ΜΙΑ… ΧΑΛΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Το πρώτο… ωρολογιακά παιχνίδι της ημέρας είναι Κορεάτικο, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη διότι με τη Β Κορέας δεν έχω ιδιαίτερα… πάρε – δώσε. Από την άλλη μεριά όμως οφείλω να ενημερώσω ότι για κάποιον λόγο πέφτει παντού το Χ2 στον αγώνα της Ανιάνγκ με την Νταετζέον. Στο μόνο που μπορώ να βοηθήσω είναι στην προϊστορία η οποία έχει όντως ενδιαφέρον, αφού από το 2014 που οι δύο ομάδες βρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, η Νταετζέον παίρνει συχνά – πυκνά θετικά αποτελέσματα εκεί μέσα. Αν κρίνω όμως από τα τελευταία τους αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, τότε προσωπικά βρίσκω ως επικρατέστερο το under.

Στη Σουηδία την Έλφσμποργκ δεν την ποντάρω σε τιμές – φαβορί διότι η ομάδα τις τελευταίες 7 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό και αυτήν με το ζόρι (1-0 στο φινάλε). Η Χέλσινγκμποργκ μπορεί να μην έχει σχέση με την παλιά μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, αλλά παραμένει μια υπολογίσιμη δύναμη.

Το διπλό της Τζουργκάρντεν γνωρίζει πτώση και αυτό θεωρώ ότι αποτελεί μια φυσιολογική εξέλιξη, διότι η ομάδα έρχεται από πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 12-1! Η ΑΦΚ αντιθέτως, έχει να κερδίσει από τις 31 Μαρτίου! Από εκείνη τη μέρα ακολούθησαν 12 αγωνιστικές χωρίς να καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης. Να σημειώσουμε επίσης ότι η μεν Τζουργκάρντεν διαθέτει την καλύτερη άμυνα και η δε ΑΦΚ τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία.

Υποψίες… έκπληξης υπάρχουν στην Ισλανδία στην αναμέτρηση της Χαφνάρφιορντουρ με τη Βίκινγκουρ. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 5 αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και οι φιλοξενούμενοι τέσσερα ματς χωρίς ήττα. Να προσθέσουμε ότι η Βίκινγκουρ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε πέντε παιχνίδια μακριά από την έδρα της και αυτήν από την ισχυρή Μπρεϊντάμπλικ.

Για το Κόπα Άφρικα τέλος, επιλέγω το under και το Χ του ημιχρόνου στο Μάλι – Ακτή Ελεφαντοστού διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που δίνουν προσοχή και έμφαση στην άμυνα. Στα τελευταία 7 παιχνίδια τους οι «Ελέφαντες» έχουν δεχθεί μόνο τρία γκολ. Τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις στην άμυνα σε επτά παιχνίδια έχει και το Μάλι. Αν εν τω μεταξύ ψάξουμε τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, θα εντοπίσουμε 6 under στα 7 πιο πρόσφατα.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ