ΜΟΝΟ 2-3 ΓΚΟΛ Η ΓΙΟΥΒΕ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Ισπανία, η νίκη της Μπιλμπάο επί της Ουέσκα δεν έλυσε αυτομάτως όλα τα προβλήματα των Βάσκων οι οποίοι φέτος ειδικά μακριά από την έδρα τους δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά. Η Βιγιαρεάλ αντιθέτως, έχει υποστεί μόνο μία ήττα και αυτήν από τη Μπαρτσελόνα στις 27 Σεπτεμβρίου. Από εκείνη τη μέρα ακολούθησε ένα αήττητο 11 σερί αγωνιστικών. Το timing λοιπόν δείχνει γηπεδούχους και η απόδοση του άσσου εντοπίζεται στο 1.96 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην Τσεχία θεωρώ ότι η αναμέτρηση της Σπάρτα Πράγας με τη Λίμπερετς κρύβει παγίδες και γι΄αυτό δεν θα σπεύσω να ποντάρω στον σχετικά χαμηλό σε απόδοση άσσο. Η Λίμπερετς έχει μια πολύ καλή ομάδα που δεν καταλαβαίνει από… ονόματα. Να τονίσουμε επίσης και κάτι ακόμα… Τα εννιά από τα 10 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έληξαν στα 2-3 γκολ. Πρόκειται για ένα σπάνιο στατιστικό στοιχείο που πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας…

Στην Ιταλία έχω δηλώσει επανειλημμένως ότι για μένα το χειρότερο ποδόσφαιρο φέτος το παίζει η Φιορεντίνα. Δεν πιστεύω λοιπόν ότι έχει τύχη στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους. Θα επιλέξω και εδώ όμως τα 2-3 γκολ λόγω χαμηλής απόδοσης του άσσου. Η ομάδα της Φλωρεντίας έρχεται από 5 σερί 2-3 γκολ, αλλά το ακόμα πιο σπάνιο είναι ότι σε όλα τα φετινά ματς της Γιουβέντους στην έδρα της, σημειώθηκαν ή δύο ή τρία τέρματα! Ακόμα και τη μεταξύ τους παράδοση να κοιτάξουμε, θα δούμε ότι τα επτά από τα εννέα πιο πρόσφατα έληξαν με αυτόν τον συντελεστή τερμάτων…

Στη Β κατηγορία φέτος η πρωτοπόρος Έμπολι έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες από τη νεοφώτιστη Ρετζιάνα που είναι και ντεφορμέ. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και όπως θα δείτε και στις αποδόσεις σε πτώση, ο άσσος αυτός είναι από αυτούς που γνωρίζουν τη σημαντικότερη πτώση…

Η Βιτσέντζα βρίσκεται σε ανοδική πορεία καθώς στις τελευταία 8 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την ισχυρή φέτος Τσιταντέλα. Η Ρετζίνα αντιθέτως, έρχεται από επτά ήττες σε 8 παιχνίδια. Ο άσσος κυκλοφορεί σε αρκετά υψηλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα τον βρήκα στο 2.20 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Στη Β Γαλλίας η Τουλούζ με την Πο εως πέρσι είχαν δύο κατηγορίες διαφορά και από ότι δείχνουν τα πράγματα, και του χρόνου… πάλι δύο θα έχουν. Οι γηπεδούχοι κερδίζουν μια φορά στις τόσες, ενώ η Τουλούζ στα τελευταία 14 παιχνίδια της ηττήθηκε μόνο από τη Βαλενσιέν στο φινάλε. Το διπλό πληρώνει αρκετά καλά και γνωρίζει σημαντική πτώση.

Η Σατορού έχει πάρει την αγωνιστική κατηφόρα, αφού τις τελευταίες 10 αγωνιστικές κέρδισε μόνο τη Σοσό και αυτήν με δύο γκολ στις καθυστερήσεις! Η Κλερμόν από την άλλη μεριά, τα πηγαίνει περίφημα, αφού έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 16 παιχνίδια. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα και δικαιολογημένα προβάλλεται ως το φαβορί της αναμέτρησης.

Για μια ακόμη φορά όμως θα… επιστρέψουμε στα 2-3 γκολ αφού η Σατορού συμπλήρωσε 11 στα 12! Τον συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων τον συνηθίζει και η Κλερμόν φέτος, οπότε θα μπορούσε να αποτελέσει μια εναλλακτική επιλογή.

Στην Πορτογαλία ομολογώ ότι δεν βλέπω έκπληξη στο Μπράγκα – Ριο Άβε καθώς οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε όλους τους τομείς. Η Ρίο Άβε θα κάνει το γνωστό της παιχνίδι… Φουλ άμυνα δηλαδή, μήπως και κρατήσει το μηδέν πίσω. Άλλο Μποαβίστα και Μπελενένσες όμως και άλλο Μπράγκα… Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.

Στην αγγλική Λιγκ 1 η Σριούσμπερι είναι ανεβασμένη αγωνιστικά, αλλά απόψε έχει ένα πολύ δύσκολο έργο σε μια από τις ισχυρότερες έδρες της κατηγορίας. Αναφέρομαι σε αυτήν της Ντονκαστερ η οποία έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Τον άσσο τον βρίσκουμε στο 1.97 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στην Ελβετία η Ξαμάξ συμπλήρωσε εννέα συνεχόμενες ήττες, αποδεικνύοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη! Απόψε υποδέχεται τη φορμαρισμένη Βίντερτουρ και παρά το ότι οι γηπεδούχοι διαθέτουν πολύ πιο βαριά φανέλα, δεν γίνεται να αγνοήσουμε αυτές τις κάκιστες επιδόσεις τους.

Στην Τουρκία εδώ και 20 χρόνια όποτε η Γαλατά υποδέχεται την Γκεζντέπε την κερδίζει σχετικά εύκολα. Δεν νομίζω λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να σπάσει αυτή η παράδοση, ειδικά από τη στιγμή που η Γαλατά έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από τη νεοφώτιστη Καραγκουμρούκ. Οι μεγάλες ομάδες βλέπετε, συνηθίζουν μετά από τέτοιου είδους ήττες να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα. Την επόμενη αγωνιστική έχουν το δύσκολο παιχνίδι με την Τράμζονσπορ στην Τραπεζούντα και τα περιθώρια απώλειας βαθμών έχουν στενέψει ακόμα περισσότερο.

Κλείνουμε με την τελευταία αγωνιστική της Νορβηγίας, όπου τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Η Βαλερέγκα με τη Ρόζενμποργκ που έχουν από 52 και 51 βαθμούς αντίστοιχα θα παλέψουν για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Η Βαλερέγκα υποδέχεται τη Σταρτ και λογικά θα επιβληθεί.

Το ίδιο αναμένεται να πράξει και η Ρόζενμποργκ στην έδρα της βαθμολογικά αδιάφορης Σάντεφιορντ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ καλή παράδοση εκεί μέσα καθώς συμπλήρωσαν 5 συνεχόμενες νίκες.

Η Κρίστιανσουντ μόνο με ένα… θαύμα θα τερματίσει 4η στην βαθμολογία και αυτό θα συμβεί μόνο αν κερδίσει τη Χάουγκεσουντ και την ίδια ώρα η Ρόζενμποργκ χάνει από τη Σάντεφιορντ. Από την άλλη μεριά όμως δεν έχει και τίποτα να χάσει και από τη στιγμή που η Χάουγκεσουντ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αυτός ο άσσος σίγουρα θα προτιμηθεί από την πλειονότητα των παικτών.

Αναφορικά με την υπόθεση – παραμονή, η Αάλεσουντ έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό. Η Μιοντάλεν όμως διατηρεί υπαρκτές ελπίδες και πιθανότητες να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, καθώς υποδέχεται την Άαλεσουντ. Τι χρειάζεται; Νίκη δική της και ήττα της Σταρτ από τη Βαλερέγκα (σε αυτό το ματς αναφερθήκαμε πριν). Ταυτόχρονα όμως καλείται να καλύψει και μια διαφορά τριών τερμάτων. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι δεν της αρκεί μια πενιχρή νίκη απέναντι στην υποβιβασμένη Αάλεσουντ. Θα αναζητήσει λοιπόν τουλάχιστο δύο με τρία γκολ (ανάλογα και με το αποτέλεσμα της Σταρτ) και γι΄αυτό ο άσσος της είναι λογικό και επόμενο να συνδυαστεί με το over.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ