ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ…

Καλημέρα. Απόψε έχουμε τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League και θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα ματς είναι χωρίς ρεβάνς. Αυτό σημαίνει ότι τα όποια φαβορί θα πρέπει σήμερα να βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν, καθώς δεν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία. Ένα από αυτά τα μεγάλα φαβορί είναι και η Σέλτικ που υποδέχεται τη Φερεντσβάρος. Οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε όλους τους τoμείς και πιστεύω ότι θα φτάσουν στην πρόκριση.

Το 1.55 της Καραμπάγκ αντιθέτως, ούτε το δέχομαι, ούτε το αποδέχομαι… Η Σερίφ Τίρασπολ είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα και ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Καραμπάνγκ, αλλά στο Μπακού. Οι γηπεδούχοι αποδυναμώθηκαν το καλοκαίρι και δεν πιστεύω ότι θα προκριθούν τόσο εύκολα όσο πιστεύουν οι μπουκ.

Στο Τσέλιε – Μόλντε τέλος, επιλέγω το 2 DNB για δύο λόγους. Πρώτον οι παίκτες της  Μόλντε έχουν πολλά περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους καθώς το νορβηγικό πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη στην 16η αγωνιστική και δεύτερον υπερέχει στον τομέα της εμπειρίας έναντι της αντιπάλου της.

Αφήνουμε τώρα το Champions League για να δούμε μερικά από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας.

Στην Παραγουάη η Σέρο Πορτένιο έρχεται από 7 σερί νίκες και απόψε φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Γκουιαρένα η οποία έρχεται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Εκτός από το διπλό βλέπουμε και το under διότι οι δύο αυτές ομάδες έχουν από 6 στα 7 under εντός και εκτός αντίστοιχα…

Στη Ρωσία η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι ανώτερη της Τερέκ και έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς την τελευταία 15ετία δεν έχει υποστεί ούτε μία ήττα (11-3-0). Στα υπόψη πάντως και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς τα 8 από τα 9 γκολ που έχει πετύχει και δεχθεί η Τερέκ φέτος σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο…

Η νεοφώτιστη Ροτόρ δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη και λογικά θα χρειαστεί να… περιμένει για λίγο καιρό ακόμα, αφού σήμερα αντιμετωπίζει την ανώτερη και εμπειρότερη Σπαρτάκ. Από την 5η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος λοιπόν, θα ποντάρω σε αυτές τις δύο Μοσχοβίτισσες…

Στη Φινλανδία δεν περιμένω εκπλήξεις από Ελσίνκι και Μάριεχαμν, καθώς φιλοξενούν δύο κάκιστες έως τώρα ομάδες. Η φορμαρισμένη Ελσίνκι υποδέχεται την Σεϊναγιόεν που παραμένει χωρίς νίκη για 9 σερί παιχνίδια και η Μάριεχαμν φιλοξενεί την αρνητική Ροβανιέμι που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην κατηγορία. Οι ισχυρές παραδόσεις των γηπεδούχων έρχονται να ενισχύσουν τους άσσους τους, οι οποίοι αν παιχτούν συνδυαστικά πληρώνουν 2.10 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στη Βραζιλία ο άσσος της Κορίνθιανς πληρώνει καλύτερα από ότι υπολόγιζα (1.87 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) και γι΄αυτό θα το προτιμήσω. Ούτως ή άλλως η Κορίνθιανς είναι ανώτερη της Φορταλέζα και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

Κλείνουμε με πρωτάθλημα Ιαπωνίας… Η πρωτοπόρος Καβασάκι των 10 νικών σε 12 αγωνιστικές, εννοείται ότι είναι σε θέση να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Βισσέλ Κομπέ που είναι από τις χειρότερες στην κατηγορία (1-1-4).

Η Γιοκοχάμα Μαρίνος είναι ανεβασμένη αγωνιστικά και η Σαπόρο έρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία όπου συνολικά δέχθηκε 13 τέρματα! Η παράδοση ευνοεί τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν πολλά χρόνια να χάσουν μέσα στην έδρα τους από τον αποψινό τους αντίπαλο.

Καλή τύχη και τα ξαναλέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ