλτικ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες (ανάμεσα σε αυτές είχε και δύο δοκάρια). Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό απόψε, καθώς αφενός έχουμε να κάνουμε με δύο φύσει επιθετικές ομάδες και αφετέρου η Ρόζενμποργκ είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να βγει μπροστά… (2.90 ο συνδυασμός στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΠΑΟΚ

Για το τέλος αφήσαμε τον αγώνα της ελληνικής ομάδας. Το πρώτο ματς εξελίχτηκε ακριβώς όπως το είχαμε προβλέψει, αφού πέρασαν τόσο ο άσσος όσο και το γκολ – γκολ. Αν η Βασιλεία δεν είχε μειώσει στα τελειώματα του αγώνα, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι θα είχε ήδη προκριθεί, αφού ένα 2-0 δεν θα μπορούσαν να το ανατρέψουν εύκολα οι Ελβετοί. Τώρα τα πάντα είναι μετέωρα, αλλά προσωπικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το φαβορί για την πρόκριση είναι ο δικέφαλος του Βορρά. Όπως είχαμε γράψει και την περασμένη εβδομάδα, η φετινή Βασιλεία είναι αποδυναμωμένη και κατώτερη συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ αντιθέτως, έχει φτιάξει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ που είναι έτοιμο να διεκδικήσει τον τίτλο στην Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα να πραγματοποιήσει και μια αξιοσέβαστη πορεία στο Champions League. Θεωρώ ότι οι αποδόσεις των μπουκ αδικούν τον ελληνικό σύλλογο και προσωπικά ουδόλως θα ξαφνιαστώ αν απόψε διπλασιάσει τις νίκες του. Το γκολ – γκολ αποτελεί πρώτη επιλογή, ενώ τελείως διαισθητικά έχω μια εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ θα προηγηθεί από νωρίς στο σκορ. Ως … fun bet λοιπόν επιλέγω το 0-1 εντός του πρώτου 20λεπτου.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα* τον αγώνα του ΠΑΟΚ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΠΑΟΚ (2.00 – 3.75 – 4.20)

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ