ΜΕ Χ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ…

Καλημέρα. Πριν πιάσουμε τις Σκανδιναβικές και τις λοιπές… δημοκρατικές ευρωπαϊκές δυνάμεις, να ενημερώσω για όσους έχετε απορία, ότι η απόδοση του Χ στο Μαδαγασκάρη – Νιγηρία για τον 2ο όμιλο του Κόπα Άφρικα, έπεσε διότι με την ισοπαλία περνάνε χέρι χέρι στην επόμενη φάση. Η Νιγηρία (φωτο) ως πρώτη και η Μαδαγασκάρη ως δεύτερη…

Πάμε τώρα να δούμε κάποια ματς από τη Νορβηγία…

Το Μόλντε – Μπραν αποτελεί ντέρμπι αλλά δεν γίνεται να μην δώσω προβάδισμα στη Μόλντε που έχει 6 στα 6 στην έδρα της, με συντελεστή τερμάτων 18-2. Αρωγός των γηπεδούχων η παράδοση που τους θέλει να μετρούν 10 νίκες και μια ισοπαλία στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. (1.80 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η έως τώρα πορεία της Μπόντο Γκλιμτ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μη αναμενόμενη, καθώς η ομάδα έχει ένα πολύ μέτριο ρόστερ. Προσωπικά πιστεύω ότι στην πορεία θα αρχίσει να πέφτει και για μένα είναι λανθασμένες οι αποδόσεις στο αποψινό παιχνίδι με την ισχυρή Οντ που συμπλήρωσε οκτώ νίκες σε 11 παιχνίδια. (3.50 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Προς το Χ2 βλέπω και το Μιοντάλεν – Βίκινγκ διότι οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη για έξι παιχνίδια. Μέσα στην έδρα τους μάλιστα έχουν πετύχει μόλις μία νίκη σε έξι  ματς. Έχουν τη χειρότερη άμυνα και η Βίκινγκ είναι μια ομάδα που είτε κερδίζει είτε χάνει, παίζει επιθετικά και σκοράρει…

Στη Β Νορβηγίας η Αάλεσουντ που έχει το απόλυτο (5 στα 5) των επιτυχιών στην έδρα της, είναι σε θέση να επικρατήσει της υποδεέστερης Σάντνες.

Η Σάντιεφιορντ που δεν έχει υποστεί ήττα ακόμα μακριά από την έδρα της, έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στη μέτρια Γιερβ η οποία σκοράρει δύσκολα.

Το εύλογο διπλό της Σταρτ θα το συνδυάσω με το over, διότι η Τρομσντάλεν εκτός του ότι δεν έχει νίκη έως τώρα (0-2-10), διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα με 20 γκολ διαφορά από τη Ράουφος!

Στη Λευκορωσία η Μπάτε Μπορίσοφ λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από τη μέτρια Βίτεμπσκ. Επειδή όμως η απόδοση του άσσου είναι χαμηλή, θα συνδυάσω το σημείο με το no goal για δύο λόγους… Πρώτον οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό σε 12 αγωνιστικές και δεύτερον οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση με τρία μόλις γκολ στο ενεργητικό τους.

Στην Μολδαβία η Πέτροκλουμπ συμπλήρωσε 12 στα 14 under με 7 στα 7 μακριά από την έδρα της. Απόψε φιλοξενείται από τη Ζίμπρου που έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και που έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Νομίζω ότι τα στατιστικά μας οδηγούν στο under στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν…

Στην Ισλανδία η Στιάρναν είναι σαφώς ανώτερη της ουραγού Βεστμανάεγιαρ που έχει τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Αν οι επιθετικοί των φιλοξενούμενων φανούν στοιχειωδώς εύστοχοι, τότε κατά πάσα πιθανότητα το διπλό θα συνδυαστεί με το over…

Κλείνουμε με ένα Κορεάτικο παιχνίδι όπου το φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι. Αναφέρομαι στην αναμέτρηση της Πόχανγκ με την Γέονμπουκ Μότορς. Η Πόχανγκ συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες όπου δέχθηκε συνολικά 11 γκολ. Η Γέονμπουκ από την άλλη μεριά, έρχεται από πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Σε αυτό το διάστημα σημείωσε συνολικά 14 τέρματα.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΤΕΛΙΚΟΣ EURO UNDER 21

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (2.16 – 3.80 – 3.65)

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει σε ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑ τον νικητή του ευρωπαϊκού τελικού των Νέων και με άπειρα στοιχήματα. (ώρα έναρξης 21.45μμ – ΕΡΤ2)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΑ ΔΩΡΑ* ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [PSCOMBO]
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ