ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ… ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Καλημέρα. Συνήθως τα Σάββατα είμαι πιο αναλυτικός και πιο περιεκτικός στις προτάσεις μου. Αυτή τη φορά όμως δεν θα ισχύσει το ίδιο διότι – αντικειμενικά – το πρόγραμμα είναι μικρό και – υποκειμενικά – είναι και αδιάφορο…

Το πλέον αδιάφορο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Χιλή που διεξάγεται στις 21.00 ώρα Ελλάδας. Αυτοί οι μικροί τελικοί πρέπει κάποια στιγμή να απαγορευτούν δια… νόμου διότι είναι κουραστικοί και για τους παίκτες των ομάδων αλλά και για τους θεατές. Μόνο και μόνο επειδή οι δύο ομάδες δεν έχουν τίποτα να χάσουν, πιστεύω ότι θα παίξουν ανοιχτά με αποτέλεσμα να σημειωθούν πάνω από δύο γκολ. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο…

Στη Σουηδία η Γκέτεμποργκ λογικά θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε μια ομάδα που παραμένει χωρίς τρίποντο για 8 σερί αγωνιστικές. Αναφέρομαι στη Σούντσβαλ που ακόμα δεν έχει σημειώσει νίκη μακριά από την έδρα της…

Τον άσσο της πρωτοπόρου Μάλμε μάλλον θα τον συνδυάσω με το no goal διότι η ομάδα έχει δεχθεί μόλις 4 τέρματα σε 7 παιχνίδια στην έδρα της. Παραμένει αήττητη από τις 6 Απριλίου και η Έρεμπρο δεν δείχνει ικανή να της σπάσει αυτό το σερί.

Στην Β Φινλανδίας η πρωτοπόρος Χάκα παραμένει η μοναδική που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται λοιπόν σε εξαιρετική κατάσταση και εννοείται πως έχει το προβάδισμα απέναντι στη μέτρια Μούσα.

Στην Εσθονία το Λεβάντια – Φλόρα αποτελεί τοπικό ντέρμπι πρωτοπόρων και οι όποιες προβλέψεις περιττεύουν. Επειδή όμως αυτές οι δύο ομάδες έχουν με τεράστια διαφορά από τους υπόλοιπους τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία, βλέπω με καλό βλέμμα και διάθεση τόσο το γκολ – γκολ όσο και το over.

Στην Ισλανδία το διπλό της πρωτοπόρου Ρέικιαβικ θα το συνδυάσω με το no – goal διότι έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα και η Βεστμανάεγιαρ την δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Πριν από δύο μήνες η Ρέικιαβικ είχε κερδίσει με 2-0 και κάτι… παρεμφερές βλέπω και απόψε.

Στην Λευκορωσία αν η Νέμαν επιθυμεί να αναρριχηθεί βαθμολογικά, τότε παιχνίδια σαν το αποψινό πρέπει να τα παίρνει απέναντι στην Ζβέζντα Μινσκ. Τόσο θεωρητικά όσο και ουσιαστικά διαθέτει καλύτερο ρόστερ, ενώ έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς τις λίγες φορές που συναντήθηκαν σχετικά πρόσφατα, μετρά 7 νίκες σε 8 παιχνίδια. Το αξιοσημείωτο είναι ότι εκτός έδρας η Νέμαν τα πηγαίνει καλύτερα από ότι εντός, καθώς έχει 4 διπλά έναντι μόλις ενός άσσου! Η δε Ζβέζντα έχει κερδίσει μόνο ένα ματς έως τώρα στην έδρα της και αυτό με το… ζόρι (2-1 την Τορπέντο Μινσκ).

Στο Κόπα Άφρικα τέλος, πιστεύω ότι η Αίγυπτος εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της Νοτίου Αφρικής καθώς έχει και το αβαντάζ της έδρας. Εδώ όμως εκτός από τον άσσο μπορούμε να δούμε και το under, καθώς οι δύο αντίπαλοι έρχονται από τρία σερί under και no – goal μαζί.

Καλή τύχη και για οτιδήποτε νεότερο προκύψει,  τα λέμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] μαζί  με τον Αλέξανδρο…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ