ΜΙΚΡΟΙ – ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ…

Καλημέρα. Με – τι άλλο – Λευκορωσία θα τη βγάλουμε και σήμερα, καθώς τα πρωταθλήματά τους εξακολουθούν να διεξάγονται κανονικά και με τον νόμο…

Το 1.50 του διπλού της Μπάτε Μπορίσοφ δικαιολογείται μόνο από την «ονομαστική αξία» του συλλόγου και όχι από τη φετινή πορεία των δύο ομάδων. Θυμίζω ότι η Γκοροντέγια έρχεται από τρεις σερί νίκες, καθώς και ότι κάθε χρόνο δυσκολεύει πάρα πολύ την Μπάτε. Εγώ λοιπόν δεν πρόκειται να σταθώ σε αυτό το διπλό, αλλά θα προτιμήσω το Under διότι η γηπεδούχος ομάδα συμπλήρωσε 5 στα 5 under και no – goal μαζί!

Παράδοση στα under έχουν τα τελευταία χρόνια και η Μπρεστ με την Σαχτιόρ. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν έως τώρα μια από τις καλύτερες άμυνες αλλά και μια από τις χειρότερες επιθέσεις. Γι΄αυτό άλλωστε έχουν 4 στα 5 under και no – goal. Το ίδιο στοίχημα λοιπόν θα επιλέξω και σε αυτή την αναμέτρηση…

Στην κατηγορία των… Β ομάδων, προσωπικά δεν συμφωνώ με τον μεγάλο φαβοριτισμό της Σλουτσκ Β. Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση και η Μπελσίνα έχει αρκετά καλή παράδοση εκεί μέσα. Εδώ λοιπόν ή κυνηγάμε την έκπληξη για τα πολλά, ή παίζουμε το… αγαπημένο τους over 3.5. Θυμίζω ότι η Σλουτσκ Β έχει 5 στα 5 over καθώς και ότι τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά 11 γκολ! Το ίδιο αυτό διάστημα των τριών αγωνιστικών ο συντελεστής τερμάτων της Μπελσίνα Β ήταν 12-7!

Ο άσσος της Ίσλοχ Μινσκ Β υποχωρεί σε όλους τους μπουκ. Αυτό πιθανολογώ ότι οφείλεται στην εξαιρετική φόρμα των γηπεδούχων που συμπλήρωσαν τρεις σερί νίκες με τέρματα 11-2. Η παράδοση των τελευταίων ετών πάντως, δείχνει συνδυασμό του άσσου με το over, αφού οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες με σκορ 4-1, 5-2 και 2-1…

Η μοναδική ομάδα αυτής της κατηγορίας που μέχρι στιγμής μετρά μόνο under, είναι η Ζοντίνο Β που σε σύνολο πέντε αγωνιστικών έχει βάλει τέσσερα γκολ και έχει δεχθεί μόλις δύο. Επειδή και η Ρουχ Μπρεστ Β διαθέτει την 3η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, σκέφτομαι ειδικά σε αυτή την αναμέτρηση να ρισκάρω στο under 2.5 γκολ το οποίο πληρώνει πολύ καλά (2,17 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]).

Φίλες και φίλοι επειδή σήμερα υπάρχει λίγο μεγαλύτερη αγωνιστική δραστηριότητα, πιστεύω ότι θα βγουν περισσότερα σημεία και στο live.

Θα τα πούμε λοιπόν κατά τη διάρκεια της μέρας στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

H Premier ήρθε στα Virtuals του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Λίβερπουλ, Μάντσεστερ, Τσέλσι, Τότεναμ και οι υπόλοιπες ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος μπήκαν στη “μάχη” των Virtuals μόνο στο Stoiximan.gr.

Tα Virtuals κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος το τελευταίο διάστημα και το Stoiximan.gr είναι εδώ για να εμπλουτίσει το παιχνίδι σου και να το κάνει καλύτερο.

Στις ποδοσφαιρικές “μάχες” των Virtuals εδώ και καιρό τα δίνουν όλα οι ελληνικές ομάδες με ελληνική περιγραφή, ενώ μόνο στο Stoiximan.gr o Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ αγωνίζονται με το πραγματικό τους σήμα και το όνομά τους!

Πλέον, στα γήπεδα μόνο των Virtuals του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] μπήκε και η Premier! Η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ, η Τσέλσι, η Τότεναμ και οι υπόλοιπες ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος προσφέρουν συγκινήσεις και θέαμα, παίζοντας για τη νίκη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ