ΜΙΛΑΝΕΖΟΙ ΣΕ… ΑΠΟΓΝΩΣΗ!

Καλημέρα. Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε επτά σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει πετύχει ούτε ένα γκολ κατά τη διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων. Είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια που βλέπουμε ένα τέτοιο αρνητικό στατιστικό στοιχείο για την ομάδα του Πειραιά. Το παιχνίδι του Ατρόμητου το γνωρίζουμε όλοι. Ψύχραιμος, υπομονετικός και προσοχή στην άμυνα. Φέτος ο Ατρόμητος έχει 5 στα 6 under εντός και ο Ολυμπιακός 4 στα 4  εκτός. Όλοι οι αριθμοί λοιπόν μας οδηγούν στο under, καθώς και στο Χ του ημιχρόνου…

Στην Πρέμιερ παίζει η Γουλβς με τη Χάντερσφιλντ και οι μπουκ έδωσαν 1.40 στον άσσο! Δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτή η … υπέρμετρη αισιοδοξία τους για τη νίκη των γηπεδούχων, αλλά προσωπικά διατηρώ πολλές αμφιβολίες για το αν θα μπορέσουν να την κατακτήσουν. Η Γουλβς δεν έχει τη στόφα μεγάλης ομάδας για να δικαιολογείται αυτή η απόδοση και η Χάντερσφιλντ μετρά τρία διπλά στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της εκεί.

Η Άρσεναλ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της πέτυχε συνολικά 20 γκολ. Μήπως γνωρίζετε πόσα από αυτά σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο; Μόλις δύο! Σήμερα παίζει εκτός έδρας με τη Μπόρνμουθ και με μπούσουλα τη στατιστική θα ποντάρω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου…

Η Γκλάντμπαχ μέχρι στιγμής έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρον την έδρα της, καθώς μετρά 5 στα 5 με συντελεστή 14-2. Με το Ανόβερο δεν συνηθίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται από τις έξι συνεχόμενες νίκες της. Επειδή ειδικά το τελευταίο διάστημα πετυχαίνει με μοναδική ευκολία το γκολ, σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με το over. (1.90 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Β Γερμανίας η Ίνγκολσταντ δεν σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο για 8 σερί παιχνίδια! Αυτό το διάστημα ο συντελεστής τερμάτων της εντοπίζεται στο 7-15. Θέλετε και τον αντίστοιχο των πρώτων ημιχρόνων; 0-3!

Παρόμοιες επιδόσεις έχει στην Αυστρία η Βάκερ αφού τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έληξαν 0-0 στο ημίχρονο. Το ίδιο διάστημα των έξι αγωνιστικών η Σεν Πόλτεν δέχθηκε μόνο ένα γκολ σε πρώτο 45λεπτο. Για μια ακόμη φορά λοιπόν οι αριθμοί και οι επιδόσεις των ομάδων μας οδηγούν στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου…

Η Στουρμ Γκρατς έχει νέο προπονητή, τον Ρόμαν Μέλιχ που είχε αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα για πολλά χρόνια. Η έλευσή του, πιστεύω πως θα βελτιώσει άμεσα την κατάσταση και γι΄αυτό το λόγο θα δώσω πρώτη τύχη σήμερα στους φιλοξενούμενους στον αγώνα με την Άλταχ που έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία (1-1-5). (2.10 το διπλό στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”PAMESTOIXIMA.GR”])

Στην Ιταλία μαζεύτηκαν πολλές απουσίες για τη Μίλαν. Ο Ρομανιόλι, ο Τσαλχάνογλου, ο Μποναβεντούρα, ο Μουσάκιο και ο Καλτάρα είναι τραυματίες, ενώ ο μεγάλος Ιγουαΐν είναι τιμωρημένος. Η ομάδα για μια ακόμη φορά πραγματοποιεί μια πολύ μέτρια σεζόν και για να καταλάβετε σε τι… απόγνωση έχουν βρεθεί οι ιθύνοντές της, είναι έτοιμοι να κάνουν μεταγραφή τον Ιμπραίμοβιτς (Φωτό) και να τον φέρουν πίσω στο Μιλάνο! Η Λάτσιο μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Μίλαν και να φτάσει σε μια πολύτιμη νίκη. Στα μεταξύ τους παιχνίδια πάντως υπάρχει μεγάλη παράδοση στο γκολ – γκολ…

Η Φιορεντίνα συμπλήρωσε τέσσερις σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ 1-1. Σήμερα φιλοξενείται από τη Μπολόνια που το ίδιο διάστημα των τεσσάρων αγωνιστικών έφερε τρία Χ που ήταν όλα 2-2! Από τη στιγμή λοιπόν που… αρέσουν και στις δύο οι ισοπαλίες, δεν έχω κανένα λόγο να ποντάρω σε κάτι άλλο.

Επιστρέφουμε στις ομάδες που δεν σκοράρουν σε πρώτο ημίχρονο… Μία από αυτές είναι στην Ισπανία η Χετάφε που τις τελευταίες επτά αγωνιστικές δεν έβαλε ούτε ένα γκολ και έφαγε μόλις ένα. Στο τέλος όμως σημειώθηκαν 13 τέρματα. Σήμερα φιλοξενείται από τη Μπιλμπάο που και αυτή δεν ανοίγει τα παιχνίδια της στο πρώτο ημίχρονο…

Αν κυνηγάτε τις εκπλήξεις και τις μεγάλες αποδόσεις, προσέξτε λίγο το 1.50 της Εσπανιόλ διότι το ματς με τη Χιρόνα αποτελεί τοπικό ντέρμπι της Καταλονίας. Το βασικό στοιχειό όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι – παραδόξως – η Χιρόνα παραμένει η μοναδική ομάδα σε όλες τις κατηγορίες της Ισπανίας που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της! Πέρσι κέρδισε με σκορ 0-1 την Εσπανιόλ και δεν προτίθεμαι να την κοντράρω στο 1.50.

Οι επιδόσεις της Λουκέρνης και της Βασιλείας στην Ελβετία, μας οδηγούν με… ακρίβεια στο συνδυασμό του διπλού με το over στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Η Λουκέρνη που έχει πέντε ήττες σε επτά ματς στο γήπεδό της, διατηρεί τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα. Η Βασιλεία έχει και την παράδοση με το μέρος της, αφού συμπλήρωσε επτά νίκες στις εννέα τελευταίες επισκέψεις της στη Λουκέρνη. Σχεδόν όλα αυτά τα παιχνίδια έληξαν στο over…

Στη Ρωσία η Σπαρτάκ Μόσχας έχει νέο προπονητή τον Κόνονοβ (δείτε αλλαγές προπονητών).  Τα αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει αναστάτωση στους Μοσχοβίτες και πιστεύω ότι αυτή η αλλαγή ήταν όντως αναγκαία. Ευχόμαστε λοιπόν στον Κόνονοβ να ξεκινήσει με το δεξί στον αποψινό αγώνα με την αδύναμη Κρίλια.

Στην Πολωνία η φόρμα και η παράδοση δείχνουν διπλό στο Ζαγκλέμπιε – Λέγκια. Οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα διπλά και μία μόνο ήττα σε επτά ματς μακριά από την έδρα τους. Όσο για την παράδοση; 0-1-5 η πρόσφατη…

Στη Δανία αν η Έσμπιεργκ παίξει όπως συνηθίζει, μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της μέτριας Βεντσάισελ που έρχεται από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από την ουραγό Χόμπρο τη στιγμή που η Έσμπιεργκ έχει δεχθεί τα λιγότερα (8) εκτός έδρας γκολ στην κατηγορία. (2.50 το διπλό στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στη Β Δανίας τόσο η Σίλκεμποργκ όσο και η πρωτοπόρος Βίμποργκ είναι ανώτερες των Θίστιντ και Νίκομπινγκ αντίστοιχα, οπότε θα τους δώσω πρώτη τύχη για τη νίκη. Ούτως ή άλλως τα καταφέρουν περίφημα μακριά από την έδρα τους και δεν βρίσκονται τυχαία τόσο ψηλά στη βαθμολογία.

Κλείνουμε με Βραζιλία όπου διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική. Η Φλαμένγκο που διατηρεί ακόμα κάποιες αμυδρές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, φιλοξενείται από τη βαθμολογικά αδιάφορη Κρουζέιρο η οποία έχει εξασφαλίσει ήδη ένα εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου. Σίγουρα πρόκειται για ένα κλασικό ντέρμπι, αλλά αν το εξετάσουμε με βάση το κίνητρο τότε οι φιλοξενούμενοι έχουν το προβάδισμα. Εδώ πάντως να σημειώσουμε ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια υπάρχει μακρά παράδοση σε under και no – goal…

Η Αμέρικα Μινέιρο που παλεύει για την παραμονή της, υποδέχεται την ουσιαστικά αδιάφορη Μπαΐα. Την τελευταία αγωνιστική έχει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φλουμινένσε και η αλήθεια είναι πως αν δεν κερδίσει απόψε, τότε πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Η πρωτοπόρος Παλμέιρας τέλος, αν σήμερα πάρει έστω ένα βαθμό από τη Βάσκο ουσιαστικά θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου, καθώς στη χειρότερη των περιπτώσεων θα βρεθεί τρεις πόντους πάνω από τη Φλαμένγκο. Την τελευταία αγωνιστική όμως, υποδέχεται στην ισχυρότατη έδρα της την προτελευταία Βιτόρια Μπαΐα. Με τον ένα πόντο μπορεί να βολευτεί και η Βάσκο που έχει 42 βαθμούς. Η γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται στους 38, οπότε αν πάει στους 43 πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες περάσαμε 30 στα 34 (!) σημεία καθώς και επτά (7) ανατροπές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ